Één van de belangrijkste resultaten van het werken aan relatieverslaving en codependentie is dat je leert eerst voor je eigen behoeften en wensen te zorgen. Zo reserveer je dus tijd en energie over voor de dingen die belangrijk zijn voor jou.

Jaarprogramma Online

Voor iedereen die graag zelfstandig werkt of naast de training al een traject elders volgt.

25 twee wekelijkse online lessen waaraan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je destructieve gedragspatronen voor eens en voor altijd te doorbreken. Video lessen, downloadbare instructiematerialen, innerlijk kind werk, delenwerk, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie en meer dan 80 meditaties en visualisaties die je rechtstreeks naar de kern van je probleem brengen maar tevens je oplossing zijn.

12 maanden toegang tot de geheime besloten online community waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Als je wilt kun je hier waardevolle contacten opdoen waar zeer hechte vriendschappen uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. (onbetaalbaar).

Betaal eenmalig €997,- i.p.v. €1150,-
of 6 termijnen van €175,-
of 12 termijnen van €90,-
€150,- korting

Jaarprogramma van leed naar liefde Samen

Wanneer je gelooft in de kracht van een groep en weet dat je dit niet alleen kunt.

Een jaar lang een tweewekelijkse online les met video’s, opdrachten, meer dan 80  meditaties, visualisaties en honderden boekentips. 25 twee wekelijkse online lessen waaraan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je oude patronen voor eens en voor altijd te doorbreken.

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en een schatkist aan meditatie en visualisatie.

1 keer per 2 weken een live online therapeutische groepssessie, vraag en antwoord webinar of Masterclass waar je al je vragen live kunt stellen. We je begeleiden bij het ontmantelen van je overlevingsstrategieën, laten je contact maken met je oude pijnen en leren je om vanuit de volwassene in jou jezelf te geven wat je nodig hebt. Mocht je er een keer niet live bij aanwezig kunnen zijn dan kun je de opname altijd terugkijken. Deze opname is alleen beschikbaar voor jou als deelnemer uit het  programma Samen of Ultiem.

Bonus: 1 live Van leed naar liefde® verbonden ademsessie in Den Ilp.  Levensveranderend emotioneel lichaamswerk dat je in contact brengt met je kern oftewel je ware zelf.

12 maanden toegang tot de geheime online community waarin je steun kunt ontvangen en steun kunt geven. Je zult waardevolle contacten opdoen waar vriendschappen voor het leven uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. onbetaalbaar.

Betaal eenmalig €2397,-
of 6 termijnen van €410,-
of 12 termijnen van €205,-

Jaarprogramma van leed naar liefde Online + Bewust verbonden ademseminar

Voor iedereen die graag zelfstandig werkt maar voelt dat lichaamswerk een must is

25 twee wekelijkse online lessen waaraan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je destructieve relatiepatronen voor eens en voor altijd te doorbreken.Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het innerlijk kind en delen werk.

12 maanden toegang tot de geheime besloten online community waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Je zult hier waardevolle contacten opdoen waar zeer hechte vriendschappen uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces. T.w.v. (onbetaalbaar).

6 daags bewust verbonden ademseminar

Inhoud

Inhoud van de training:

 2 ademsessies per dag

Inzicht in je adempatroon en de relatie met je leven

 Feedback op je adempatroon en je sabotagepatronen

Aandacht voor je proces, je eigen proces leren bewaken

Liefdevolle begeleiding, uitwisseling, beweging, tonen en spelen

Meditatie, focus training, filosofie, anatomie, fysiologie van de adem

 Verdieping door coaching en spelen

Verschillende ademsessies door je mond en je neus

Vertrouwen in de adem ontwikkelen als middel tot groei en vreugde

 

Betaal eenmalig €2500,-
of 6 termijnen van €425,-
of 12 termijnen van €215,-

Jaarprogramma van leed naar liefde Ultiem

Wanneer je volledig aan de hand genomen wilt worden en zowel individueel als in de groep live door Claudia  begeleid wilt worden.

