Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10 dagen Van Leed Naar Liefde opleiding

januari 12, 2023 @ 10:00 am - januari 14, 2023 @ 5:00 pm

Wanneer en waar wordt de opleiding gegeven?

10 opleidingsdagen
De opleiding is opgedeeld in 10 opleidingsdagen. Je kunt deze 10 dagen op 2 verschillende manieren volgen. 3 weekenden van donderdag t/m zaterdag en 1 terugkomdag of 2 dagen per maand. De terugkomdag vindt 3 maanden na de laatste lesdag plaats. Op deze laatste terugkomdag kun je vragen stellen die bij je opgekomen zijn tijdens de sessies die je in tussen liggende periode gedaan hebt. Na de laatste lesdag volg je nog een aantal supervisie uren en intervisie dagen om de kwaliteit van jouw als professional hoog te houden. Een andere optie is 2 lesdagen per maand in een periode van 6 a 7 maanden.

Op de laatste terugkomdag ontvang je een certificaat en kun je een sollicitatie sturen naar Counselling Center Changes om je aan te sluiten bij de therapeutische van leed naar liefde community.

Iedere lesdag bevat een stuk waardevolle theorie en daarnaast wordt het merendeel van de dag geoefend in oefengroepen om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de verschillende methodieken. Er worden regelmatig plenair demonstraties gegeven waardoor je de verschillende werkwijze kunt observeren. Ieders favoriete leerstijl wordt geprikkeld waardoor de methodiek op meerdere lagen in jezelf wordt opgenomen.

Alle opleidingsdagen dagen vinden plaats op de locatie van CCC in Den Ilp. Midden in het natuurgebied Het Twiske en goed bereikbaar zowel met de auto als met openbaar vervoer. Parkeren kun je gratis in de zijstraten van de Den ilpse dorpsweg.

Data
12, 13 en 14 januari
10, 11 en 12 februari
16, 17, 18 maart
Terugkomdag op 14 april.

Gegevens

Begin:
januari 12, 2023 @ 10:00 am
Einde:
januari 14, 2023 @ 5:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Counselling Center Changes

Locatie

Den Ilp
Den Ilp 99
Den Ilp,
+ Google Maps