Ben jij een zelfstandige en succesvolle vrouw of man maar wil het op het gebied van de liefde maar niet lukken, omdat je partners aantrekt die er emotioneel niet voor je zijn of raak je keer op keer verstrikt in destructieve relatiepatronen? Word jij hier bijna wanhopig van en wil je voor eens en altijd afrekenen met deze hardnekkige dynamiek?

Als geen ander heb ik herstel van destructieve relaties in al mijn cellen doorleefd! Ik was succesvol op alle vlakken van mijn leven behalve in de liefde. Vrienden en collega’s vroegen zich af hoe het mogelijk was dat zo’n leuke vrouw als ik toch iedere keer weer een “foute man” in haar leven toe liet. En zij niet alleen. Ik ook…

ccc-jaarprogramma-relatieverslaving-blok-1

Dat gevoel ken je? Dan komt dit je waarschijnlijk ook bekend voor…

 • Je zit vast in een relatie die meer pijn dan geluk geeft;
 • Je hebt de relatie al vaker beëindigd maar gaat steeds terug;
 • Je trekt keer op keer partners aan die je ongelukkig maken;
 • Je hopt van de één naar de ander omdat je niet alleen kunt zijn;
 • Al je gedachten en gevoelens gaan over de relatie met de ander;
 • Je kan niet met of zonder deze partner;
 • Je bent de eeuwige single die maar niet de juiste partner kan vinden;
 • Je vraagt je vaak af of er ooit een einde komt aan je pijn en onrust.

Inmiddels weet ik: er is een uitweg. Een oplossing met blijvend resultaat!

Ik heb herstel van verschillende verslavingen (waaronder relatieverslaving en codependentie) aan den lijve doorleefd. Ik weet als geen ander door welke processen je heen moet en hoe je daar het beste bij ondersteund kan worden om daadwerkelijk te herstellen. Ik heb tientallen therapieën gevolgd. Sommige werkten, sommige niet. In de loop der jaren bundelde ik de meest effectieve aanpak tot één krachtige therapie waarvan ik uit eigen ervaring weet dat die werkt.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen en mannen zien herstellen van deze problematiek nadat zij mijn hulp aanvaarden in de vorm van workshops, individuele trajecten, groepstrajecten, seminars, retraites en sinds een aantal jaren via mijn jaarprogramma’s.

Omdat ik meer mensen wilde bereiken heb ik een aantal jaren geleden besloten mijn kennis tevens te digitaliseren. Zo ontstonden de “van leed naar liefde” trajecten. Daarmee werk je wanneer je maar wilt, waar je ook bent en in alle rust en privacy aan een gezondere relatie met jezelf en daardoor ook met de ander.

Naar een psycholoog die je voor de zoveelste keer verteld dat je bij die persoon weg moet?
Kom op zeg! Dat wist jezelf ook al…

De jaartrajecten “van leed naar liefde” bieden je een proces aan waarbij jij je onderliggende hechtingsproblematiek gaat helen zodat je zelf tot het besluit komt om je destructieve, energie zuigende relatie en relatiepatronen te beëindigen. Door de innerlijke veranderingen die je doormaakt zal je andere keuzes maken en je willen verbinden met iemand die echt goed voor je is.

Misschien zit je op dit moment niet in een relatie maar kijk je terug op een leven waarin je veel ongezonde relaties had. Ook dan nodig ik je van harte uit om jezelf één van deze trajecten cadeau te doen zodat ook jij liefde voor jezelf kunt ontwikkelen en vanuit de nieuwe jij een leuke, gezellige, gezonde partner op je pad zal aantrekken.

Hoe zou het voor je zijn als je voortaan vreugdevolle, liefdevolle relaties aantrekt, zodat je kunt genieten van de liefde? Of dat je zo tevreden bent met je leven dat een partner geen noodzaak meer is…

Hoe zou het voor je zijn om zelfliefde te ontwikkelen, jezelf steeds minder vaak af te wijzen? Grenzen te stellen en in elke situatie trouw te blijven aan wie je bent? En van hieruit jezelf, de ander en het leven steeds meer te vertrouwen, zodat je kunt leven in overgave?

