Replay dag 3

Replay dag 3

Zie jij waar jij nog stappen te zetten heb? Waar jij nog van lijden naar liefde mag groeien? En vind je dat wel oké of ben je daar eigenlijk helemaal klaar mee?

Als dat laatste het geval is kies dan nu voor een van de onderstaande jaartrajecten en werk het a.k. jaar samen met mij aan je herstel. Maak je liever gebruik van vergoede specialistische GGZ zorg meld je dan aan bij CCC GGZ voor een vrijblijvende screening. Een combinatie kan natuurlijk ook. 

 Alle informatie vind je hieronder. Je hoeft maar 2 vragen te beantwoorden:

 • Ben ik blij met hoe het nu gaat of wil ik het graag veranderen en zie ik zelf niet in hoe ik dat zou kunnen veranderen? Als het zo blijft gaan als het tot op heden is gegaan komt het niet goed……
 • Vind ik Claudia en haar manier van werken prettig? Geeft ze mij vertrouwen en denk ik dat zij en haar team mij verder kunnen helpen? 

Mocht je nu op allebei de vragen ‘ja’ geantwoord hebben, druk dan gewoon op de knop. Je hebt het nodig en wilt het met ons, waar twijfel je dan nog over?

Wil je eerst nog wat dingen overleggen en samen kijken of dit voor jou de juiste stap is, plan dan hier je gratis sparringsessie en dan kijken we met alle liefde met je mee of en wat de juiste keuze voor je is.

SPECIAAL AANBOD
Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen en gelukkig te worden? In de eerste plaats met jezelf en van daaruit met de ander?

Jaartraject
Van Leed naar Liefde

 COMPLEET

Voor jou als je gelooft in de kracht
van support, zelfstudie en groepsreflectie
en je weet dat je dit niet alleen kunt of wilt.

Wat je krijgt:

Je ontvangt 25 (tweewekelijkse) online lessen waaraan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je destructieve gedragspatronen voor eens en voor altijd te doorbreken.

Waar je mee aan de slag gaat:

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, innerlijk kind werk, delenwerk, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie en meer dan 80 meditaties en visualisaties die je rechtstreeks naar de kern van je probleem brengen maar tevens de oplossing zijn. Inclusief honderden boekentips.

ZOOM Groepsdeelname:

Je kan 1 keer per 2 weken deelnemen aan een live online therapeutische groepssessie, vraag en antwoord webinar of Masterclass waar je al je vragen live kunt stellen maar waar we ook de diepte ingaan m.b.t. een onderwerp, interventie of bepaalde fase uit je leven waarin je jezelf alsnog gaat geven wat je nodig hebt. (reparanting, herouderen).

Mocht je er een keer niet live bij aanwezig kunnen zijn dan kun je de opname altijd terugkijken.

Extra optie:

Voor deelnemers aan jaartraject COMPLEET is er ook een optie om privé consultaties tegen betaling te boeken met een van onze Van Leed naar Liefde therapeuten. Zo kun je jezelf nog intensiever en doelgerichter bevrijden van destructieve patronen.

En om je beslissing te vieren krijg je
nog een mooi cadeau! Kijk snel hieronder…

COMPLEET
Retreatdagen & Extra Bonussen


Live dagen in Den Ilp:

Hoeveel live dagen:

Wij organiseren a.k. jaar 8 live dagen met Claudia en haar team. Daarnaast krijg je aan het einde van je jaartraject een uitgebreid evaluatiegesprek met Claudia.

Thema’s:

Dag 1: Ontmantel je overlevingsstrategieën d.m.v. het 5 stappen model
Dag 2: Rouw
Dag 3: Parentificatie
Dag 4: Hechting
Dag 5: Grenzen
Dag 6: Innerlijke criticus en zelfliefde
Dag 7: Vergeving en loslaten
Dag 8: Terugvalpreventie en gezonde relaties

BONUS 1

Je krijgt 12 maanden toegang tot de geheime besloten online community waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Als je wilt kun je hier waardevolle contacten opdoen waar zeer hechte vriendschappen uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces.
Waarde = onbetaalbaar!

