Je aanmelding voor de challenge
is gelukt!

Wil je kans maken op een gratis coachingsgesprek met mij of iemand van mijn team? Vul dan onderstaande vragen in.

Wat ontzettend leuk dat je je hebt aangemeld voor de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’! Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op de mail en vertel ik je binnenkort hoe je binnen je huidige relaties en relatiepatronen van lijden naar liefde komt.

Ik kan niet wachten om al mijn ervaring en kennis met je te delen. Om de trainingen zo waardevol mogelijk te maken, wil ik je direct een aantal vragen stellen. Hoe meer ik over jou en je relaties weet, hoe beter ik de inhoud kan afstemmen op precies jouw vragen! Ik kijk uit naar je antwoorden.

Liefs,

Claudia Krumme

Naam(Vereist)
Mocht je besluiten om ooit ondersteuning in te zetten waar zou je dan voor kiezen?
Zou je het fijn vinden om kans te maken op een gratis orienterende sessie met een van onze coaches?(Vereist)
Plus gewenste dag en tijdblok om gebeld te worden.