logo-ccc-full-width
logo-ccc

Doorbreek ongezonde relatie(s)patronen lentepakket

Zit je vast in een relatie die meer pijn doet dan vreugde brengt? Heb je het al vaker uitgemaakt maar ga je steeds weer terug? Of ben je single en val je steeds maar weer voor hetzelfde type foute man of vrouw? Heb je geen idee hoe je dit hardnekkige patroon moet doorbreken? Ik weet het wel en deel het graag met je.

Mijn meest waardevolle video lessen voor jou in één handig pakket bij elkaar. 4 weken ben ik jouw coach d.m.v. Masterclasses, meditaties, oefeningen en als SUPER BONUS een afsluitende therapeutische Zoomsessie waarin we dieper op de materie ingaan en ik al je vragen beantwoord.

Doorbreek ongezonde relaties lentepakket

Zit je vast in een relatie die meer pijn doet dan vreugde brengt? Heb je het al vaker uitgemaakt maar ga je steeds weer terug? Of ben je single en val je steeds maar weer voor hetzelfde type foute man of vrouw? Heb je geen idee hoe je dit hardnekkige patroon moet doorbreken? Ik weet het wel en deel het graag met je.

Mijn meest waardevolle video lessen voor jou in één handig pakket bij elkaar. 4 weken ben ik jouw coach d.m.v. Masterclasses, meditaties, oefeningen en als SUPER BONUS een afsluitende therapeutische Zoomsessie waarin we dieper op de materie ingaan en ik al je vragen beantwoord.

Voorjaarsvakantie

Yes, het voorjaar is in aantocht en ik verblijf op dit moment samen met mijn dochter, bestie Martina en onze kinderen heerlijk op Ibiza. Nee dit keer niet voor een van onze retreats maar gewoon omdat het kan vanuit liefde voor onszelf en het leven 🙂

Heerlijk in de de zon werken wij en genieten wij als 2 single moeders op volle toeren.

EEN RELATIE IS GEEN MUST MEER OM GELUKKIG TE ZIJN

Ook wij hebben tijden gekend dat het leven meer leed dan liefde bracht maar wat ben ik blij dat ik nu gewoon kan genieten van een leven waarin een relatie geen must meer is. Liever geen relatie dan een relatie vol pijn en verdriet. Wat overigens niet wegneemt dat er iets mis is met een gezond verlangen naar een fijne relatie. Nee, natuurlijk is daar niets mis mee. Maar waar wel wat mis mee is, is een relatie die destructief is maar waar je geen afstand van kunt nemen omdat je dan in contact komt met een innerlijke leegte of een diep gemis wat ondraaglijk lijkt. Waar ook wat mis mee is is het verlangen naar een relatie vanuit wanhoop en eenzaamheid.

HET IS TE LEREN OM GELUKKIG TE ZIJN ALLEEN EN SAMEN MET EEN PARTNER

Gezonde, vreugdevolle, liefdevolle, fijne relaties zijn helaas niet vanzelfsprekend voor iedereen. Desondanks is het te leren om gelukkig te zijn in het leven In de eerste plaats met jezelf en van daaruit ook met een ander. Relaties worden dan een prachtige aanvulling i.p.v. een invulling voor de dieperliggende innerlijke leegte  of eenzaamheid.

Relaties doen geen pijn maar brengen de pijn in je naar boven die al in je zit. Relaties brengen ook geen vreugde maar brengen de vreugde in je naar boven die al in je zit.

Interessant toch?

Ik ben benieuwd of het resoneert wat ik hier vertel en of het je nieuwsgierig maakt? Voel je een ja en wil je op een laagdrempelige, betaalbare manier gebruik  maken van mijn expertise? En net als ik voor eens en voor altijd afscheid nemen van een negatieve relatie of steeds terugkerend relatiepatroon? Dat kan! En je kunt de video’s en de meditaties die je hiermee helpen net zo vaak beluisteren en bekijken als nodig is. Ze blijven jouw eigendom.

Doorbreek ongezonde relatie(s) patronen lentepakket

Vandaar deze fantastische aanbieding die ik op deze manier voor de allereerste keer geef. En omdat ik het voor de allereerste keer op deze manier geef kun je meedoen voor een extreem lage  investering. Dus zorg dat je er NU bij bent!

De video’s die je vindt in dit pakket zijn niet zo maar de eerste de beste video’s. Lees hieronder waar de Masterclasses en meditaties  inhoudelijk over gaan en voel of dit waardevol is voor jou.