Een jaar lang een tweewekelijkse online les met video’s, opdrachten, meditaties, visualisaties en boekentips. 25 twee wekelijkse online lessen waar aan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je co-dependentie en relatieverslaving voor eens en voor altijd te doorbreken.

Video lessen, downloadbare instructiematerialen, meditaties, visualisaties, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie maar nog belangrijker het Innerlijk kind werk, delen werk en een schatkist aan meditatie en visualisatie.

1 keer per 2 weken een online therapeutische groepssessie verdeeld waar je al je vragen live kunt stellen en we je begeleiden bij het ontmantelen van je overlevingsstrategieën, contact maken met je oude pijn en je vanuit de volwassene in jou jezelf leert geven wat je nodig hebt. Mocht je er een keer niet live bij aanwezig kunnen zijn dan kun je de opname altijd terugkijken. Deze opname is alleen beschikbaar voor jou als deelnemer van het programma Samen en Ultiem.

6 daags live Van leed naar liefde® ademseminar in Den Ilp. Lichaamswerk dat je in contact brengt met je kern oftewel je ware zelf.

Data: 1, 2, 3 april 2022 en 15, 16, 17 april 2022

6 adem/groepsdagen waar we samen alle stappen en thema’s doorlopen die nodig zijn om ongezonde relaties en of relatiepatronen los te laten. Ik ga je leren hoe je het volwassen deel in jou kunt ontwikkelen zodat dit deel in jou kan gaan zorgen voor jou! Op deze manier heb je destructieve relatie(s) patronen niet meer nodig. Je hebt namelijk een onvoorwaardelijk, liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld. Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken en te behouden indien gewenst.

7 uur individuele therapie in te vullen naar behoeften variërend van 10 minuten gesprekken tot diepgaande anderhalf uur sessie.

Feedback op reflectieverslagen na de individuele sessie.

Naar behoefte whatsapp ondersteuning tussen de sessies door.

Betaal eenmalig €5297,-
of 6 maandelijkse termijnen van €890,-
of 12 maandelijkse termijnen van €445,-

In de trajecten van leed naar liefde leer je een liefdevolle relatie met jezelf te ontwikkelen en van daaruit ook met anderen.

En dat vraagt best wel wat….

Dat vraagt openheid, eerlijkheid, bereidwilligheid maar ook commitment. Zelfliefde ontwikkelen en beoefenen is een andere manier van leven. En dat breekt met alle patronen waar je ooit in hebt gezeten.

Het vraagt om een verlangen. Een verlangen naar verandering, naar vrijheid, vreugde en liefde. En het verlangen moet groter zijn de schijnzekerheid om vast te houden aan wat je al kent. Het oude loslaten en het nieuwe omarmen.

ccc-jaarprogramma-relatieverslaving-blok-1

Wat is jouw resultaat na onze samenwerking?

  • Je hebt afscheid genomen van relaties en relatiepatronen die je ongelukkig maken;
  • Je bent in staat om gelukkig met jezelf te zijn maar ook in staat om je te verbinden met een ander;
  • Je bent in staat om alarmbellen te herkennen zodat je meteen kunt bijsturen;
  • Je leeft vanuit jouw verlangens, behoeften en wensen;
  • Je laat je niet meer beïnvloeden door mensen of situaties, maar je stelt heldere en duidelijke grenzen;
  • Je bent emotioneel beschikbaar naar jezelf en naar anderen waardoor je ook emotioneel beschikbare partners zult aantrekken;
  • Je leert leven vanuit je liefdevolle, volwassen autonome waardoor je de juiste beslissingen maakt;
  • Je ervaart een diep vertrouwen in jezelf en in het leven, omdat ik je in die 12 maanden precies geleerd heb wat het inhoudt om vanuit liefde voor jezelf te leven;
  • Je bent er klaar voor om liefdevolle relaties aan te gaan.

Voor welke onderwerpen is er ruimte tijdens onze sessies?