BONUS 2 (twv €2.500)

Verrijk je helingproces met 11 extra Masterclasses:

Codependentie op de werkvloer, Hechting (hecht niet), Vind je eindman, Liefdesverdriet, EFT, 15 fasen van herstel, Narcistisch misbruik, Systemisch werk, Innerlijk kind werk, Traumabinding, Systemisch werk.

BONUS 3

Werkboeken. 1 digitaal werkboek bijbehorend bij de online jaartraining en een papieren werkboek voor de 8 daagse retreat met QR codes naar meditaties en muzieklijsten voor de ademsessies die je na de retreatdagen zelfstandig voort kunt zetten.

Kies wat bij je past! Er zijn 3 opties voor je.

ccc-mockup-boek-van-leed-naar-liefde

Je beslissing om je in te schrijven voor een jaartraject
vereist moed en verdient waardering. Je kiest voor jezelf!
Dat wil ik graag vieren met een extra mooi cadeau!

Je ontvangt het handboek Van Leed naar Liefde vaan mij cadeau.
Dit boek is voor iedereen die meer pijn
dan vreugde ervaart in (liefdes)relaties.

Heb je het boek al? Geef het dan cadeau aan een vriend of vriendin waarvan je weet dat die het ook goed kan gebruiken.

“Nothing changes when nothing changes”.

Ervaringen van deelnemers die
het jaarprogramma
Van Leed naar Liefde hebben doorlopen

 • Mijn hele leven ben ik een gever geweest. Nu was/werd het tijd dat ik mezelf iets gunde en dat is de online training bij Claudia te volgen. Ik ben een aantal maanden verder maar is de beste investering ever.

  Groetjes Elly Smit

 • Claudia voor jou een heel groot compliment voor de opbouw en inhoud van de online training. Ben inmiddels bij week 8 en maak er elke week ruim tijd voor vrij om er mee aan de slag te gaan.

  Schrijf heel veel met mijn innerlijk kind, voel me daar prettig bij en het helpt om onrust van me af te schrijven.

  Het resultaat na 7 weken training is dat ik me veel sterker voel en veel dichter bij mezelf kom. 6 van de 7 dagen voel ik me goed en sterk en soms een dagje wat minder maar totaal niet meer te vergelijken met 7 weken geleden. De controledrang is veel minder geworden, en al vind ik het soms lastig, ik geef er niet meer aan toe.

  Heb mezelf een “pieker kwartiertje” per dag gegeven om nog na te mogen denken over mijn ex. Wat 7 weken geleden de hele dag in mijn hoofd zat heb ik nu teruggebracht naar een kwartier en sommige dagen wat langer.

  Ben soms wel bang voor een terugval maar laat het allemaal maar gebeuren. Geniet nu vooral van het “vrije gevoel” en weet dat het allemaal goed gaat komen.

  Nogmaals bedankt!

  Hilde

 • Tijdens een moeizame relatie kreeg ik van een vriendin een artikel toegestuurd (over Claudia) wat ging over relatieverslaving en codependentie. Toen ik het las begreep ik dat dit over mij ging. Ik was geschokt…

  Claudia maakte op mij een prettige indruk. Door het delen van haar ervaringsdeskundigheid voelde ik mij meteen op mijn gemak en werd ik in deze sfeer van vertrouwen uitgenodigd eerlijk naar mezelf te kijken. De herkenning en erkenning van mijn patronen maakten dat ik me gezien voelde en niet alleen stond. De onderliggende redenen van mijn moeizame relaties werden steeds meer duidelijk en mijn relatie veranderde enorm. Doordat ik veranderde, veranderde mijn partner mee.

  Uiteindelijk is hij ook in therapie gegaan om aan zijn individuele thema’s te werken. Ongeveer een half jaar later zijn we samen in relatietherapie gegaan. Claudia zegt dat wij één van de uitzonderingen zijn. Desalniettemin zijn wij heel blij met deze nieuwe vorm van spiritueel partnerschap “.