Wat zit er in het “doorbreek je ongezonde relatie(s) patronen lentepakket”?

 • 6 Masterclasses 6 uur aan video
 • 4 Diepgaande meditaties
 • Een werkboek met opdrachten dat je iedere week meteen kunt downloaden

.

.

“Ik wil graag iets heftigs, maar ook iets heel moois met jullie delen. Vanavond, na de kinderen na bed te hebben gedaan, begonnen met de meditatie energetische koorden verbreken. Ik moet hierbij wel vermelden dat ik altijd een beetje sceptisch tegenover spiritualiteit heb gestaan.

Na het ontspannen van mijn lichaam heb ik mijn ex-partner, die onze relatie heeft verbroken, voor mij gevisualiseerd. Aan het einde van de sessie bij het doorsnijden van de koorden kwam er een emotie los die ik nog nooit had gevoeld. Wat een heftige reactie vanuit het diepste van mijn binnen. Wat een heftige ervaring maar toch met een heel bijzonder einde. Vanaf nu sta ik dus niet meer sceptisch tegenover spiritualiteit, het bestaat echt! Dankjewel!”

Masterclasses

 Week 1

MASTERCLASS 1:Wat is relatieverslaving, liefdesverslaving, co-verslaving, co-narcisme en codependentie?

Om te weten hoe je jouw specifieke relatie patroon kunt doorbreken is het belangrijk dat je weet wat eraan de hand is. Voor ieder probleem is namelijk een oplossing, anders was het geen probleem.

Ik bespreek in dit webinar de verschillende vormen van relatie en liefdesverslavingen maar ook alle primaire en secundaire codependentie symptomen. Deze primaire symptomen verstoren de relatie met jezelf. De secundaire symptomen die voorkomen uit de primaire verstoren de relatie tussen jou en de ander.

MASTERCLASS 2: De 9 typen relatie-liefdesverslaafden

In deze video gaan we nog wat dieper in op de verschillende relatie-liefdesverslavingen, namelijk de 9 typen. Onderzoek welk type jij bent en welke gedragspatronen hierbij horen. We sluiten het webinar af met een meditatie om te aarden en te verbinden met je lichaam.

Het kan zijn dat je dit webinar wel eens eerder gezien hebt in een challenge maar onderschat de kracht van herhaling niet. Weet dat wanneer jij verder ontwikkeld bent de informatie op een diepere laag verwerkt wordt en bij je binnenkomt.

De opdracht die bij week 1 hoort zorgt voor een stevig fundament van jouw herstel. Ontkenning wordt doorbroken en maakt plaats voor de realiteit die best pittig en confronterend kan zijn.

Meditatie: aarding en verbinding met jezelf.
Aarding en verbinding met jezelf is nodig om de volgende stappen in dit proces te kunnen zetten.

Week 2
MASTERCLASS: Wat zijn de 5 redenen dat het zo moeilijk is om uit een destructieve relatie te geraken.

Deze week onderzoek je welke redenen van toepassing zijn in jouw leven zodat je weet wat de volgende stap is om jouw relatie los te laten of jouw patroon te doorbreken. We maken samen een plan van onthouding wat je klaarstoomt voor week 3. Het ontmantelen van je overlevingsstrategieen d.m.v. het 5 stappenmodel.

Een plan van onthouding is noodzakelijk om de weg vrij te maken om te voelen en het proces echt aan te gaan. Vluchten, vermijden, vastklampen, pleasen, aanpassen, controleren, verantwoordelijkheden overnemen, we gaan het in jouw tempo allemaal loslaten.

Meditatie: doorbreek traumabinding.

Week 3: Ontmantelen van je overlevingsstrategie d.m.v. het 5 stappenmodel.

In week 3 gaan we de 5 stappen methode uit het boek van leed naar liefde uitgebreid behandelen en bespreken. Samen met mij kun je het gedrag, de overlevingsstrategie waar jij de meeste last van hebt  ontmantelen.  Op deze manier krijgt dit gedrag of deze overtuiging  minder macht en creëer je keuzevrijheid. De volwassene in jou heeft de regie inplaats van het destructieve gedrag/relatie. Hierdoor ontwikkel je een liefdevolle relatie met jezelf.

Tijdens dit webinar zijn er meerdere meditatie momenten om bij de kern van je probleem maar ook van de oplossing te komen.