Hoe zou het voor je zijn wanneer het volwassene deel in jou de regie heeft over je leven zodat je kunt gaan zorgen voor het gekwetste of aangepaste kind in jou. Destructieve relaties en de daarbij behorende codependent strategieën, als pleasen, controleren, overmatig zorgen en verantwoordelijkheden overnemen heb je niet meer nodig.

Je hebt namelijk een liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld en bent van alle gereedschappen voorzien om deze te behouden en jezelf op de eerste plaats te zetten. Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken of simpelweg gelukkig te zijn met jezelf.

Dit is hoe we je helpen destructieve relatiepatronen los te laten.

 • Zorg op maat, afgestemd op jou in plaats van geprotocolleerde zorg voor de massa;
 • Heling van binnenuit, zodat je geen fix van buitenaf of overlevingsstrategie meer nodig hebt;
 • Hoge kwaliteit van ervaringsdeskundige therapeuten en vakgerichte professionals;
 • Gevarieerd lesmateriaal bestaande uit video, audio, downloadbare opdrachten, meditaties, visualisaties, therapeutische Zoom-sessies, verbonden ademsessies, innerlijk kindwerk, individuele therapie en groepsdagen.

Ben jij er klaar voor om voor het pad van heling en herstel te kiezen?

Voor wie bereid is in zichzelf te investeren bied ik een jaarprogramma aan waarin je aan je onderliggende thema’s mag gaan werken. Vastgeroeste patronen, angsten, gevoelens en overtuigingen die gelinkt zijn aan je problematiek mag je gaan doorvoelen, integreren en loslaten.

Doordat ik zelf de valkuilen van relatieverslaving en codependentie doorleefd heb, weet je zeker dat je de juiste stappen zet en geen kostbare tijd meer verliest. En mocht je terugvallen in oud gedrag, dan gebruiken we deze ervaringen om je fundament van herstel sterker te maken.

Niemand voelt, denkt of leert op dezelfde manier.
Daarom is het traject van leed naar liefde er in 3 varianten:

Jaarprogramma online

Voor iedereen die graag zelfstandig werkt of naast de training al een traject elders volgt.

25 twee wekelijkse online lessen waaraan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je co-dependentie en relatieverslaving voor eens en voor altijd te doorbreken.Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en Meditatie.

12 maanden toegang tot de geheime besloten online community waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Je kunt hier waardevolle contacten opdoen waar zeer hechte vriendschappen uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. (onbetaalbaar).

€1150,-
of 6 maandelijkse termijnen van €195,-
of 12 maandelijkse termijnen van €100,-

Jaarprogramma van leed naar liefde samen

Wanneer je gelooft in de kracht van een groep en weet dat je dit niet alleen kunt.

Een jaar lang een tweewekelijkse online les met video’s, opdrachten, meditaties, visualisaties en boekentips. 25 twee wekelijkse online lessen waar aan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je oude patronen voor eens en voor altijd te doorbreken.

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en een schatkist aan meditatie en visualisatie.

1 keer per 2 weken een live online therapeutische groepssessie, vraag en antwoord webinar of Masterclass waar je al je vragen live kunt stellen en we je begeleiden bij het ontmantelen van je overlevings strategieën, contact maken met je oude pijn en je vanuit de volwassene in jou jezelf leert geven wat je nodig hebt. Mocht je er een keer niet live bij aanwezig kunnen zijn dan kun je de opname altijd terugkijken. Deze opname is alleen beschikbaar voor jou als deelnemer uit het  programma Samen en Ultiem.

10 online Transformational Breath® verbonden ademsessies. Lichaamswerk dat de kern van je ware zelf raakt.

12 maanden toegang tot de geheime online community waarin je steun kunt ontvangen en steun kunt geven.Je zult waardevolle contacten opdoen waar vriendschappen voor het leven uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. onbetaalbaar.

€2597,-
of 6 maandelijkse termijnen van €435,-
of 12 maandelijkse termijnen van €220,-

Jaarprogramma van leed naar liefde ultiem

Wanneer je volledig aan de hand genomen wilt worden en zowel individueel als in de groep live door Claudia  begeleid wilt worden.

