logo-ccc-full-width

Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 3 meditaties en 4 webinars

Voor € 9,95 krijg je toegang tot de webinars van de Challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van maandag 15 februari/m donderdag 18 februari. Daarnaast heb je nog 1 week toegang tot de opnames.

Voor € 19,95 krijg je toegang tot de webinars van de Challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van maandag 15 februari t/m donderdag 18 februari. Alle webinars blijven onbeperkt toegankelijk voor jou.

Nadat je toegang hebt gekocht, ontvang je een e-mail met de inschrijflink voor de vier webinars.

Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
Meld je meteen hier aan.

Doe mee als dit is waar je tegen aan loopt!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van 15 februari tot en met 18 februari. iedere dag van 10:00 tot 11:00 een live webinar. Kun je er s’ochtends niet live bij zijn dan kun je s’middags of s’avonds de opname terugkijken.

 

Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet.

Wat gaan we doen?

Dag 1: Wat is relatieverslaving, liefdesverslaving, verlatingsangst en bindingsangst

Ik leg je uit wat de 9 typen relatie-liefdesverslaafden zijn maar ook hoe verlatingsangst bindingsangst en narcistisch misbruik gerelateerd zijn aan deze typen..

 • De verschillen en de overeenkomsten van deze verschillende uitingsvormen
 • De achterliggende oorzaken van deze verschillende uitingsvormen
 • De verschillende oplossingen en uitdagingen per type

We sluiten het webinar af met een meditatie; Leer je volwassen autonome zelf kennen

Dag 2: Wat is controle? wat is de functie en hoe doorbreek je het?

We onderzoeken het fenomeen negatieve controle. Hoe oefen je negatieve controle op anderen uit? Op welke manieren laat je toe dat anderen dat doen bij jou?

Controle is een veelvoorkomende strategie die zowel mannen als vrouwen in kunnen zetten om zichzelf te beschermen.

Tipje van de sluier: vaak gaat dat heel subtiel…Hierover later meer.

We sluiten het webinar af met een mediatie waarin we samen jouw persoonlijke controle mechanisme ontmantelen en je zicht krijgt op je onderliggende gevoelens die je met je controle gedrag probeert te onderdrukken.

Dag 3: De innerlijke criticus

 

De innerlijke criticus is dat deel van jou die de volgende zinnen tegen je zegt:

 • Je bent niet goed genoeg….
 • Je zeurt…
 • Je bent lelijk, dik….
 • Je bent dom, minder slim dan…
 • Wanneer ga je nou eens veranderen…..
 • Heb je het nou nog niet opgelost….

 

 • Vul zelf maar aan……

 

In dit webinar bespreek ik:

 • Wie de innerlijke criticus is maar ook wat zijn of haar functie is

 • Wat is primaire afweer, een vorm van zelfafwijzing uit de PRI therapie
 • Hoe geef je minder macht aan deze zelf afwijzende strategieën en ontmantel je ze
 • Hoe zijn schaamte en schuldgevoelens gerelateerd aan je innerlijke criticus

We sluiten de dag af met een meditatie om je interne criticus op een andere manier te ervaren dan alleen d.m.v. negatieve gedachten.

Dag 4 : Hoe nu verder?

 

Op deze laatste dag bespreek ik de 12 stappen uit de zelfhulpgroepen (spirituele groeiprogramma’s) die ondersteuning kunnen bieden bij herstel van veel verschillende verslavingen, trauma en emotionele verwaarlozing uit de jeugd.

 

Herstel en heling van deze thematiek is helaas geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is.

 

Ik vertel je in dit laatste webinar welke therapeutische technieken het beste werken om een oplossing te bieden bij het doorbreken van relatieverslaving en codependentie. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat jouw volwassen autonome zelf aan het roer komt te staan, zelfliefde de hoogste prioriteit in je leven wordt en je van daaruit kunt gaan genieten van het leven in relatie met de ander.

 

Dit laatste webinar sluit ik af met een speciaal aanbod voor deelname aan de jaarprogramma’s ‘van Leed naar Liefde’

 

De opdracht voor deze laatste dag van de challenge is:
Op welke manier wil je werken aan jouw herstel en heling van relatieverslaving en codependentie? Welke stappen ga je de aankomende 24 uur zetten?

 

Laat het me weten.

 • Ik was aan het kijken naar webinar 2 van de challenge. Je had een wit/roze trui aan en je boog je steeds wat naar de camera toe en je sprak met een lieve stem.

   

  Ik lag op de bank te luisteren en keek zo naar dat beeld. Op een gegeven moment kreeg ik de associatie dat ik in een wieg lag en jij een lieve moeder was die over de wieg boog en lief tegen mij sprak. Daar werd ik heel rustig van en was erg fijn.

   

  Natuurlijk moet ik een moeder worden voor mijn eigen innerlijk kind maar dit was ook wel even prettig! ?

   

  Bedankt voor de mooie webinars!

 • Dank je Claudia. Ik ben 53 en heb vele destructieve relaties gehad met vrouwen met een stoornis, de laatste vernietigend met een verborgen narciste. Ik heb nu zoveel geleerd van jou in een hele korte tijd. Levens veranderend... dat merk ik nu al. Voor het eerst voel ik liefde opkomen voor mezelf.

   

  Liefs, Nancy

 • Beste Claudia, Heb net het derde webinar van de challenge gezien. Ik wil je complimenteren. In het oerwoud van coaches steek je er mijns inziens bovenuit. Mooi hoe je zoveel verschillende mensen weet aan te spreken die allemaal op een ander punt in hun ontwikkeling / reis zijn.

   

  Groetjes, Annette

 • Dank je wel Claudia, heerlijke meditatie, zo'n aangename stem. Voor het eerst weer echte visualisatie gehad.Het sterkt me, vertrouwen in eigen kunnen en warme gloed in mijn hart en middenrif.

  Peggy
 • Je bent geweldig Claudia!

  Katleen
 • Dank je wel voor je uitleg 🙏🏻 Ik vond het weer een hele mooie meditatie. Ik heb hele mooie dingen gezien.

  Klaartje
 • Ik ben heel veel bewust geworden. Dank voor deze mooie dagen.

  Dounja
 • Claudia, Dank je wel! Ik heb heel erg veel aan je challenge gehad! Ik weet wat ik moet doen en durf open en met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

  Jenny
 • Ik moest zo huilen tijdens de meditatie. Je bent een inspirator Claudia.

  Jolanda
 • Het was mooi om het jaar 2020 mee te beginnen hartelijk dank.

  Monique
 • Ik kan uren naar je luisteren! Dank je wel.

  Marit
 • Wederom fantastische webinars! Enorm bedankt!!!

  Debby

Praktische details

Elke dag van deze challenge houd ik van 10.00 tot 11.00 uur een live webinar. Via de chat kun je al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van mij met de inschrijflink voor de vier webinars.

Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik plaats een video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie in de Facebook groep en ik stuur ze per mail Zo kun je toch nog meedoen!

Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

 

Word lid van de Facebookgroep

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 47 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

 

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

 

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervarings-leren….

Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

 

De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jezelf.

Nadat je je hebt aangemeld, kom je op een pagina om je in te schrijven voor de webinars. Je ontvangt ook een e-mail met de inschrijflink voor de vier webinars.