In het werkboek ga je zelfstandig aan de slag met deze methode. Door deze methode structureel toe te passen ga je jezelf op nummer 1 te plaatsen en verlies je je niet meer in de ander.
Meditatie: laat los en zorg goed voor jezelf.

MASTERCLASS 4

Week 4: gezonde relaties en de wet van aantrekking

We onderzoeken de kracht van de wet van aantrekking oftewel de wet van resonantie. Wanneer je weet hoe je deze wet voor je kunt laten werken kan dit je ondersteunen bij het vinden van een gezonde relatie. Ik deel de 7 stappen van manifestatie met je en we sluiten het webinar af met een meditatie waarin je de stappen doorloopt. Hiermee kun je het aantrekken van een relatie waar jij naar verlangt naar je toe laten komen.

De opdracht voor deze week zal je helpen om de voor jou perfecte relatie te creëren. Met jezelf of met een liefdespartner waar jij naar verlangt. Naast het onderzoeken van jouw verlangen onderzoeken we ook welke blokkaden er mogelijk nog tussen staan.

 • Dank je wel, heerlijke meditatie, zo'n aangename stem. Voor het eerst weer echte visualisatie gehad.Het sterkt me, vertrouwen in eigen kunnen en warme gloed in mijn hart en middenrif.

 • Super dat ik deze video's zo vaak als ik wil opnieuw kan bekijken. Ik hoor altijd weer iets nieuws waar ik wat mee kan.

 • Mijn hele leven ben ik een gever geweest. Nu was/werd het tijd dat ik mezelf iets gunde en dat is de online training bij Claudia te volgen. Ik ben een aantal maanden verder maar is de beste investering ever.

  Groetjes Elly Smit

 • Claudia voor jou een heel groot compliment voor de opbouw en inhoud van de online training. Ben inmiddels bij week 8 en maak er elke week ruim tijd voor vrij om er mee aan de slag te gaan.

  Schrijf heel veel met mijn innerlijk kind, voel me daar prettig bij en het helpt om onrust van me af te schrijven.

  Het resultaat na 7 weken training is dat ik me veel sterker voel en veel dichter bij mezelf kom. 6 van de 7 dagen voel ik me goed en sterk en soms een dagje wat minder maar totaal niet meer te vergelijken met 7 weken geleden. De controledrang is veel minder geworden, en al vind ik het soms lastig, ik geef er niet meer aan toe.

  Heb mezelf een “pieker kwartiertje” per dag gegeven om nog na te mogen denken over mijn ex. Wat 7 weken geleden de hele dag in mijn hoofd zat heb ik nu teruggebracht naar een kwartier en sommige dagen wat langer.

  Ben soms wel bang voor een terugval maar laat het allemaal maar gebeuren. Geniet nu vooral van het “vrije gevoel” en weet dat het allemaal goed gaat komen.

  Nogmaals bedankt!

  Hilde

 • Tijdens een moeizame relatie kreeg ik van een vriendin een artikel toegestuurd (over Claudia) wat ging over relatieverslaving en codependentie. Toen ik het las begreep ik dat dit over mij ging. Ik was geschokt…

  Claudia maakte op mij een prettige indruk. Door het delen van haar ervaringsdeskundigheid voelde ik mij meteen op mijn gemak en werd ik in deze sfeer van vertrouwen uitgenodigd eerlijk naar mezelf te kijken. De herkenning en erkenning van mijn patronen maakten dat ik me gezien voelde en niet alleen stond. De onderliggende redenen van mijn moeizame relaties werden steeds meer duidelijk en mijn relatie veranderde enorm. Doordat ik veranderde, veranderde mijn partner mee.

  Uiteindelijk is hij ook in therapie gegaan om aan zijn individuele thema’s te werken. Ongeveer een half jaar later zijn we samen in relatietherapie gegaan. Claudia zegt dat wij één van de uitzonderingen zijn. Desalniettemin zijn wij heel blij met deze nieuwe vorm van spiritueel partnerschap “.

  Liefs, Monique uit Den Haag

 • “Toen ik Claudia Krumme vond zat in een manipulatieve relatie met een narcist waar ik op eigen kracht niet uit kwam. Claudia begreep wat ik doormaakte. Zonder te oordelen luisterde ze mijn verhaal aan. Al snel kreeg ik door dat ik echt leed aan relatieverslaving en codependentie. Tijdens het traject heb ik veel onverwerkt verdriet kunnen uiten.Ik kreeg veel inzichten, werd steeds krachtiger en vond mezelf steeds meer waard.

