21-daagse meditatie uitdaging om
van lijden naar liefde te komen.

21-daagse meditatie uitdaging om
van lijden naar liefde te komen.

Laat meditatie een nieuwe gewoonte voor je worden zodat je de rest van je leven een tool in handen hebt waarmee je inzichten, verlichting, liefde, vreugde en verbinding kunt ervaren.

Ga de uitdaging samen met mij aan!

Je zult het volgende gaan ervaren:

VERBINDING
Verlang je naar een liefdevolle verbinding met jezelf? En van daaruit ook met anderen? Deze challenge is een super fijne manier om verbinding met jezelf en de ander te ervaren. Je kunt deel uit maken van een community waarmee je samen het pad van zelfliefde, zelfzorg en gezonde relaties bewandeld.

ONRUST EN ANGST LOSLATEN
Ga iedere dag je dag in vol vertrouwen in jezelf en het leven. Ontwikkel een beoefening waar je terecht kunt wanneer je je vredig en veilig wilt voelen.

GOEDE NACHTRUST
Destructieve relatie dynamieken kunnen voor veel stress en een slechte nachtrust zorgen. Dagelijkse meditatie vermindert stress en kalmeert je systeem. Ik zal je begeleiden in een slaapmeditatie die je zo vaak kunt gebruiken als je in slaap wilt vallen en ’s ochtends uitgerust wilt wakker worden.

GEZONDE RELATIES
Met compassie oefeningen, innerlijk kind oefeningen en liefdevolle koord-knippende meditaties, zul je ongezonden binding en wrok leren loslaten en je relaties verbeteren.

AUTHENTIEK LEVEN
Meditatiebeoefening is een fijne ondersteuning wanneer je je machteloos, leeg of eenzaam voelt. Laat angst, verdriet en boosheid los. Voel je kalm door opnieuw verbinding te maken met dat deel in jezelf onder de pijnlijke gevoelens. De laag van het ware zelf waar je naast je intuïtie, de bron van liefde, vreugde en licht vindt.

ONTSPANNEN
We hebben allemaal instrumenten nodig om te ontspannen, maar ontspannen kan soms onmogelijk aanvoelen omdat er van alles in de weg zit.  Het kan moeilijk lijken om je geest te kalmeren, vooral in tijden van crisis.

Deze meditatie challenge leert je een nieuwe levenswijze aan en neemt de druk weg. Ik geef je dagelijks een eenvoudige, gestructureerde oefening die je enthousiast maakt over meditatie en het je gemakkelijk maakt om het vol te houden.

Meditatie helpt je niet alleen door dit onzekere tijdperk heen te komen, maar het zal ook een oefening zijn waar je voor altijd naar toen kunt terugkeren of het nu makkelijk of moeilijke tijden zijn.

Ik heb meditatie onderdeel van mijn leven gemaakt doordat ik heb ervaren hoeveel verschil het maakte wanneer ik het wel of niet deed.

Op dit moment is mijn meditatiebeoefening 1 van de  belangrijkste dingen die ik bijna elke dag doe. Het houdt me kalm, gezond en dankbaar in deze uitdagende tijd en ik gun jou hetzelfde.

Ik neem je mee op een 21-daagse reis die je zal helpen op jouw pad naar zelfliefde.

Ik weet dat meditatie ontmoedigend kan zijn. Je zou kunnen denken dat je je gedachten onmogelijk kunt afsluiten, of dat je niet genoeg tijd hebt om te oefenen, of dat je angst te sterk is om zelfs maar stil te zitten. Ik ben er om je eraan te herinneren dat het allemaal ok. is. Mediteren kun je niet fout doen.

Ik heb een schema voor je opgesteld en ik neem je bij de hand. Je hoeft er niet over na te denken. Het maakt niet uit of je al jaren aan het mediteren bent of een echte beginner bent.

Het enige wat je hoeft te doen is op komen dagen. Ik ben er voor je. En aan het einde van deze 21-daagse challenge voel je je bekrachtigd en energiek, in staat om jezelf terug te brengen naar een ontspannen plek.

Als het volgende je bekend klinkt
ben je op de juiste plek:

  • Je hebt het gevoel dat je aan het overleven bent i.p.v. te leven;
  • Je bent altijd druk en het is hectisch;
  • Je hebt van bindingsangst of verlatingsangst;
  • Je zit vast in een verslavende relatie;
  • Je hebt een moeilijke relatie met je vader of je moeder;
  • Je bent een pleaser, aanpasser of misschien een perfectionist.
ccc-retreats-opsomming

Wanneer je jezelf herkent in 1 van het bovenstaande dan zal deze challenge je heel veel kunnen opleveren.

Angst maakt plaats voor vertrouwen. Als je regelmatig mediteert, kun je obstakels met compassie tegemoet treden en openstaan ​​voor creatieve oplossingen in plaats van je te concentreren op problemen.

Je denkt dat je geen tijd hebt om te mediteren.

Misschien ben je gestrest omdat je je tijd niet verstandig gebruikt, of heb je het te druk (met kinderen, werk, het nieuwe normaal) om zelfs maar te overwegen stil te zitten voor een meditatie. In deze uitdaging leer je uit de eerste hand dat een dagelijkse oefening geen karwei hoeft te zijn. Je kijkt er zelfs naar uit om elke dag te mediteren en je voelt je in staat om een ​​routine te creëren die voor jou werkt.