Alles wat van belang is voor jou om je ongezonde relatiedynamieken te doorbreken . En ja, dat is veel. Maar het is echt mogelijk! Velen zijn je voorgegaan.

Het uitgangspunt van onze samenwerking is dat ik jou begeleid naar acties vanuit LIEFDE, vanuit LIEFDE VOOR JEZELF. En van daaruit met anderen….

Vergeet niet; relaties brengen geen pijn nog vreugde. relaties brengen de pijn en de vreugde naar boven die al in je zit

Van Leed naar Liefde – ONLINE

Ik werk het liefst alleen en ik heb geen behoefte aan 1-op-1 coaching. Optioneel maak ik gebruik van de online community.

€1.150,-
€997,-

Betaal eenmalig €997,-
of betaal 6 termijnen van €175,-
of 12 termijnen van €90,-

* je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

Van Leed naar Liefde – SAMEN

Wanneer je gelooft in de kracht van een groep en weet dat je dit niet alleen kunt.

De kracht van de groep inclusief online counselling en therapie van Claudia en collega’s.
(meest gekozen!)

€2597,-
€2397,-

Betaal eenmalig €2397,-
of betaal 6 termijnen van €410,-
of 12 termijnen van €205,-

* je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

Van Leed naar Liefde – ONLINE + Ademseminar

Ik werk het liefst alleen en als extra voor mijzelf neem ik deel aan de 6-daagse bewust verbonden ademseminar

€2.650,-
€2.500
,-

Betaal eenmalig €2500,-
of 6 termijnen van €425,-
of 12 termijnen van €215,-

* je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

Van Leed naar Liefde – ULTIEM

Ik gá er helemaal voor, ik wil de kracht van de groep ervaren, online werken naar behoefte en veel persoonlijke begeleiding van Claudia krumme.

€5.597,-
€5.2
97,-

Betaal eenmalig €5297,-
of 6 termijnen van €890,-
of 12 termijnen van €445,-

* je wordt direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving

En niet vergeten, er verandert NIETS wanneer er NIETS verandert!

Veelgestelde vragen

Kun je mij beloven dat ik afscheid neem van relaties die mij ongelukkig maken? Dat ik leer hoe ik gezonde relaties aan kan gaan?

Een garantie geven kan ik niet, maar ik kan wel beloven dat ik alles op alles zet om jou je destructieve relatiepatronen te laten doorzien en doorbreken. Mijn programma’s werken, dat heb ik al heel vaak mogen zien gebeuren. Maar… ze werken alleen als jij er ook aan werkt!

Therapie bestaat niet alleen uit de bijeenkomsten, of de wekelijkse online les, het gaat er vooral om wat jij tussen deze momenten door zelf doet. Je kunt de contactmomenten zien als de opmaat naar het innerlijke werk dat jij gaat doen om te komen tot herstel. Om dit innerlijke werk te kunnen doen, krijg je verschillende tools aangereikt. En zodra jij die gaat toepassen en integreren in je leven, gaat de therapie werken voor jou.

Is het programma het geld waard?

Eigenlijk kan alleen jijzelf deze vraag beantwoorden. Hoe belangrijk is een vreugdevol en liefdevol leven voor jou? Juist het niet aangaan van je heling op dit gebied kan je veel gaan kosten in termen van emotionele last en energie. Het is mogelijk dat je op dit moment het geld voor een programma bij mij echt niet hebt en ik dat geval raad ik je aan je aan te sluiten bij een zelfhulpgroep. Ook hier vind je steun en wie weet dat je na een tijd wel een manier hebt gevonden om een traject te volgens bij mij.

Hoe moet ik omgaan met twijfel?

Laat je niet tegenhouden door je eigen saboterende gedachten! Het is meestal je eigen weerstand tegen verandering. Ik begrijp dat het heel erg spannend kan zijn om uit je comfortzone te treden maar alleen buiten die comfortzone zit je groei. Met twijfel kun je heel lang bezig blijven, maar dit brengt je helaas nergens. Blijft jouw twijfel je in de weg zitten en weet je dat dit eigenlijk jouw manier is om jezelf te saboteren? Vraag dat een gratis sparring-sessie van 20 minuten aan zodat we samen kunnen kijken waar jouw weerstand precies over gaat.