Een jaar lang een tweewekelijkse online les met video’s, opdrachten, meditaties, visualisaties en boekentips. 25 twee wekelijkse online lessen waar aan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je co-dependentie en relatieverslaving voor eens en voor altijd te doorbreken.

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en een schatkist aan meditatie en visualisatie.

1 keer per 2 weken een online therapeutische groepssessie verdeeld waar je al je vragen live kunt stellen en we je begeleiden bij het ontmantelen van je overlevingsstrategieën, contact maken met je oude pijn en je vanuit de volwassene in jou jezelf leert geven wat je nodig hebt. Mocht je er een keer niet live bij aanwezig kunnen zijn dan kun je de opname altijd terugkijken. Deze opname is alleen beschikbaar voor jou als deelnemer van het programma Samen en Ultiem.

10 live Transformational Breath® verbonden ademsessies. Lichaamswerk dat de kern van je ware zelf raakt.

6 groepsdagen waar we samen alle stappen en thema’s doorlopen die nodig zijn om ongezonde relaties los te laten. Ik ga je leren hoe je de volwassene in jou kunt ontwikkelen zodat zij of hij kan gaan zorgen voor jou. Op deze manier heb je destructieve relaties niet meer nodig omdat je een onvoorwaardelijk, liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld hebt. Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken en te behouden indien gewenst.

6,5 uur individuele therapie zin te vullen naar behoeften variërend van 10 minuten gesprekken tot diepgaande anderhalf uur sessie

€5597,-
of 6 maandelijkse termijnen van €940,-
of 12 maandelijkse termijnen van €475,-

Welke variant je ook kiest: ik breng je van leed naar liefde.

Iedere 2 weken ontvang je een nieuwe les-module in je inbox. 25 weken lang. De lessen bestaan uit video’s, audio’s, e-books, mediaties, visualisaties, ademoefeningen en downloadbare innerlijk kind (schrijf)opdrachten. Zo blijft de inhoud overzichtelijk en kom je stap voor stap vooruit. Aan jou de keus of je er online therapie sessies, individuele sessies of groepsdagen aan toe wilt voegen. Kies wat bij jou past!

Alle drie de trajecten duren een jaar welke versie je ook kiest. Want het is belangrijk dat je de tijd neemt om de geleerde stof toe te passen in je leven en te verankeren in je bewustzijn. En daarna? Daarna en hoogstwaarschijnlijk al tijdens het traject zul je al het geleerde gaan toepassen vanuit een basis van zelfliefde waar jij en niemand anders op nummer één staat.

Wil je onderzoeken welk jaarprogramma het meest geschikt is voor jou vraag dan een gratis sparringsessie aan. Samen onderzoeken we welk programma op dit moment in jouw leven het meest passend is.

“Nothing changes when nothing changes”.

Een greep uit de thema’s die we behandelen:

WEEK 1

Wat is relatieverslaving?
De 9 types relatie- en liefdeverslavingen
Verlatingsangst/bindingsangst
Ongezonde binding doorbreken

WEEK 2

Kenmerken en symptomen
Traumabinding
Cognitieve dissonantie
Stockholmsyndroom

WEEK 3

Voor en nadelen van verslaving
Het ware zelf/het onechte zelf
Het buddyschap
Innerlijk kindwerk

WEEK 4

Functie van verslaving
Overlevingsstrategieën
5 stappen methode
Innerlijke vader en moeder

WEEK 5

Hechting
Hechtings-stijlen
Traumareacties
Spreken met je innerlijk kind

WEEK 6

Oorzaak relatieverslaving
Misbruik
Schaamte/schuld
Voedingsbodem van verslavingen

WEEK 7

Emotionele cyclus relatieverslaafde oftewel verlatingsangstige
Emotionele cyclus van de vermijdingsverslaafde oftewel de bindingsangstige

WEEK 8

De 15 fasen van herstel
De drie stappen naar heling
Drie stappen uit traumabinding
Drie vormen van onthouding

WEEK 9

Welke methodes kunnen ons ondersteunen?
12 stappen programma’s
Innerlijk kind werk
Delenwerk
Transformational Breath
EMDR
Mindfulness

WEEK 10

Liefdevolle autonome volwassene
Van jezelf leren houden
Terug naar je baby, peuter, kleuter, schoolgaande kind tijd