  Nu, 6 jaar later heb ik een (nieuwe) gezonde, gelijkwaardige relatie. Ik stel gezonde grenzen en zal deze nooit meer verbreken. Mijn verleden heb ik een plek kunnen geven. Dat was toen. Ik leef nu gelukkig! Mijn dank is enorm want leven zonder een relatieverslaving is zoveel fijner”.

  Merel uit Haarlem

 • Wat een geweldige, leerzame dag was dit weer! Ik ging 10kg lichter qua gevoel naar huis dan dat ik aankwam. Veel gevoeld, veel gehuild, veel gedeeld. Heb weer inzichten gekregen waar ik mee verder kan. Heel erg bedankt!

 • ik vond het zomerpakket één van de meest waardevolle pakketten in persoonlijke ontwikkeling dat ik al heb doorlopen. Zeer aanvullend aan het boek. De video's zijn verdiepend. Je begint alle samenhangen te zien.
  ik ben al lang bezig met persoonlijke ontwikkeling maar codependentie en relatiepatronen was iets waar ik overheen heb gekeken.
  Ik heb alle woorden ingeslikt bij wijze van spreken en waar je eerst soms denkt dat is niet zo van toepassing op mij stel ik later vast dat er heel veel van toepassing is op mij. Bijv. emotioneel bewustzijn zei me in het begin minder maar snap nu inderdaad dat mijn grenzen niet duidelijk waren of zijn.
   
  Dit heeft mijn kijk op relaties definitief veranderd. Het is fundamenteel voor begrip over onze dagelijkse omgang met mensen en partners natuurlijk in het bijzonder.
   
  Persoonlijk heb ik nog een weg af te leggen. Ik ervaar inderdaad dat als je bewust stopt met een overlevingsstrategie dat je die pijn voelt. Ik snap dat dit inderdaad een 'relatieverslaving is". De neiging tot herval is groot en je moet inderdaad stoppen/onthouden om het patroon te doorbreken. Comfortabel worden met het oncomfortabele is een uitdaging omdat je die pijn/angst voelt en er van af wilt. Het innerlijk kind-werk en meditaties kunnen daarbij helpen maar snap dat het ook tijd nodig heeft. Je pijn niet uitbesteden aan een strategie, zelfliefde is actie.
   
  Mijn keuze is gemaakt: ik wil geen relaties meer met emotioneel onbeschikbare partners en zelf is er werk aan de winkel. Nu vooral door bewustwording. Ik wil er mij nog steeds verder in verdiepen.
   
  Bedankt en zeer waardevol.
 • Hallo Claudia,

  Heel dankbaar dat ik dit zomerpakket besteld heb.
  Al de video's zijn heel waardevol en vooral ook de meditaties.
  Ook de invalshoeken zoals je het aanreikt zijn interessant.
  Ik zelf ben ze nu de derde keer aan het bekijken en werk ermee.
  Dus ben ik zeer tevreden.
  Vriendelijke groeten,
  Jeannine
 • Hallo Claudia
  Het zomerpakket heeft me heel veel deugd gedaan in mijn proces en heel hard geholpen. Ik ben er nog niet mee klaar. Een maand is niet voldoende om het me allemaal eigen te maken. Ik ben nog steeds bezig bepaalde patronen met de 5 stappenmethode verder blijvend te ontmantelen. Ik voel dat ik regelmatig terugval in een overlevingsstrategie en het precies denk nodig te hebben om even adem te kunnen happen... en toch weet ik dat dit niet zo is... ik kan mezelf keer op keer het vertrouwen geven maar niet altijd op elke moment.
  Ik heb het pakket ook niet chronologisch geluisterd maar eerder gevoeld waar ik op dat moment nood aan had of mee bezig was en geplukt wat me dan verder bracht.
  Ik ben gelukkig wel zover dat de relatie volledig ten einde is... Ik hoef het rondje precies niet meer te lopen... Ik lijk ook steviger te staan in mijn gedachtewereld als ik opnieuw zou daten. Ik lijk veel minder naïef en veel selectiever precies. Ik hoop dat dit ook zo is in het echte leven...
  De combinatie van de meditaties met de webinars vond ik vooral heel fijn. De meditatie van de tovertuin heeft me denk ik enorm geraakt. Ik heb die ook veelvuldig geluisterd tot ik het zelfstandig kon toepassen.
  Ik merk dat ik weer een stapje verder ben aan de boeken die ik gehaald heb uit de bib.  Ze gaan nu allemaal over veerkracht, zelfliefde en zelfcompassie...
  Dankjewel voor het delen van al deze kennis en ervaring !!
  Warme groeten
  Ines
 • Hoi Claudia,

  Ik vond het zomerpakket ontzettend waardevol en heb er veel aan gehad.