Je hebt niet helemaal helder wat meditatie nu precies is en ziet niet in hoe het kan helpen.

Misschien heb je al jaren van de voordelen van meditatie gehoord, maar elke keer dat je het probeert, lijkt het nooit te werken. In deze challenge leg ik duidelijk de voordelen van elke oefening uit.  Je leert dat wat voor ervaring je ook hebt, het precies genoeg is wat je nodig hebt.

Doe mee aan deze challenge voor slechts 47 euro.

Waarom meditatie?

Oplossingen worden niet gevonden door te zoeken maar door te pauzeren. Wanneer we een pas op de plaats maken, vertragen we het momentum van onze angst en logica. Een pauze biedt ons de mogelijkheid om naar binnen te gaan voor antwoorden in plaats van te zoeken naar een antwoord en te reageren. Als we pauzeren, vragen en luisteren, worden we begeleid.

Als meditatie je gewoonte wordt, zal je leven voor altijd veranderen. Je zult niet langer verdoofd zijn door eindeloos te scrollen op sociale media of in paniek raken over nieuwsupdates. In plaats daarvan log je in en mediteer je. Elke dag van deze uitdaging zal je helpen je goed te voelen. Als je de dagen bij elkaar optelt, wordt een goed gevoel een gewoonte die sterker is dan je angst.

Studies hebben aangetoond dat meditatie het positief denken verhoogt, het geheugen en de focus versterkt, de slaap verbetert, de bloeddruk verlaagt en nog heel veel meer.

Een van de grootste voordelen van meditatie is eerder spiritueel dan fysiek – het helpt je verbinding te maken met je intuïtie, de stem van je ware zelf.

We willen allemaal vrij zijn van angst. We willen ons allemaal vredig en veilig voelen en erop vertrouwen dat we moeilijke situaties met kalmte aankunnen.

Meditatie biedt ons dit alles en meer.
ccc-meditatie-challenge

Hoe het werkt:

21 dagelijkse lessen
Startdatum: 15 juli tot 17 augustus 2020

Vanaf 20 juli 2020 krijg je elke dag een nieuwe meditatie les van mij. Elke begeleide meditatie zal je helpen een dagelijkse beoefening op te bouwen die gemakkelijk in je leven past.

Verschillende soorten meditatie
Gedurende de 21 dagen leer ik je een verscheidenheid aan meditatiestijlen, veel innerlijk kind meditaties maar ook Mantra’s, contactoefeningen en ademoefeningen. Je zult misschien verrast zijn door wat je het leukst vindt!

Exclusief leden platform
Op dit platform vind je alle lessen, trainingsvideo’s, begeleide meditaties samen met een challenge kalender.

Levenslange toegang
Met levenslange toegang staat het je vrij om de meditaties zo vaak te doen als je maar wilt. Elke keer dat je de lessen opnieuw leest, zul je iets nieuws ontdekken en je begrip van meditatie verdiepen.

Ondersteuning van een community
Word lid van de besloten community van mensen die toegewijd zijn aan mediteren. Iedereen zal elkaar ondersteunen om zoveel mogelijk uit de challenge te halen.

Een gemeenschap die voelt als een warm bad!

Als je je aanmeldt voor de Meditatie Challenge, hoef je het wiel niet alleen uit te vinden. Dat komt omdat je lid wordt van een exclusieve Facebook-groep mensen met de gedeelde intentie om je goed te voelen. Een groep mensen die allemaal naar hetzelfde doel toe werken, die enthousiast zijn om elkaars vragen te beantwoorden en ondersteuning en motivatie te bieden. Misschien maak je onderweg zelfs een paar levenslange vrienden!

De meditatie uitdaging is perfect voor jou als je klaar bent om de meest liefdevolle versie van jezelf te zijn!

LEREN MEDITEREN
Als je nog geen mediteerder bent, geeft deze uitdaging je de stapsgewijze instructies die je nodig hebt om je zelfverzekerd over meditatie te gaan voelen! Je zult er zo dol op worden dat je na 21 dagen niet meer zonder kunt.

GOED VOELEN
Je zult versteld staan ​​hoe goed het voelt als je je inzet voor een dagelijkse meditatiebeoefening. Als je je goed voelt, laat je de wet van aantrekking voor je werken, trek je oplossingen aan, en nog veel meer!

VOEL JE VEILIG
Wanneer je consequent mediteert, verlaag je je stressniveaus en transformeer je angst naar vertrouwen. Je meditatiebeoefening wordt iets waar je op kunt vertrouwen om je veiliger en veerkrachtiger te voelen dan voorheen.

GEMOTIVEERD RAKEN
Je kunt je groeiproces versnellen door te vertragen. Je meditatiebeoefening zal je verbinden met je grootste inspiratiebron, die je zal motiveren om creatief te worden, proactief te zijn en ja te zeggen tegen het leven.

Wanneer meditatie je gewoonte wordt, verandert het je onmiddellijke reactie op obstakels. Je richt je niet langer op problemen – je staat open voor creatieve oplossingen. Je ziet de spirituele leiding in alles om je heen.

Een ontspannen leven in verbinding met jezelf en alles en iedereen om je heen.

20 juli t/m 17 augustus 2020

Een eenvoudige, 21 daagse meditatie beoefening die dagelijks in je inbox en community wordt bezorgd. Vind verbinding en ondersteuning in de Meditatie Challenge groep.

Doe nu mee aan de meditatie-uitdaging!

Wil je de challenge cadeau doen?