WEEK 11

Beperkende gedachten doorbreken
Cognitieve therapie
Byron Katy

WEEK 12

Ontwikkelen emotioneel bewustzijn
Emotiedagboek bijhouden
Mediteren

WEEK 13

Oude wonden helen
Gevoelsbrief
Helende emoties

WEEK 14

Wat is codependentie?
Primaire symptomen
Secundaire symptomen

WEEK 15

Wat zijn grenzen?
Interne en externe grenzen
Bottomlines, onthouding

WEEK 16

Problemen met het erkennen van je realiteit
Narcistisch misbruik

WEEK 17

Identificeren ven behoeften en wensen en hier gehoor aangeven

WEEK 18

Problemen met het uiten van je realiteit op een beheersbare manier

WEEK 19

Wat is controle?

Wat is de functie?

Hoe laat je controle los?

WEEK 20

Wrok doorvoelen en loslaten

Innerlijke criticus

Vergeving naar jezelf, vergeving naar de ander

WEEK 21

Beschadigde spiritualiteit herstellen
Perfectionisme

WEEK 22

Andere verslavingen
Psychische en lichamelijke ziekten

WEEK 23

Beschadigde intimiteit

Gezonde intimiteit

Geven en ontvangen

WEEK 24

Hoe creëer ik gezonde relaties

Wet van aantrekking

7 stappen naar manifestatie

WEEK 25

Terugvalpreventieplan

Je staat er nooit alleen voor. Nooit!

De online community is er 24/7.

Als je deelneemt aan de online training, krijg je een jaar lang toegang tot een online supportgroep. Daar tref je op elk moment van de dag vrouwen en een enkele man die net als jij bezig zijn met het doorbreken van hun destructieve relatiepatronen.

Deze supportgroep inspireert, ondersteunt en motiveert. Het is de vriendin/vriend die er altijd is en waartegen je alles kunt en mag vertellen zonder dat hij of zij oordeelt.

Je kunt hier je voortgang delen, vragen stellen en van elkaar leren. Het is naast het traject een absolute meerwaarde bij het doorbreken van je relatiepatronen op weg naar een liefdevol leven vol rust, vreugde en liefde.

Kies je voor samen of ultiem dan heb je een jaar lang toegang tot inspirerende webinars en masterclasses!

Webinars en  Zoomcalls

Er zijn iedere 2 weken vraag en antwoord webinars, Masterclasses en therapeutische Zoom calls. Daar ben je van harte welkom om je vragen te stellen, je gevoelens te delen en samen met mij, Josefien of Christel je overlevingsstrategieën te ontmantelen, contact te maken met je innerlijk kind en vanuit je volwassen deel voor jezelf te leren zorgen.

Ik daag je uit en inspireer je om volgende gezonde stappen te zetten. Als je vragen hebt naar aanleiding van een lesmodule, of een dilemma uit je leven dan kun je die hier stellen. Wanneer je er live niet bij kunt zijn kun je de therapeutisch Zoom call altijd weer terugkijken. Omdat er tijdens de Zoom call echt therapie gegeven wordt en privacy gevoelige informatie gedeeld wordt blijven de Zoom sessies niet altijd beschikbaar. Vraag en antwoord webinars en Masterclasses blijven wel beschikbaar en in de training staan.

ccc-jaarprogramma-relatieverslaving-blok-3

Masterclasses

Tijdens de masterclasses word je geïnspireerd door ervaringsdeskundige therapeuten die hun relatieverslaving en codependentie verleden achter de rug hebben en gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied. Je kunt hen alle vragen stellen die je hebt. Zo gebruik je hun om weer een stap vooruit te zetten. Relatieverslaving en codependentie kan zich op verschillende manieren manifesteren. Ik zeg dan ook altijd focus je op de overeenkomsten en laat de rest liggen. Dit betekent dat niet alle Masterclasses voor jou van toepassing zullen zijn en dat is helemaal ok.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Masterclass narcistisch misbruik
 • Masterclass innerlijk kind werk
 • Masterclass codependentie op de werkvloer
 • Masterclass liefdesverdriet
 • Masterclass gedesorganiseerde hechting

CLIENT ERVARINGEN JAARPROGRAMMA’S

 • Mijn hele leven ben ik een gever geweest. Nu was/werd het tijd dat ik mezelf iets gunde en dat is de online training bij Claudia te volgen. Ik ben een aantal maanden verder maar is de beste investering ever.