Mag ik tussentijds stoppen?

Natuurlijk mag dat, maar het zou wel zonde zijn. Als ik je vraag je te committeren aan een traject dan is dat omdat ik weet dat het doorwerken van deze thematiek een bepaalde tijd in beslag neemt. Een jaar is echt noodzakelijk om de pijn die onder je ongezonde relatiepatronen zit te doorzien en te doorvoelen.

Mocht je ondanks dit toch besluiten halverwege een programma te stoppen, dan is het belangrijk te weten dat hiermee je betalingsverplichting niet vervalt en/of dat je geen recht hebt op restitutie of enige andere compensatie. Wel is het mogelijk om in overleg het programma op een ander moment te doorlopen.

Wat is het belang van groepsdagen? Daar hou ik niet zo van.

Tijdens de groepsdagen heb je je mede groepsgenoten als steun en als spiegel. Gedragspatronen die je tegenkomt in je relaties worden ook zichtbaar in de groep. Dit betekent dat je in een veilige omgeving kunt oefenen met nieuw gedrag. En ook na het traject kunnen zij je ondersteunen bij je verdere herstel. Als onderdeel van het groepsproces vraag ik je ook om een buddy te zoeken. Deze buddy kan je in moeilijke tijden net even de steun geven die je op dat moment zo nodig hebt.

Waarom ook een deel online? Daar ben ik niet zo goed in.

Je hebt de online training voor de uitleg van de thematiek en voor oefeningen om je hierin verder te helpen. Op deze manier kunnen we de groepsdagen en de individuele sessie gebruiken om met elkaar de diepte in te gaan en het innerlijke werkt te verrichten dat nodig is voor duurzame verandering.

De geheime Facebookgroep, hoe geheim is die?

De geheime Facebookgroep is alleen zichtbaar voor de mensen die er lid van zijn. Je kunt hem als niet-lid dus niet vinden door erop te zoeken en daarom moeten wij ook Facebookvrienden zijn, zodat ik je lid kan maken. De berichten die je vervolgens post in de groep zijn alleen zichtbaar voor jou en de andere leden. Je komt ze wel tegen in je tijdlijn, maar jouw Facebookvrienden kunnen ze dus niet zien.

Waarom een jaar?

Laat ik die vraag met een wedervraag beantwoorden: hoe lang zit je al in deze situatie? Hoe lang ga je al relaties aan met emotioneel niet beschikbare partners? Hoe lang trek je al partners aan die er niet voor je zijn? Het is van belang dat je dit patroon gaat doorbreken en het doorbreken van een patroon, neemt enige tijd in beslag. Mijn ervaring is dat het minimaal 12 maanden kost om duurzame verandering aan te brengen in je leven. En duurzame verandering is waar we voor gaan. Alleen zo zul je echt een ander soort partner gaan aantrekken.

Kan ik meteen beginnen?

Zodra je het volledige bedrag of de eerste termijn hebt betaald, stuur ik je de welkomstmail toe en kun je je registreren voor de online leeromgeving. Heb je je ingeschreven voor het van leed naar liefde traject Samen dan ontvang je dezelfde mail en registratie link maar zien we elkaar tevens live bij onze eerste Zoom bijeenkomst of online ademsessie. Heb je je ingeschreven voor het van leed naar liefde traject Ultiem dan plannen we voor de eerste groepsdag ook nog een sessie in, waarin we aan de hand van jouw antwoorden op de intakevragen en jouw levensverhaal (onderdeel van de eerste online les), dieper ingaan op jouw situatie.

Wat als ik een groepsdag mis?

Als je een groepsdag mist, kun je die inhalen wanneer de dag opnieuw plaats vindt. Mocht ook dit niet lukken, dan kijken we samen naar een andere oplossing.