  Erg herkenbaar om patronen te ontmantelen en kindstukken te verwerken en nieuw gedrag in te zetten.

  Het meest waardevol vond ik de meditaties en de praktische tools.

  Ik heb geen opmerkingen verder.

  Ik heb inmiddels het pakket aan minstens drie anderen geadviseerd die het ook gekocht hebben.

  Zij zijn collega’s/cliënten van mij.

  Ik had info aangevraagd over de inzet van het materiaal bij cliënten en een cursus hieromtrent.

  Ik zag het al voorbij komen op facebook.

  Dank je wel!

  met vriendelijke groet,

  Sylvia

 • "Ik wil toch nogmaals zeggen dat ik via het traject bij jou voor het eerst echt verandering bemerk. In zelfliefde. En daarmee verandert mijn verhouding tot het leven en tot de mensen om me heen ook ten goede! En ik had al zoveel gedaan."

  Liefs Anna

 • De nieuwe begrippen counter-dependentie en interdependentie wekken mijn aandacht.
  Ik wil je bedanken voor jouw prachtig werk. Het heeft me 2 jaar gekost vooraleer ik kon “zien” of “aanvaarden" dat codependent gedrag ook mijn gedrag was. Ik leer veel van jou, ook al volg ik het programma niet helemaal zoals de bedoeling is. Het heeft ook een tijdje geduurd vooraleer ik de waarde zag van het contact met het innerlijk kind. Het heeft me al zoveel rust gegeven. Het is ook prachtig om te zien hoe jij steeds verder openbloeit en verder groeit in jouw programma. Ik vind het ontzettend knap hoe goed jij deze zaken kan verwoorden, met respect, warmte en voldoende neutraliteit. Dank je!
  Liefs,
  Anja
 • Goeiemorgen reisgenoten,
  Ik vier vandaag mijn verjaardag en kijk terug op een overgangsjaar. Net na mijn verjaardag vorig jaar begon ik in het jaartraject bij Claudia (dankjewel voor je kaart). En in de afgelopen maanden is de oogst tastbaar met het beëindigen van een relatie die niet klopte, stoppen met roken en stoppen met een medicijnverslaving (hoge dosering pijnstillers). Nog genoeg om aan te werken, maar dankzij Claudia, Martina, haar collega's (inclusief die mooie mensen in de backoffice!), jaargenoten en Suzy (van het Ggz-traject), is veel geheeld in mij.
  En ook al zijn de omstandigheden in het dagelijkse leven winters en laat een beste vriend vandaag verstek gaan voor het geplande uitje om mijn verjaardag te vieren omgeven door schoonheid, ik ben dankbaar dat ik er nog ben.
  Vandaag begint begint de 10de levensfase voor mij met als thema "Tot Eenvoud" (uit "Nog vele jaren van Hans Korteweg). Ik stem af op vertrouwen en dankbaarheid. En die intentie deel ik graag met jullie. Passief en actief.
  Anoniem

Jouw investering voor dit gave doorbreek ongezonde relatie(s) en patronen lentepakket

Eenmalige aanbieding geldig tot 6 maart

5 maart vlieg ik weer naar Nederland en 6 maart gaan we samen van start.
Tot 5 maart 23:59 kun je dit pakket aanschaffen voor €97,-. i.p.v 497,-. De volgende keer gaat de prijs zeker omhoog dus profiteer nu van deze eenmalige aanbieding.

Ik houd van bonussen, leuke acties en speciale aanbiedingen! Dus… als jij dit lentepakket besteld vóór 6 maart krijg je als bonus:

Live therapeutische Zoom-sessie met mij

Dit pakket is écht een éénmalige aanbieding en te bestellen tot 6 maart 2023.
PS: alle video’s staan op YouTube maar zijn na aankoop uiteraard alleen voor jou zichtbaar met de speciale link.

PPS: heb je het idee dat je een bepaalde Masterclass bijvoorbeeld dag 1 al eens heb gezien? Dat kan maar onderschat de kracht van herhaling niet. En weet ook dat wat je vorig jaar hebt geluisterd nu omdat jij weer een jaar verder bent heel anders bij je binnenkomt.

Dus:
De superbonus loopt tot maandag 6 maart.