  Groetjes Elly Smit

 • Claudia voor jou een heel groot compliment voor de opbouw en inhoud van de online training. Ben inmiddels bij week 8 en maak er elke week ruim tijd voor vrij om er mee aan de slag te gaan.

  Schrijf heel veel met mijn innerlijk kind, voel me daar prettig bij en het helpt om onrust van me af te schrijven.

  Het resultaat na 7 weken training is dat ik me veel sterker voel en veel dichter bij mezelf kom. 6 van de 7 dagen voel ik me goed en sterk en soms een dagje wat minder maar totaal niet meer te vergelijken met 7 weken geleden. De controledrang is veel minder geworden, en al vind ik het soms lastig, ik geef er niet meer aan toe.

  Heb mezelf een “pieker kwartiertje” per dag gegeven om nog na te mogen denken over mijn ex. Wat 7 weken geleden de hele dag in mijn hoofd zat heb ik nu teruggebracht naar een kwartier en sommige dagen wat langer.

  Ben soms wel bang voor een terugval maar laat het allemaal maar gebeuren. Geniet nu vooral van het “vrije gevoel” en weet dat het allemaal goed gaat komen.

  Nogmaals bedankt!

  Hilde

 • Tijdens een moeizame relatie kreeg ik van een vriendin een artikel toegestuurd (over Claudia) wat ging over relatieverslaving en codependentie. Toen ik het las begreep ik dat dit over mij ging. Ik was geschokt…

  Claudia maakte op mij een prettige indruk. Door het delen van haar ervaringsdeskundigheid voelde ik mij meteen op mijn gemak en werd ik in deze sfeer van vertrouwen uitgenodigd eerlijk naar mezelf te kijken. De herkenning en erkenning van mijn patronen maakten dat ik me gezien voelde en niet alleen stond. De onderliggende redenen van mijn moeizame relaties werden steeds meer duidelijk en mijn relatie veranderde enorm. Doordat ik veranderde, veranderde mijn partner mee.

  Uiteindelijk is hij ook in therapie gegaan om aan zijn individuele thema’s te werken. Ongeveer een half jaar later zijn we samen in relatietherapie gegaan. Claudia zegt dat wij één van de uitzonderingen zijn. Desalniettemin zijn wij heel blij met deze nieuwe vorm van spiritueel partnerschap “.

  Liefs, Monique uit Den Haag

 • “Toen ik Claudia Krumme vond zat in een manipulatieve relatie met een narcist waar ik op eigen kracht niet uit kwam. Claudia begreep wat ik doormaakte. Zonder te oordelen luisterde ze mijn verhaal aan. Al snel kreeg ik door dat ik echt leed aan relatieverslaving en codependentie. Tijdens het traject heb ik veel onverwerkt verdriet kunnen uiten.Ik kreeg veel inzichten, werd steeds krachtiger en vond mezelf steeds meer waard.

  Nu, 6 jaar later heb ik een (nieuwe) gezonde, gelijkwaardige relatie. Ik stel gezonde grenzen en zal deze nooit meer verbreken. Mijn verleden heb ik een plek kunnen geven. Dat was toen. Ik leef nu gelukkig! Mijn dank is enorm want leven zonder een relatieverslaving is zoveel fijner”.

  Merel uit Haarlem

 • Wat een geweldige, leerzame dag was dit weer! Ik ging 10kg lichter qua gevoel naar huis dan dat ik aankwam. Veel gevoeld, veel gehuild, veel gedeeld. Heb weer inzichten gekregen waar ik mee verder kan. Heel erg bedankt!