  Liefs, Monique uit Den Haag

 • “Toen ik Claudia Krumme vond zat in een manipulatieve relatie met een narcist waar ik op eigen kracht niet uit kwam. Claudia begreep wat ik doormaakte. Zonder te oordelen luisterde ze mijn verhaal aan. Al snel kreeg ik door dat ik echt leed aan relatieverslaving en codependentie. Tijdens het traject heb ik veel onverwerkt verdriet kunnen uiten.Ik kreeg veel inzichten, werd steeds krachtiger en vond mezelf steeds meer waard.

  Nu, 6 jaar later heb ik een (nieuwe) gezonde, gelijkwaardige relatie. Ik stel gezonde grenzen en zal deze nooit meer verbreken. Mijn verleden heb ik een plek kunnen geven. Dat was toen. Ik leef nu gelukkig! Mijn dank is enorm want leven zonder een relatieverslaving is zoveel fijner”.

  Merel uit Haarlem

 • Wat een geweldige, leerzame dag was dit weer! Ik ging 10kg lichter qua gevoel naar huis dan dat ik aankwam. Veel gevoeld, veel gehuild, veel gedeeld. Heb weer inzichten gekregen waar ik mee verder kan. Heel erg bedankt!

 • "Ik wil toch nogmaals zeggen dat ik via het traject bij jou voor het eerst echt verandering bemerk. In zelfliefde. En daarmee verandert mijn verhouding tot het leven en tot de mensen om me heen ook ten goede! En ik had al zoveel gedaan."

  Liefs Anna

 • De nieuwe begrippen counter-dependentie en interdependentie wekken mijn aandacht.
  Ik wil je bedanken voor jouw prachtig werk. Het heeft me 2 jaar gekost vooraleer ik kon “zien” of “aanvaarden" dat codependent gedrag ook mijn gedrag was. Ik leer veel van jou, ook al volg ik het programma niet helemaal zoals de bedoeling is. Het heeft ook een tijdje geduurd vooraleer ik de waarde zag van het contact met het innerlijk kind. Het heeft me al zoveel rust gegeven. Het is ook prachtig om te zien hoe jij steeds verder openbloeit en verder groeit in jouw programma. Ik vind het ontzettend knap hoe goed jij deze zaken kan verwoorden, met respect, warmte en voldoende neutraliteit. Dank je!
  Liefs,
  Anja
 • Goeiemorgen reisgenoten,
  Ik vier vandaag mijn verjaardag en kijk terug op een overgangsjaar. Net na mijn verjaardag vorig jaar begon ik in het jaartraject bij Claudia (dankjewel voor je kaart). En in de afgelopen maanden is de oogst tastbaar met het beëindigen van een relatie die niet klopte, stoppen met roken en stoppen met een medicijnverslaving (hoge dosering pijnstillers). Nog genoeg om aan te werken, maar dankzij Claudia, Martina, haar collega's (inclusief die mooie mensen in de backoffice!), jaargenoten en Suzy (van het Ggz-traject), is veel geheeld in mij.
  En ook al zijn de omstandigheden in het dagelijkse leven winters en laat een beste vriend vandaag verstek gaan voor het geplande uitje om mijn verjaardag te vieren omgeven door schoonheid, ik ben dankbaar dat ik er nog ben.
  Vandaag begint begint de 10de levensfase voor mij met als thema "Tot Eenvoud" (uit "Nog vele jaren van Hans Korteweg). Ik stem af op vertrouwen en dankbaarheid. En die intentie deel ik graag met jullie. Passief en actief.
  Anoniem

Vind je ervaringen van anderen belangrijk? Dat snap ik helemaal want dat vind ik ook.
Maar weet dat de ervaring van anderen niet zegt over jouw resultaten.
Deze succesverhalen zijn van diegene die alles gedaan hebben wat ik ze aangereikt heb.
Ik lever wat ik beloof, maar kun jij beloven dat je zal toepassen wat ik je leer?

“Relaties doen geen pijn maar brengen de pijn in je naar boven die al in je zit.”

Wil je onderzoeken welk jaarprogramma het meest geschikt is
voor jou vraag dan een gratis sparringsessie aan.
Samen onderzoeken we welk programma
op dit moment in jouw leven het meest passend is.

