logo-ccc-full-width

Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 3 meditaties en 4 webinars

  Nadat je je hebt aangemeld, kom je op een pagina om je in te schrijven voor de webinars. Je ontvangt ook een e-mail met de inschrijflink voor de vier webinars.

  Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
  Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

  Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
  Meld je meteen hier aan.

  Doe gratis mee!

  Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van 14 tot en met 17 september iedere dag van 10:00 tot 11:00 een live webinar. Kun je er s’ochtends niet live bij zijn dan kun je s’middags of s’avonds de opname terugkijken.

   

  Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet.

  Wat gaan we doen?

  Dag 1: Wat is relatieverslaving, liefdesverslaving, verlatingsangst en bindingsangst

  Ik leg je uit wat relatieverslaving, liefdesverslaving, verlatingsangst en bindingsangst, precies inhouden. Vaak ligt de nadruk op verlatingsangst maar tijdens dit webinar ga ik dieper in op bindingsangst.

  • De vele uitingsvormen van bindingsangst
  • De oorzaken van bindingsangst
  • 10 stappen om bindingsangst te doorbreken

  We sluiten het webinar af met een meditatie; doorbreek je bindingsangst

  Dag 2: Wat betekent bindingsangst voor jou als partner?

  Wanneer je in een relatie staat met een bindingsangstige kan het zijn dat je in een achtbaan van gevoelens wordt meegesleurd. Je verliest de controle wat je ook probeert. Geen controle over je eigen gevoelens en al helemaal niet over die van de ander. Je voelt je machteloos. In dit webinar laat ik je je eigen aandeel zien maar ook hoe je uit los kunt komen uit deze verstrengelde, pijnlijke dynamiek.

  • Verstand zegt kappen hart zegt blijven
  • Controleverlies
  • Hoe kom je los van de bindingsangstige
  • Jezelf terugvinden
  • 10 tips om het volwassen deel in jezelf te versterken

  We sluiten het webinar af met een mooie meditatie

  Dag 3: Narcisme, narcistisch misbruik en de daarbij behorende manipulatie technieken waarmee je te maken kunt krijgen in een relatie met een narcist.

  Regelmatig krijg ik de vraag of bindingsangst een kenmerk van narcisme is of  dat narcisten allemaal last hebben van verlatingsangst. Kunnen narcisten ook verlatingsangst hebben of relatieverslaafd of codependent zijn?

  In dit webinar bespreek ik:

  • de relatie en het verschil tussen bindingsangst en narcisme
  • de kenmerken van narcisme
  • wat is narcistisch misbruik
  • verlatingsangst/bindingsangst en narcisme
  • relatieverslaving/codependentie/narcistisch misbruik

  We sluiten de dag af met een verrassingsmeditatie.

   

  Dag 4 : Hoe nu verder?

  Op deze laatste dag bespreek ik de belangrijkste stappen om te herstellen van narcistisch misbruik, relatieverslaving en codependentie. Herstel en heling van deze thematiek is  helaas geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is.

  Ik vertel je in dit laatste webinar welke ondersteuning er nodig is om op de lange termijn te herstellen zodat ook jij kunt gaan genieten van je leven en misschien ook weer van de liefde.

   

  • Ik was aan het kijken naar webinar 2 van de challenge. Je had een wit/roze trui aan en je boog je steeds wat naar de camera toe en je sprak met een lieve stem.

    

   Ik lag op de bank te luisteren en keek zo naar dat beeld. Op een gegeven moment kreeg ik de associatie dat ik in een wieg lag en jij een lieve moeder was die over de wieg boog en lief tegen mij sprak. Daar werd ik heel rustig van en was erg fijn.

    

   Natuurlijk moet ik een moeder worden voor mijn eigen innerlijk kind maar dit was ook wel even prettig! ?

    

   Bedankt voor de mooie webinars!

  • Dank je Claudia. Ik ben 53 en heb vele destructieve relaties gehad met vrouwen met een stoornis, de laatste vernietigend met een verborgen narciste. Ik heb nu zoveel geleerd van jou in een hele korte tijd. Levens veranderend... dat merk ik nu al. Voor het eerst voel ik liefde opkomen voor mezelf.

    

   Liefs, Nancy

  • Beste Claudia, Heb net het derde webinar van de challenge gezien. Ik wil je complimenteren. In het oerwoud van coaches steek je er mijns inziens bovenuit. Mooi hoe je zoveel verschillende mensen weet aan te spreken die allemaal op een ander punt in hun ontwikkeling / reis zijn.

    

   Groetjes, Annette

  • Dank je wel Claudia, heerlijke meditatie, zo'n aangename stem. Voor het eerst weer echte visualisatie gehad.Het sterkt me, vertrouwen in eigen kunnen en warme gloed in mijn hart en middenrif.

   Peggy
  • Je bent geweldig Claudia!

   Katleen
  • Dank je wel voor je uitleg 🙏🏻 Ik vond het weer een hele mooie meditatie. Ik heb hele mooie dingen gezien.

   Klaartje
  • Ik ben heel veel bewust geworden. Dank voor deze mooie dagen.

   Dounja
  • Claudia, Dank je wel! Ik heb heel erg veel aan je challenge gehad! Ik weet wat ik moet doen en durf open en met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

   Jenny
  • Ik moest zo huilen tijdens de meditatie. Je bent een inspirator Claudia.

   Jolanda
  • Het was mooi om het jaar 2020 mee te beginnen hartelijk dank.

   Monique
  • Ik kan uren naar je luisteren! Dank je wel.

   Marit
  • Wederom fantastische webinars! Enorm bedankt!!!

   Debby

  Praktische details

  Elke dag van deze challenge houd ik van 10.00 tot 11.00 uur een live webinar. Via de chat kun je al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van mij met de inschrijflink voor de vier webinars.

  Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik plaats een video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie in de Facebook groep en ik stuur ze per mail Zo kun je toch nog meedoen!

  Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

   

  Word lid van de Facebookgroep

  Over Claudia

  Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 47 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

   

  Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

   

  Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervarings-leren….

  Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

  Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

   

  De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jezelf.

  Nadat je je hebt aangemeld, kom je op een pagina om je in te schrijven voor de webinars. Je ontvangt ook een e-mail met de inschrijflink voor de vier webinars.