 • "Ik wil toch nogmaals zeggen dat ik via het traject bij jou voor het eerst echt verandering bemerk. In zelfliefde. En daarmee verandert mijn verhouding tot het leven en tot de mensen om me heen ook ten goede! En ik had al zoveel gedaan." Liefs Anna

 • De nieuwe begrippen counterdependentie en interdependentie wekken mijn aandacht.
  Ik wil je bedanken voor jouw prachtig werk.
  Het heeft me 2 jaar gekost vooraleer ik kon “zien” of “aanvaarden" dat codependent gedrag ook mijn gedrag was.
  Ik leer veel van jou, ook al volg ik het programma niet helemaal zoals de bedoeling is. Het heeft ook een tijdje geduurd vooraleer ik de waarde zag van het contact met het innerlijk kind. Het heeft me al zoveel rust gegeven.
  Het is ook prachtig om te zien hoe jij steeds verder openbloeit en verder groeit in jouw programma.
  Ik vind het ontzettend knap hoe goed jij deze zaken kan verwoorden, met respect, warmte en voldoende neutraliteit.
  Dank je!!
  Liefs,
  Anja

Wil je nog meer ervaringen lezen van vrouwen en mannen die dit proces eerder doorlopen hebben?
Neem dan een kijkje op deze pagina.

Waarschijnlijk draait je innerlijke criticus
nu op volle toeren.

 • Ik ben bang om te voelen
 • Dit is niets voor mij…
 • Dit mag vast niet van mijn man…
 • Hier heb ik helemaal geen tijd voor…
 • Hier heb ik geen geld voor….
 • Ik geloof er niet meer in…
 • Misschien iets voor over een tijdje…

Allemaal excuses die onderdeel zijn van de problematiek. Ieder veranderingsproces zorgt voor weerstand. Dat wat je kent (hoe pijnlijk het ook is,) is jouw comfort zone. Deze comfort zone heeft een functie, namelijk geen contact maken met de werkelijkheid.

Wil je dit mechanisme doorbreken, ga dan tegen deze saboterende gedachten in en maak een tegenovergestelde actie.

Zet die stap die jou op de lange termijn een gelukkig, vrij mens zal maken. Doe dat vandaag nog. Je zult jezelf er de rest van je leven dankbaar voor zijn.

ccc-jaarprogramma-relatieverslaving-blok-4
ccc-mockup-boek-van-leed-naar-liefde

Bovendien krijg je als je inschrijft voor 1 van de jaartrajecten de volgende bonussen:

Het handboek van leed naar liefde. Dit boek is voor iedereen die meer pijn dan vreugde ervaart in (liefdes)relaties.

De live workshop of digitale workshop 15 fasen van herstel.

“Nothing changes when nothing changes”.

Begin vandaag nog aan een gelukkiger leven zonder obsessies.

Je hebt je toekomst zelf in de hand. Ik kan je helpen (en ik wil je helpen) maar je moet zelf de eerste stap zetten. Als je je nu inschrijft, heb je over een paar minuten de eerste les in huis!

Welke variant van het jaartraject je ook kiest, Online, Samen of Ultiem, je wordt 12 maanden lang begeleid en ontvangt iedere 2 weken een online les. Die bestaan uit audio- en video-bestanden, maar ook uit ebooks, meditaties, visualisaties, ademoefeningen en (schrijf)opdrachten. Je hebt “een heel jaar” toegang tot alle liefdevolle inspirerende lesstof. Daarnaast kun je 24/7 terecht bij de geheime online Support groep. Dit is dus niet de besloten groep maar een extra groep waarin ik zelf en mijn team dagelijks aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Daar tref je vrouwen en mannen aan die worstelen met dezelfde vragen en uitdagingen als jij. Hier worden vriendschappen voor het leven gesloten.

Jaarprogramma online

Voor iedereen die graag zelfstandig werkt of naast de training al een traject elders volgt.

25 twee wekelijkse online lessen waaraan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je co-dependentie en relatieverslaving voor eens en voor altijd te doorbreken.Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en Mindfulness.

12 maanden toegang tot de geheime besloten online community waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Je kunt hier waardevolle contacten opdoen waar zeer hechte vriendschappen uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. (onbetaalbaar).

€1150,-
of 6 maandelijkse termijnen van €195,-
of 12 maandelijkse termijnen van €100,-

Jaarprogramma van leed naar liefde samen

Wanneer je gelooft in de kracht van een groep en weet dat je dit niet alleen kunt.

