Bedankt voor het aanvragen van de test!
Scroll naar beneden want ik heb nog iets voor je.

“Alle liefde begint met liefde voor jezelf.”

Het boek dat ik je wil aanbieden is voor iedereen die meer pijn dan vreugde ervaart in relaties.

Claudia Krumme (1972) is verslavingscounselor en ervaringsdeskundige. Zij heeft meerdere verslavingen overwonnen en jarenlang relaties gehad met verschillende verslaafde partners, soms in combinatie met een persoonlijkheidsstoornis. Vanuit haar praktijk leert ze intelligente vrouwen en mannen afscheid nemen van destructieve, verslavende relatiepatronen.

Ze maakt je bewust hoe gebeurtenissen uit het verleden van invloed zijn op je volwassen relaties in het heden en hoe je deze relatiepatronen voor eens en altijd kunt loslaten. Dit betekent niet perse dat je afscheid moet nemen van een persoon maar dit kan wel een gevolg zijn van jouw persoonlijke groei.

Door een liefdevolle, volwassen relatie met jezelf te ontwikkelen zal je ander gedrag gaan vertonen in relatie tot anderen. Daarnaast maakt ze je bewust van een diepe bron van liefde in jezelf waar we allemaal toegang toe hebben, een diepe bron van liefde in jezelf waar we allemaal toegang toe hebben, een bron die de ruimte krijgt te stromen wanneer we blokkades, overlevingsstrategieën, verslavingen en afhankelijkheden los kunnen laten.

ccc-mockup-boek-van-leed-naar-liefde

Je kunt het softcover boek nu bestellen!

Je wordt doorgestuurd naar de pagina waarop je het boek kunt bestellen.

Of het e-book

Het e-book wordt na betaling via de mail naar je toegezonden.

Relaties doen geen pijn maar brengen de pijn in je naar boven die al in je zit