TRANSFORMATIEWEEK OP TENERIFE

Kom helemaal tot rust en in verbinding met jezelf en het kind in jezelf? Heerlijk alleen, of samen genieten van deze prachtige retraite bij het luxe Mandala de Masca. Dit retraite centrum is speciaal ingericht voor het faciliteren van Yoga en adem weken. Zowel buiten als binnen yogadecks met uitzicht over de vallei.

Op dit moment zijn er geen retreats in het buitenland vanwege Covid. Wij hebben wel retreats in Nederland. Heb je interesse, neem dan contact op via info@counsellingcenterchanges.nl

ccc-transformatieweek-tenerife-header

Tijdens deze week mag je alles helemaal loslaten en van daaruit diepgaand met jezelf aan de slag. Juist in de overgave ontstaat er vaak de mogelijkheid tot transformatie! Hiernaast kun je natuurlijk onbezorgd genieten van alle luxe en heerlijkheid in dit paradijsje op aarde.

De villa waar we deze week verblijven ligt in de beboste heuvels op slechts 25 autominuten van het vliegveld. Met uitzicht op het westen is het bij het zwembad heerlijk genieten van de zonsondergang. Onze sessies houden we in de sfeervolle binnenruimte en in de overdekte buitenruimte met prachtig uitzicht over de omgeving, al naar gelang de behoeften.

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een paradijselijke omgeving, met beboste heuvels om je heen, een infinity pool aan je voeten en de zeelucht in je longen kom je helemaal in verbinding met jezelf en je innerlijke kind.

“We herhalen wat we niet helen.”

PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER:

Op dit moment zijn er geen retreats in het buitenland vanwege Covid. Wij hebben wel retreats in Nederland. Heb je interesse, neem dan contact op via info@counsellingcenterchanges.nl

KOM OOK MET ONS MEE!

ERVARINGEN DEELNEMERS

 • Back to real life.. Na een intens liefdevol, enerverende en inspirerende innerlijk kind retreat op Tenerife. Mijn batterij is weer fully loaded, mooie inzichten opgedaan, innerlijk kind stukken mogen helen in een ontspannen, liefdevolle sfeer. Het innerlijk kind retreat is een absolute aanrader! @Changes Counseling Center, Claudia, Wilna & Marian super bedankt! Dikke zoenen.

  Marsha
 • Terug van Tenerife, waar ik een ontzettend mooie liefdevolle week heb mogen meemaken in het kader van het innerlijk kind. En eerlijk waar, ik heb nog nooit zoiets fijns ervaren. Zoveel warmte, vertrouwen, veiligheid en leerzame momenten terwijl we genoten van de schitterende omgeving, het heerlijke eten en het super relaxte programma waar ik me vol in stortte. Het ademen is m’n favoriet, maar ook de verlichtende "dik-chas" in de morgen van Wilna en Marianne waren een kroon op de dag. Dank je Claudia! Je was top!

 • Wat tovert een terugblik op de adem- en yoga retraite met Claudia, Wilna (Narayana) en Marianne een zalig grote glimlach op mijn gezicht!

  Ik koester vele mooie herinneringen in mijn hart: 's morgens op eigen ritme wakker worden op een paradijselijke plek, wetende dat er een lekker en gezond ontbijtbuffet op je wacht. Daarna mantra's zingen en heerlijke energie ontvangen, yoga beleven en luisteren naar de wijze woorden van Narayana. M'n hart ging elke keer een beetje meer open staan. En niet alleen bij mij, merkte ik. Het eerlijk en veilig delen van ervaringen met de andere vrouwen zorgde ervoor dat er al gauw met elke vrouw een soort van veilige band ontstond.

  's Middags was er lekker lang tijd voor jezelf en om te genieten van de zon, het eiland, de anderen... Daarna dan ademen (daar kwam ik voor en dat voelt altijd fantastisch!) en familieopstelling (hoe leerrijk was dat zeg!) en dan een super heerlijk avondbuffet (local fresh veggie food!).

  Ik heb ontspannen, gelachen, genoten, gehuild, geheeld, alweer veel bijgeleerd, gegeven, ontvangen, vriendinnen gevonden, verbondenheid gevoeld... en een mega-fantastische reis gehad ! Ik voel me ontzettend dankbaar én mijn besluit staat vast: volgend jaar wil ik terug mee!

  Els
 • De yoga en adem retraite op Tenerife vond ik zeer waardevol, zowel breed als diepgaand. Het heeft mij opnieuw de essentie van mijn eigen trainerschap doen ontdekken. Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om ‘terug te keren’. Gelukkig met ruimte voor humor en eigengereidheid. Pracht begin van elke dag met meditatie en behandeling van de yama’s, dan de middag met de ademsessies die mij van een verkrampt naar een open bewustzijn hebben kunnen brengen, vooral dankzij een zeer goede begeleiding van Wilna, Claudia en Marian. Goede, deskundige en liefdevolle trainers!

   

  Fokko Ketel