Een jaar lang een tweewekelijkse online les met video’s, opdrachten, meditaties, visualisaties en boekentips. 25 twee wekelijkse online lessen waar aan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je co-dependentie en relatieverslaving voor eens en voor altijd te doorbreken.

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en een schatkist aan meditatie en visualisatie.

1 keer per 2 weken een live online therapeutische groepssessie waar je al je vragen live kunt stellen en we je begeleiden bij het ontmantelen van je overlevingsstrategieen, contact maken met je oude pijn en je vanuit de volwassene in jou jezelf leert geven wat je nodig hebt.

10 online Transformational Breath® verbonden ademsessies. Lichaamswerk dat de kern van je ware zelf raakt.

12 maanden toegang tot de geheime online community waarin je steun kunt ontvangen en steun kunt geven.Je zult waardevolle contacten opdoen waar vriendschappen voor het leven uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. onbetaalbaar.

€2597,-
of 6 maandelijkse termijnen van €435,-
of 12 maandelijkse termijnen van €220,-

Jaarprogramma van leed naar liefde ultiem

Wanneer je gelooft in de kracht van een groep en weet dat je dit niet alleen kunt.

Een jaar lang een tweewekelijkse online les met video’s, opdrachten, meditaties, visualisaties en boekentips. 25 twee wekelijkse online lessen waar aan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je co-dependentie en relatieverslaving voor eens en voor altijd te doorbreken.

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en een schatkist aan meditatie en visualisatie.

1 keer per 2 weken een online therapeutische groepssessie verdeeld waar je al je vragen live kunt stellen en we je begeleiden bij het ontmantelen van je overlevingsstrategieën, contact maken met je oude pijn en je vanuit de volwassene in jou jezelf leert geven wat je nodig hebt.

10 live Transformational Breath® verbonden ademsessies. Lichaamswerk dat de kern van je ware zelf raakt.

6 groepsdagen waar we samen alle stappen en thema’s doorlopen die nodig zijn om ongezonde relaties los te laten. Ik ga je leren hoe je de volwassene in jou kunt ontwikkelen zodat zij of hij kan gaan zorgen voor jou. Op deze manier heb je destructieve relaties niet meer nodig omdat je een onvoorwaardelijk, liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld hebt. Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken en te behouden indien gewenst.

6,5 uur individuele therapie zin te vullen naar behoeften variërend van 10 minuten gesprekken tot diepgaande anderhalf uur sessies

€5597,-
of 6 maandelijkse termijnen van €940,-
of 12 maandelijkse termijnen van €475,-

Let op: je bestelt een combinatietraject of een online programma.

Graag je aandacht voor het volgende: Na betaling van de bestelling, kun je de online training meteen op een computer of daarvoor geschikte tablet raadplegen. Door op “Betalen” te klikken zie je af van je herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt een online training dus NIET annuleren. Weet je zeker dat je een bestelling wilt plaatsen? Op overige onderdelen, individuele sessies en groepstherapie blijft de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Bij gebruik van het herroepingsrecht worden de kosten naar rato van gebruik verrekend. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, stuur dan een email naar info@counsellingcenterchanges.nl. Wij betalen binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terug.

Ben jij ook klaar voor meer liefde in je leven? Aan het einde van dit jaartraject:

 • Heb je afscheid genomen van relaties of relatiepatronen die je ongelukkig maken;
 • Heb je zelfliefde ontwikkeld en wijs je jezelf steeds minder vaak af;
 • Trek je gezonde partners in je leven aan en kun je gaan genieten van de liefde;
 • Stel je grenzen aan jezelf en de ander en blijft trouw aan wie je bent;
 • Ontwikkel je de volwassene in jou, zodat zij of hij kan gaan zorgen voor het kind in jou;
 • Laat je je strategieën los en daarmee de destructieve relaties en patronen;
 • Ontwikkel je een liefdevolle relatie met jezelf en van daaruit ook met anderen.
“Relaties doen geen pijn maar brengen de pijn in je naar boven die al in je zit.”

VIDEO ERVARINGEN VAN CLIËNTEN DIE HET JAARPROGRAMMA DOORLOPEN HEBBEN.