Aantwoorden op veelgestelde vragen

KUN JE ME BELOVEN DAT IK AFSCHEID NEEM VAN RELATIES DIE MIJ ONGELUKKIG MAKEN? DAT IK LEER HOE IK GEZONDE RELATIES AAN KAN GAAN?

Een garantie geven kan ik niet, maar ik kan wel beloven dat ik alles op alles zet om jou je destructieve relatiepatronen te laten doorzien en doorbreken. Mijn programma’s werken, dat heb ik al heel vaak mogen zien gebeuren. Maar… ze werken alleen als jij er ook aan werkt!

Therapie bestaat niet alleen uit de bijeenkomsten, of de wekelijkse online les, het gaat er vooral om wat jij tussen deze momenten door zelf doet. Je kunt de contactmomenten zien als de opmaat naar het innerlijke werk dat jij gaat doen om te komen tot herstel. Om dit innerlijke werk te kunnen doen, krijg je verschillende tools aangereikt. En zodra jij die gaat toepassen en integreren in je leven, gaat de therapie werken voor jou.

IS HET PROGRAMMA HET GELD WAARD?

Eigenlijk kan alleen jijzelf deze vraag beantwoorden. Hoe belangrijk is een vreugdevol en liefdevol leven voor jou? Juist het niet aangaan van je heling op dit gebied kan je veel gaan kosten in termen van emotionele last en energie. Het is mogelijk dat je op dit moment het geld voor een programma bij mij echt niet hebt en ik dat geval raad ik je aan je aan te sluiten bij een zelfhulpgroep. Ook hier vind je steun en wie weet dat je na een tijd wel een manier hebt gevonden om een traject te volgens bij mij.

Eigenlijk kan alleen jijzelf deze vraag beantwoorden. Hoe belangrijk is een vreugdevol en liefdevol leven voor jou? Juist het niet aangaan van je heling op dit gebied kan je veel gaan kosten in termen van emotionele last en energie. Het is mogelijk dat je op dit moment het geld voor een programma bij mij echt niet hebt en ik dat geval raad ik je aan je aan te sluiten bij een zelfhulpgroep. Ook hier vind je steun en wie weet dat je na een tijd wel een manier hebt gevonden om een traject te volgens bij mij.

HOE MOET IK OMGAAN MET TWIJFEL?

Laat je niet tegenhouden door je eigen saboterende gedachten! Het is meestal je eigen weerstand tegen verandering. Ik begrijp dat het heel erg spannend kan zijn om uit je comfortzone te treden maar alleen buiten die comfortzone zit je groei. Met twijfel kun je heel lang bezig blijven, maar dit brengt je helaas nergens. Blijft jouw twijfel je in de weg zitten en weet je dat dit eigenlijk jouw manier is om jezelf te saboteren? Vraag dat een gratis sparringsessie van 20 minuten aan zodat we samen kunnen kijken waar jouw weerstand precies over gaat.

MAG IK TUSSENTIJDS STOPPEN?

Natuurlijk mag dat, maar het zou wel zonde zijn. Als ik je vraag je te committeren aan een traject dan is dat omdat ik weet dat het doorwerken van deze thematiek een bepaalde tijd in beslag neemt. Een jaar is echt noodzakelijk om de pijn die onder je ongezonde relatiepatronen zit te doorzien en te doorvoelen.

Mocht je ondanks dit toch besluiten halverwege een programma te stoppen, dan is het belangrijk te weten dat hiermee je betalingsverplichting niet vervalt en/of dat je geen recht hebt op restitutie of enige andere compensatie. Wel is het mogelijk om in overleg het programma op een ander moment te doorlopen.

WAT IS HET BELANG VAN GROEPSDAGEN? DAAR HOU IK NIET ZO VAN.

Tijdens de groepsdagen heb je je mede groepsgenoten als steun en als spiegel. En ook na het traject kunnen zij je ondersteunen bij je verdere herstel. Als onderdeel van het groepsproces vraag ik je ook om een buddy te zoeken. Deze buddy kan je in moeilijke tijden net even de steun geven die je op dat moment zo nodig hebt.

WAAROM OOK EEN DEEL ONLINE? DAAR BEN IK NIET ZO GOED IN.

