logo-ccc-full-width

Het event “van Leed naar Liefde” wanneer je afscheid wilt nemen van ongezonde relaties en gezonde relaties wilt toelaten, inclusief boeklancering en boek 15 November 2019

Op dit moment staat er een bijzonder event in de planning. Ik nodig je uit om  vrijdag 15 november samen met mij te werken aan een liefdevolle relatie met jezelf, zodat je voor eens en altijd afscheid kunt nemen van relaties die meer pijn dan geluk brengen.

 

Het wordt uniek. Iets wat ik, en niemand anders, ooit eerder gedaan heeft. Een event over hoe je verslavende relaties (relatieverslaving) en de daarbij behorende afhankelijkheid (codependentie) patronen los kunt leren laten.

Voor wie is dit event?

Voor iedereen die verlangt naar gezonde, gelukkige relaties. Ben je klaar met de kruimels? Wil je NU een keer echt een fijne relatie? In de eerste plaats met jezelf maar van daaruit ook met een leuke emotioneel beschikbare man of vrouw?

 

En niet alleen voor nu. Nee gezonde, bevredigende relaties aangaan met partners, collega’s, kinderen en ouders voor de rest van je leven. En gezond kan in sommige gevallen natuurlijk ook betekenen dat je afscheid mag nemen van mensen die je structureel pijn doen.

Maak een ander geen prioriteit wanneer jij alleen een optie bent.

Maar….afscheid nemen is nou zojuist zo moeilijk wanneer je gedreven wordt door je aangeleerde overlevingsstrategieën. Gelukkig is alles wat je aangeleerd hebt ook weer af te leren. Hoe je dit doet zal ik je leren tijdens dit event.

 

Herken je dit?

Pleasen, schaamtegevoelens, schuldgevoelens, overmatig zorgen voor anderen, moeite met grenzen stellen, controle uitoefenen op anderen of andere jou laten controleren zijn gevoelens en patronen die veel van ons niet vreemd zijn.

 

Je gedraagt je overafhankelijk oftewel codependent wanneer je andermans behoeften en wensen belangrijker maakt dan die van jezelf. Wanneer je ontdekt wat de onderliggende reden is dat je dit doet wordt het veel makkelijker om dit patroon voor eens en altijd los te laten en jezelf wel belangrijk te maken. Er zijn een aantal simpele oefeningen die je hierbij kunnen helpen en die zal ik 15 November met je delen.

Vergeet niet om eerst genoeg van jezelf te houden voordat je van een ander houdt.

Op deze dag ga je leren, voelen en groeien

Een hele dag werken aan LIEFDE. LIEFDE voor jezelf en je relaties. Deze dag stoomt je klaar om vanuit de meest liefdevolle versie van jezelf een nieuw fase van liefde te betreden. Je betaalt alleen voor de lunch, de zaalhuur en koffie en thee. En als bonus, omdat je mijn gast bent, ontvang je mijn boek “Van leed naar Liefde”cadeau wat ik deze dag tijdens dit event zal lanceren.

Deze dag gaat over…

Relatieverslaving, verslavende relaties, codependentie overafhankelijkheid, verlatingsangst, bindingsangst, overlevingsmechanismen, innerlijk kind werk, Transformational Breath®, de route naar jouw herstel uitstippelen en heel veel meer.

 

We gaan het er niet alleen over hebben. Ik ga je ook van alles laten ervaren wat je inzichten zal geven waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Ik deel met jou de meest krachtige zelfhelende methoden van dit moment.

 

En als klap op de vuurpijl lanceer ik mijn boek en geef deze aan jou indien gewenst gesigneerd cadeau.

 

Als je je voor 15 oktober aanmeldt kun je dit event voor deze voorverkoop prijs meemaken en als allereerste mijn boek in ontvangst nemen. Als het aan mij ligt gaat dit event samen met mijn boek ervoor zorgen dat alles in jouw liefdesleven anders wordt.

 

Druk nu op de knop en zorg dat niet iemand anders jouw plek wegkaapt. Wanneer deze pre-sale voorbij is zal de prijs nog 2 keer stijgen. Ik ga je niet overhalen maar wil je wel een handje helpen.

Ik heb maar een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop dus voel je van binnen hier wil ik graag bij zijn, druk dan NU gewoon op de knop, gun jezelf een mooi cadeau en maak alvast jouw eerste stap naar gezonde relaties. Er zijn ontzettend veel mensen die last hebben van deze thematiek dus ik vermoed dat de eerste kaarten zeer snel op zullen gaan.

 

Heb je al eens een webinar, workshop, challenge of een traject bij mij gevolgd of al alle boeken gelezen die te maken hebben met deze onderwerpen en denk je niets meer te leren hebt? Ik kan je met zekerheid zeggen dat dat niet het geval zal zijn. Je zult altijd weer nieuwe inzichten opdoen.

De kracht van de boodschap zit in de herhaling

Ben jij klaar voor liefde in je leven waar je echt blij van wordt? Zorg dan dat je van mij de juiste zelfhelende methoden in handen krijgt die voor eens en altijd het verschil zullen maken in je leven.

