logo-ccc-full-width

Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 4 meditaties en 4 webinars

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van mij met de inschrijflink voor de vier webinars.

Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
Meld je meteen hier aan.

Doe gratis mee!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ van 29 juni tot en met 2 juli.

 

Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet.

Wat gaan we doen?

Dag 1: Wat is relatieverslaving en wat is codependentie?

Ik leg je uit wat relatieverslaving, liefdesverslaving, co-verslaving, co-narcisme en codependentie precies inhouden. Wat de overeenkomsten zijn maar ook de verschillen. Er heerst namelijk veel onduidelijkheid over de definities.

Ik bespreek de verschillende relatievormen tussen de relatieverslaafde oftwel verlatingsangstige en de vermijdingsverslaafde oftewel de bindingsangstige.

We sluiten het webinar af met een meditatie om de boosheid naar jezelf en de boosheid naar de ander te doorvoelen te accepteren en uiteindelijk ook weer los te laten.

Dag 2: het herstel en helingsproces

In mijn eigen worsteling en die van velen anderen die bij mij in therapie zijn geweest, heb ik geleerd dat er een herstel en helingsproces mogelijk is voor iedereen die lijdt aan deze thematiek. Het is het beste wanneer beide partners dit proces aangaan maar niet noodzakelijk. Focus ten aller tijden op je persoonlijke proces. Ik bespreek deze dag wat  het verschil is tussen heling en herstel maar ook hoe je deze processen doorloopt en waarom de pijn van het helingsproces een veel constructievere pijn is dan de pijn die destructieve relaties en relatiepatronen veroorzaken.

We sluiten de dag af met een verasssingsmeditatie.

Dag 3: Het innerlijk kind, je overlevingsdelen en de volwassene in jou

Op deze dag vertel ik je alles over het innerlijk kind. Hoe je gewonde innerlijk kind de aandrijver is van je destructieve relaties en relatiepatronen maar ook hoe je op een liefdevolle manier voor hem of haar kunt zorgen zodat je het niet meer toestaat om terug te vallen in oude patronen. Ik vertel je ook wanneer je eventueel weer terug kunt gaan naar je relatie nadat je deze enige tijd on hold hebt gezet.

We sluiten dit webinar af met een innerlijk kind meditatie.

Dag 4 : Hoe nu verder?

Op deze laatste dag bespreek ik de kenmerken van een gezonde relatie maar ook de eigenschappen die je nodig hebt om een gezonde relatie aan te kunnen gaan. Deze eigenschappen gelden zowel voor jezelf als voor de ander. Herstel en heling van deze thematiek is  helaas geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is.

Ik vertel je in dit laatste webinar welke ondersteuning er nodig is om op de lange termijn te herstellen zodat ook jij kunt gaan genieten van liefde.

Als kers op de taart krijg je nog 1 meditatie cadeau van mij. Deze meditatie laat je voelen hoe jouw leven eruit zal zien wanneer je ervoor kiest om jezelf te helen. Wanneer  je de stap van codependentie naar interdependentie maakt. Kortom hoe ziet jou leven eruit wanneer je kunt gaan genieten van liefde!

Praktische details

Elke dag van deze challenge houd ik van 10.00 tot 11.00 uur een live webinar. Via de chat kun je al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van mij met de inschrijflink voor de vier webinars.

Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik plaats een video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie in de Facebook groep en ik stuur ze per mail Zo kun je toch nog meedoen!

Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

 

Word lid van de Facebookgroep

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 47 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

 

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

 

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervarings-leren….

Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

 

De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jezelf.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met de inschrijflink voor de vier webinars.