Bedankt voor het aanvragen van de test! Je ontvangt de test binnen een paar minuten in je mailbox. Scroll nu naar beneden want dan stel ik me nog eventjes kort aan je voor.

“Alle liefde begint met liefde voor jezelf.”

Mijn naam is Claudia Krumme en ik ben ervaringsdeskundig verslavingscounselor. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen en mannen te ondersteunen bij het loskomen van destructieve relaties en relatiepatronen.  Zelf heb ik meerdere verslavingen en eetstoornissen overwonnen en jarenlang relaties gehad met verschillende verslaafde partners, soms in combinatie met een persoonlijkheidsstoornis.

Vanuit mijn praktijk Counselling Center Changes leert ik intelligente vrouwen en mannen afscheid nemen van destructieve, verslavende relatiepatronen.

Ik maak je bewust hoe gebeurtenissen uit het verleden van invloed zijn op je volwassen relaties in het heden en hoe je deze relatiepatronen kunt doorbreken. Dit betekent niet perse dat je afscheid moet nemen van een persoon maar dit kan wel een gevolg zijn van jouw persoonlijke groei.

Door een liefdevolle, volwassen relatie met jezelf te ontwikkelen zal je ander gedrag gaan vertonen in relatie tot anderen. Daarnaast maak ik je bewust dat er in jou een diepe bron van liefde schuilt waar ook jij toegang toe hebt. Een diepe bron van liefde, een bron die de ruimte krijgt om te stromen wanneer we blokkades, overlevingsstrategieën, verslavingen en afhankelijkheden los kunnen laten.

 

Liefs,

Claudia Krumme

Volg me ook op Instagram

ccc-jaarprogramma-relatieverslaving-fallback-video

Relaties doen geen pijn maar brengen de pijn in je naar boven die al in je zit