Ervaringen

Is het bovenstaande in meer of mindere mate jouw verhaal? Mijn verhaal is het lang geweest. Lange tijd heb ik gedacht dat de emotioneel niet beschikbare mannen die ik aantrekkelijk vond aantrekkelijk waren puur en alleen omdat ze zoveel charisma en humor hadden. Totdat ik ontdekte dat er nog een andere reden aan ten grondslag lag. Namelijk mijn achtergrond. Heel cliché misschien maar het is helaas echt waar. Onze achtergrond, opvoeding, hechting en omgeving bepalen onze liefdesrelaties op latere leeftijd.

 

 

Op zich heb ik een prima jeugd gehad. Met name praktisch nooit iets tekort gekomen. Emoties en gevoelens daar werd eigenlijk niet veel over gesproken. Niet omdat ik slechte ouders heb, zeker niet maar simpelweg omdat zij nooit geleerd hadden hoe het is om emotioneel beschikbaar te zijn. Wat je niet kent of niet hebt kun je ook niet doorgeven.

 

Ik deed precies hetzelfde als mijn moeder. Totdat ik besloot dat het genoeg was. Dat dit patroon me niet meer diende. Ik nam zelf de verantwoordelijkheid voor de keuzes die ik gemaakt had in mijn leven, legde de schuld niet bij mijn partners of bij mijn ouders neer maar creëerde een heel nieuw verhaal. Ik maakte mezelf los uit de verstrikkingen met mijn ouders, heelde oude kind pijn, ontwikkelde zelfliefde en leerde om naar mijn beste kunnen vanuit mijn volwassen zelf te leven.

Verander je imprint, verander je leven.

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder. En misschien denk je nu dat ik er ben en mijn leven en mijn relaties altijd alleen maar “halleluja” zijn. Niets is minder waar. Het stopt nooit want het leven gaat gewoon door. Het enige verschil tussen jou en mij is dat ik de tools tot mijn beschikking heb die ervoor zorgen dat ik nooit meer in een destructieve relatie zal blijven hangen. Maar ook nooit meer langer dan een uur pijn hoef te lijden naar aanleiding van een vervelend, verdrietig, eenzaam of leeggevoel. De zelfhelende methoden die ik tot mijn beschikking heb zijn altijd aanwezig om in een zeer snel tempo door moeilijke gebeurtenissen heen te werken. Dit gun ik jouw uiteraard ook!

Samen gaan we aan de slag om die meest liefdevolle, vreugdevolle versie van onszelf te zijn. Zodat je na deze dag weet hoe je vanuit je ware zelf kunt gaan leven en relaties kunt aangaan en behouden.

Investering

 

De prijs voor deelname aan deze dag is tot15 oktober €147,00 inclusief BTW. Daarna is de prijs tot ten slotte €197,00 euro inclusief BTW. Kom je gezellig met z’n tweeën dan kun je gebruik maken van een duoticket en betaal je 117 euro p.p.

 

Dit is inclusief:

 

Onbeperkt koffie en thee;

Genoeg mogelijkheden om te netwerken met vrouwen die de fasen van herstel en heling inmiddels doorlopen hebben.

Een heerlijke lunch, dieetwensen zijn geen probleem maar geef ze wel even door.

Het boek van leed naar liefde waarin je route naar afscheid van ongezonde relaties en het toelaten van gezonde relaties volledig uitgestippeld wordt.

Een borrel om met elkaar de dag feestelijk af te sluiten.

Datum

 

Vrijdag 15 November van 10.00 – 17:00 uur.

Aansluitend is er een borrel om nog even na te praten met mij en mijn eregasten die de verschillende fasen van herstel en heling al met succes doorlopen hebben.

Vanaf 9:15 uur ben je welkom voor koffie en wat zoets. En om 10:00 uur gaan we van start met deze fantastische, leerzame dag waar de luiken van je ogen zullen vallen.

Locatie

 

Dit event wordt gehouden in Hotel Vianen. Het hotel bevindt zich in het midden van Nederland en is goed bereikbaar via snelwegen en het openbaar vervoer.

Het adres is: Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen.

Claudia Krumme

Als ex van een verslaafde man en helaas verschillende narcistische mannen heb ik zelf aan den lijfe ondervonden hoe het is om in relaties vast te zitten die ongezond en destructief zijn. Maar ook hoe moeilijk het is wanneer je van iemand houdt de relatie te beëindigen. Dat je gaat twijfelen aan jezelf en daardoor steeds verder van jezelf verwijderd.

 

Door mijn ervaringsdeskundigheid te combineren met mijn vak als verslavingscounselor en ademwerker kan ik zowel persoonlijk als professioneel veel van mijn ervaring en expertise met je delen.

 

Ik ben geen therapeut uit een boekje of een geitenwollen sokken type maar een aardse vrouw uit het echte leven die zich emotioneel en spiritueel ontwikkeld heeft, heel veel van reizen met haar dochter houdt, glutenvrij eet en van je van wie je geen handdruk maar een knuffel krijgt als je dat fijn vindt..

Ben je er klaar voor om jouw route van herstel samen met mij uit te stippelen en te zien en te leren hoe ook jij gelukkig kunt worden in de liefde?

Reserveer dan direct jouw stoel, zodat jij verzekerd bent van je plek!
En onthoud….

Er verandert niets wanneer er niets verandert.

We maken ingewikkelde processen helder door simpele oefeningen. Zelf heb ik tal van therapieën, opleidingen, trainingen en zelfhulpgroepen gevolgd om te begrijpen hoe je voorgoed afscheid neemt van relatie patronen die ongelukkig maken.

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn na deze dag.