logo-ccc-full-width

Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 4 meditaties en 4 webinars

  Nadat je je hebt aangemeld kom je op de pagina om je in te schrijven voor de webinars.

  Word ook lid van de besloten Facebookgroep van deze challenge.

  Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
  Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

  Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
  Meld je meteen hier aan.

  Doe gratis mee!

  Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van 20 tot en met 23 September.

   

  Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet.

   

  Wat gaan we doen?

  Dag 1: Wat is relatie-liefdeverslaving, wat is codependentie, co-verslaving en wat is narcistisch misbruik?

  Ik leg je uit welke symptomen en eigenschappen horen bij deze verschillende relatiedynamieken. Er heerst namelijk veel onduidelijkheid over de definities. Er zijn veel overeenkomsten maar ook veel verschillen. Het is belangrijk om te weten welke patronen in jouw leven aanwezig zijn om ze te kunnen doorbreken.

   

  Gevoelens als machteloosheid en onhanteerbaarheid zijn typerend voor destructieve relatiepatronen. Tevens kunnen zij de voedingsbodem zijn van je herstel. Ben je benieuwd hoe? Zorg dan dat je erbij bent.

   

  We sluiten het webinar af met een bijzondere meditatie.

   

   

  Dag 2: Verlangen naar heelheid

  Onderliggend aan iedere verslaving dus ook aan verslavende relatiedynamieken en codependent gedrag ligt een verlangen. De kunst is om erachter te komen wat dit verlangen is. Maar belangrijker nog hoe we dit verlangen op een gezondere manier kunnen vervullen. Wanneer je dit verlangen blijft vervullen met externe bezigheden en gedragingen zul je geen blijvend geluk kunnen ervaren maar steeds weer opzoek gaan naar een nieuwe korte termijn bevrediging, de zogenaamde quick fix.

   

  Wanneer je een manier vindt om van binnenuit je verlangens te vervullen kun je jezelf helen en zal je behoeften naar destructieve relatiedynamieken vanzelf minder worden en uiteindelijk verdwijnen.

   

  In dit webinar bespreek ik de meest voorkomende onderliggende verlangens bij verslavende relatiepatronen maar ook hoe we dit intern kunnen oplossen zodat je je diepgewortelde patronen kunt doorbreken.

   

  We sluiten het webinar af met een bijzondere meditatie.

  Dag 3: Vraag en antwoord webinar

  De ervaring heeft geleerd dat er iedere challenge enorm veel vragen zijn. Het lukt mij in de dagelijkse 1,5 uur niet om alle vragen uitvoerig te bespreken. Deze challenge wil ik een heel webinar gebruiken om al je vragen te beantwoorden zodat er niets blijft liggen.

   

  Heb je een vraag aangaande:

  Relatieverslaving

  Liefdesverslaving

  Codependentie

  Co-verslaving

  Verlatingsangst

  Bindingsangst

  Narcistisch misbruik

   

  Stuur me een mail met je vraag (geen hele verhalen) dan zorg ik ervoor dat jij je antwoord krijgt en weer een stap verder komt op jouw pad van herstel.

   

  We sluiten we het webinar af met een mooie meditatie.

  Dag 4 : Hoe nu verder?

  Je hebt een hoop theorie geleerd maar ook gevoeld hoe de kracht van meditatie en innerlijk werk van waarde is. Mogelijk ben je ook bewust geworden dat het niet heel eenvoudig is om zelfstandig zicht te krijgen op je verstrikkingen en je blinde vlekken. Herstel en heling van deze thematiek is  namelijk geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is.

   

  Ik vertel je in dit laatste webinar wat er nodig is om je proces op te starten. Welke voorwaarden er nodig zijn voor een effectief herstelprogramma maar ook welke helpende activiteiten je kunt inzetten om een gezonde relatie met jezelf en anderen te ontwikkelen.

   

  Ik vertel je welke ondersteuning er nodig is om op de lange termijn te herstellen zodat ook jij kunt gaan genieten van liefde. In de eerste plaats door middel van liefde voor jezelf en van daaruit met anderen.

   

  Hoe kom je tot transformatie die verankerd is in je systeem waardoor je echt anders in relaties zult gaan staan en kunt gaan genieten van liefde.  Kortom hoe kom je van leed naar liefde!?

   

  We beginnen vandaag het webinar met een bijzondere meditatie.

  Praktische details

  Elke dag van deze challenge houd ik van 10.00 tot 11.00 uur een live webinar. Via de chat kun je me al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.

  Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik plaats een video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie in de Facebook groep en ik stuur ze per mail Zo kun je toch nog meedoen!

  Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

  Over Claudia

  Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 48 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

   

  Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

   

  Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervaringsleren….

  Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

  Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

   

  De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jezelf.

  Nadat je je hebt aangemeld, kom je op de pagina om je in te schijven voor de webinars.