Je hebt de online training voor de uitleg van de thematiek en voor oefeningen om je hierin verder te helpen. Op deze manier kunnen we de groepsdagen en de individuele sessie gebruiken om met elkaar de diepte in te gaan en het innerlijke werkt te verrichten dat nodig is voor je herstel.

DE GEHEIME FACEBOOKGROEP, HOE GEHEIM IS DIE?

De geheime Facebookgroep is alleen zichtbaar voor de mensen die er lid van zijn. Je kunt hem als niet-lid dus niet vinden door erop te zoeken en daarom moeten wij ook Facebookvrienden zijn, zodat ik je lid kan maken. De berichten die je vervolgens post in de groep zijn alleen zichtbaar voor jou en de andere leden. Je komt ze wel tegen in je tijdlijn, maar jouw Facebookvrienden kunnen ze dus niet zien.

WAAROM 1 JAAR?

Laat ik die vraag met een wedervraag beantwoorden: hoe lang zit je al in deze situatie? Hoe lang ga je al relaties aan met emotioneel niet beschikbare partners? Hoe lang trek je al partners aan die er niet voor je zijn? Het is van belang dat je dit patroon gaat doorbreken en het doorbreken van een patroon, neemt enige tijd in beslag. Mijn ervaring is dat het minimaal 12 maanden kost om duurzame verandering aan te brengen in je leven. En duurzame verandering is waar we voor gaan. Alleen zo zul je echt een ander soort partner gaan aantrekken.

KAN IK METEEN BEGINNEN?

Zodra je het volledige bedrag of de eerste termijn hebt betaald, stuur ik je de inloggegevens voor de online training. Heb je je ingeschreven voor het van leed naar liefde traject ultiem dan plannen we voor de eerste groepsdag ook een sessie in, waarin we aan de hand van jouw antwoorden op de intakevragen en jouw levensverhaal (onderdeel van de eerste online les), dieper ingaan op jouw situatie.

WAT ALS IK EEN GROEPSDAG MIS?

Als je een groepsdag mist, kun je die inhalen wanneer de dag opnieuw plaats vindt. Mocht ook dit niet lukken, dan kijken we samen naar een andere oplossing.

HEB JE NOG EEN ANDERE VRAAG?

Ik beantwoord hem graag. Stuur je vraag naar info@counsellingcenterchnages.nl en ik geef je zo snel mogelijk antwoord.

Begin vandaag nog aan een gelukkig leven vrij van obsessie

Je hebt je toekomst zelf in de hand. Ik kan je helpen (en ik wil je helpen) maar je moet zelf de eerste stap zetten.
Als je je nu inschrijft, heb je over een paar minuten de eerste les in huis!

Wanneer je voor dit programma kiest word je 12 maanden lang begeleid en ontvang je iedere 2 weken een online les. Die bestaan uit audio- en video-bestanden, maar ook uit e-books, meditaties, visualisaties, innerlijk kind werk/delenwerk, ademoefeningen en (schrijf)opdrachten. Je hebt “een heel jaar” toegang tot alle liefdevolle inspirerende lesstof. Daarnaast kun je 24/7 terecht bij de geheime online Support groep. Dit is dus niet de besloten groep uit de challenge maar een extra groep waarin ik zelf en mijn team dagelijks aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Daar tref je vrouwen en mannen aan die worstelen met dezelfde vragen en uitdagingen als jij. Hier worden vriendschappen voor het leven gesloten.

Nog even je aandacht op het praktische bestelproces

Graag je aandacht voor het volgende: Na betaling van de bestelling, kun je de online training meteen op een computer of daarvoor geschikte tablet raadplegen. Door op “Betalen” te klikken zie je af van je herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt een online training dus NIET annuleren. Weet je zeker dat je een bestelling wilt plaatsen?

 Op overige onderdelen, therapeutische Zoomsessies en groepstherapie blijft de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Bij gebruik van het herroepingsrecht worden de kosten naar rato van gebruik verrekend. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, stuur dan een email naar info@counsellingcenterchanges.nl. Wij betalen binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terug.

abc-logo
rbcz-logo-payoff
scag-logo-1024×619-1
nrto_keurmerk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.