logo-ccc-full-width

Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 4 meditaties en 4 webinars

  Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.

  Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
  Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

  Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
  Meld je meteen hier aan.

  Doe gratis mee!

  Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van 20 tot en met 23 April.

   

  Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet.

   

  Wat gaan we doen?

  Dag 1: Wat is relatieverslaving en wat is codependentie?

  Ik leg je uit wat relatieverslaving, liefdesverslaving, co-verslaving, co-narcisme en codependentie precies inhouden. Er heerst namelijk veel onduidelijkheid over de definities.

  We bespreken de kenmerken van de relatieverslaafde en de vermijdingsverslaafde maar ook  de overeenkomsten en de verschillen aan de hand van de verslavingshand en de verslavingsboom.

  We sluiten het webinar af met een meditatie om los te komen van iemand waar je nog een ongezonde binding mee ervaart.

   

   

  Dag 2: De emotionele cyclus van de relatieverslaafde oftewel de verlatingsangstige

  Wanneer je het spel van aantrekken en afstoten speelt heb je te maken met een emotionele cyclus die volgens bepaalde fasen verloopt. Ik neem je deze dag mee door de fasen heen van de verlatingsangstige oftewel de de relatieverslaafden. wanneer je deze fasen goed begrijpt ontstaat er keuzevrijheid en weet je op welk moment je in kunt grijpen om uit de cyclus te stappen.

  We sluiten dit webinar af met een meditatie doorbreek je verlatingsangst.

   

  Dag 3: Emotionele cyclus van de bindingsangstige oftewel de vermijdingsverslaafde

  Wanneer je het spel van aantrekken en afstoten speelt heb je te maken met een emotionele cyclus die volgens bepaalde fasen verloopt. Ik neem je deze dag mee door de fasen heen van de bindingsangstige oftewel de de vermijdingsverslaafden. Wanneer je deze fasen goed begrijpt ontstaat er keuzevrijheid en weet je op welk moment je in kunt grijpen om uit de cyclus te stappen.

  We sluiten dit webinar af met een meditatie doorbreek je bindingsangst.

  Dag 4 : Hoe nu verder?

  Je hebt een hoop theorie geleerd en ook hier en daar gevoeld hoe de kracht van meditatie en innerlijk werk van waarde is. Mogelijk ben je ook bewust geworden dat het niet heel eenvoudig is om zelfstandig zicht te krijgen op je verstrikkingen en je blinde vlekken. Herstel en heling van deze thematiek is  helaas geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is.

  Ik vertel je in dit laatste webinar wat er echt nodig is om op de lange termijn veranderingen aan te brengen in je relatie-liefdes leven. Ik vertel je welke ondersteuning er nodig is om op de lange termijn te herstellen zodat ook jij kunt gaan genieten van liefde.

   

  Hoe kom je tot transformatie die verankerd is in je systeem waardoor je echt anders in relaties zult gaan staan en kunt gaan genieten van liefde.

  Ik leer je hoe je de stap van codependentie naar interdependentie maakt. Kortom hoe kom je van leed naar liefde!

  Praktische details

  Elke dag van deze challenge houd ik van 10.00 tot 11.00 uur een live webinar. Via de chat kun je me al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.

  Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik plaats een video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie in de Facebook groep en ik stuur ze per mail Zo kun je toch nog meedoen!

  Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

   

  Word lid van de Facebookgroep

  Over Claudia

  Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 47 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

   

  Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

   

  Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervaringsleren….

  Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

  Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

   

  De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jezelf.

  Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.