logo-ccc-full-width

Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 3 meditaties en 4 webinars

Voor € 9,95 krijg je toegang tot de webinars van de Challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van maandag 30 november t/m donderdag 3 december. Daarnaast heb je nog 1 week toegang tot de opnames.

Voor € 19,95 krijg je toegang tot de webinars van de Challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van maandag 30 november t/m donderdag 3 december. Alle webinars blijven onbeperkt toegankelijk voor jou.

Nadat je toegang hebt gekocht, ontvang je een e-mail met de inschrijflink voor de vier webinars.

Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
Meld je meteen hier aan.

Doe mee als dit is waar je tegen aan loopt!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van 30 november tot en met 3 december iedere dag van 10:00 tot 11:00 een live webinar. Kun je er s’ochtends niet live bij zijn dan kun je s’middags of s’avonds de opname terugkijken.

 

Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet.

Wat gaan we doen?

Dag 1: Wat is relatieverslaving, liefdesverslaving, verlatingsangst en bindingsangst

Ik leg je uit wat relatieverslaving, liefdesverslaving, co-verslaving, co- narcisme verlatingsangst bindingsangst en narcistisch misbruik precies inhouden.

 • De verschillen en de overeenkomsten van deze verschillende uitingsvormen
 • De achterliggende oorzaken van deze verschillende uitingsvormen
 • De verschillende oplossingen en uitdagingen per verslavende dynamiek

We sluiten het webinar af met een meditatie; Leer je volwassen autonome zelf kennen

Dag 2: Je hebt het recht en de plicht om ja te zeggen als je ja bedoelt en nee te zeggen wanneer je nee bedoelt?

Wanneer je dit hoort denk je vast; ja dat weet ik heus wel maar voor velen van ons is het makkelijker gezegd dan gedaan.

Schuld en schaamte gevoelens staan helaas vaak in de weg. Zij vertellen je dat je geen nee kunt zeggen omdat je bang bent voor de reacties of de consequenties voor de ander. Schaamte en schuldgevoelen zijn de dieper liggende kern gevoelens die je met je meedraagt vanuit je aangeleerde codependent gedrag.

 

In dit webinar vertel ik je wat schaamte en schuldgevoelens zijn en onderzoeken we samen wat jouw redenen of angsten zijn die deze gevoelens de regie geven.

 • Wat zijn schaamte en schuldgevoelens
 • Waarom je het recht en de plicht hebt om ja te zeggen als je iets wilt
 • Waarom je het recht en de plicht hebt om jouw waarheid te leven
 • Waarom je het recht en de plicht hebt om verantwoordelijkheid te dragen voor al je keuzes

We sluiten het webinar af met een meditatie om nee te leren zeggen.

Dag 3: Codependentie, counterdependentie, interdependentie en intradependentie

Counterdependentie is de tegenhanger van codependentie maar ontstaat op dezelfde manier als codependentie. In dit webinar neem ik je mee naar de verschillende uitingsvormen.

 

In dit webinar bespreek ik:

 • De uitingsvormen van codependentie in liefdesrelaties maar ook in vriendschappen, ouders, kinderen en op de werkvloer.

 • De uitingsvormen van counterdependentie en de relatie tot narcisten
 • De uitingsvormen van interdependentie in relaties (gezonde liefdevolle relaties)
 • De vier ontwikkelingsstadia/fasen die je als kind doorloopt in relatie tot codependentie, counterdependentie, interdependentie
 • Hoe deze ontwikkelingstadia als volwassene alsnog op een positieve manier te beïnvloeden

We sluiten de dag af met een meditatie om je veerkracht te verhogen

Dag 4 : Hoe nu verder?

Op deze laatste dag bespreek ik de belangrijkste elementen die nodig zijn om te herstellen van relatie-liefdesverslaving en codependentie. Herstel en heling van deze thematiek is  helaas geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is.

Ik vertel je in dit laatste webinar ook welke blokkades er in de weg kunnen staan om  te herstellen zodat je deze uit weg kunt ruimen en ook jij kunt gaan genieten van je leven en misschien ook weer van de liefde.

 • Ik was aan het kijken naar webinar 2 van de challenge. Je had een wit/roze trui aan en je boog je steeds wat naar de camera toe en je sprak met een lieve stem.

   

  Ik lag op de bank te luisteren en keek zo naar dat beeld. Op een gegeven moment kreeg ik de associatie dat ik in een wieg lag en jij een lieve moeder was die over de wieg boog en lief tegen mij sprak. Daar werd ik heel rustig van en was erg fijn.

   

  Natuurlijk moet ik een moeder worden voor mijn eigen innerlijk kind maar dit was ook wel even prettig! ?

   

  Bedankt voor de mooie webinars!

 • Dank je Claudia. Ik ben 53 en heb vele destructieve relaties gehad met vrouwen met een stoornis, de laatste vernietigend met een verborgen narciste. Ik heb nu zoveel geleerd van jou in een hele korte tijd. Levens veranderend... dat merk ik nu al. Voor het eerst voel ik liefde opkomen voor mezelf.

   

  Liefs, Nancy

 • Beste Claudia, Heb net het derde webinar van de challenge gezien. Ik wil je complimenteren. In het oerwoud van coaches steek je er mijns inziens bovenuit. Mooi hoe je zoveel verschillende mensen weet aan te spreken die allemaal op een ander punt in hun ontwikkeling / reis zijn.

   

  Groetjes, Annette

 • Dank je wel Claudia, heerlijke meditatie, zo'n aangename stem. Voor het eerst weer echte visualisatie gehad.Het sterkt me, vertrouwen in eigen kunnen en warme gloed in mijn hart en middenrif.

  Peggy
 • Je bent geweldig Claudia!

  Katleen
 • Dank je wel voor je uitleg 🙏🏻 Ik vond het weer een hele mooie meditatie. Ik heb hele mooie dingen gezien.

  Klaartje
 • Ik ben heel veel bewust geworden. Dank voor deze mooie dagen.

  Dounja
 • Claudia, Dank je wel! Ik heb heel erg veel aan je challenge gehad! Ik weet wat ik moet doen en durf open en met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

  Jenny
 • Ik moest zo huilen tijdens de meditatie. Je bent een inspirator Claudia.

  Jolanda
 • Het was mooi om het jaar 2020 mee te beginnen hartelijk dank.

  Monique
 • Ik kan uren naar je luisteren! Dank je wel.

  Marit
 • Wederom fantastische webinars! Enorm bedankt!!!

  Debby

Praktische details

Elke dag van deze challenge houd ik van 10.00 tot 11.00 uur een live webinar. Via de chat kun je al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van mij met de inschrijflink voor de vier webinars.

Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik plaats een video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie in de Facebook groep en ik stuur ze per mail Zo kun je toch nog meedoen!

Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

 

Word lid van de Facebookgroep

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 47 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

 

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

 

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervarings-leren….

Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

 

De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jezelf.

Nadat je je hebt aangemeld, kom je op een pagina om je in te schrijven voor de webinars. Je ontvangt ook een e-mail met de inschrijflink voor de vier webinars.