Team CCC

Op deze pagina vind je onze therapeuten en coaches die professioneel opgeleid zijn maar tevens ervaringsdeskundig zijn op het gebied van relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst, bindingsangst en/of narcistisch misbruik.

Lees wie ze zijn en voel met wie je een een afspraak zou willen maken. Na een eerste afspraak voel je wat deze persoon je kan bieden maar ook of er een daadwerkelijke klik is. Na de eerste sessie maak je de keuze of je afspraken wilt maken voor een vervolgtraject.

Van leed naar liefde therapeuten

ccc-retreats-trainers-josefien

Josefien

Je kan nooit gelukkig “worden”. je kan alleen gelukkig zijn hier, nu en zonder reden.

Al zo lang ik me kan herinneren heb ik last gehad van angsten. Ik had ze in alle soorten en maten, maar de heftigste waren die over mijn eigen lichaam. Ik projecteerde volledige doemscenario’s op mezelf en wat me wel niet allemaal kan overkomen… Ik heb ontzettend veel wanhoop en verdriet gevoeld en het heeft me tonnen met energie gekost.

Dankzij het ademwerk en de kennis over emoties en wat deze mij te vertellen hebben, heb ik dit totaal kunnen transformeren tot een “magisch volwassene” 😉 Ik besefte me dat ik me focuste op datgene wat me angst aanjoeg en dat ik dat dus zelf deed. Het goede nieuws was dus dat ik het ook weer zelf kon veranderen!

Ik daag mezelf uit dat alles mogelijk is en dat alles wat mijn hart maar wenst tot uiting komt. In mooiere vormen dan ik zelf had kunnen bedenken.

Mijn hart knalt bijna uit elkaar als er mensen bij me komen voor een Transformational Breath® ademsessie of een emotiecoachsessie en ik zie bij afloop het gezicht stralen. Dat ze meer ontspannen, energieker en blijer zijn. Wanneer ze aan me vertellen waar ze mee struggelen en ik hen inzichten mag geven die ze verwonderen of geruststellen. Dat geeft mij vervulling.

Ik hou van een praktische “paardenmiddelen” aanpak. Ik gebruik alleen methodes waarvan ik weet dat ze écht werken. Ik hou het simpel en geloof in het zelfhelende vermogen wat binnen in ons zit. Ik help dat alleen maar te activeren. Alles wat we nodig hebben zit in ons. Daar hoeven we alleen maar aan herinnerd te worden!

Liefs Josefien
Adem- en emotie coach

Christel

Het raakt me nog geregeld maar het ontregelt me niet meer!

Ik heb een passie voor schoonheid. Ik heb in 2016 na 22 jaar mijn prachtige kapsalon verkocht omdat ik van “binnen naar buiten” wilde gaan werken met mensen i.p.v. “van buiten naar binnen”.

Van kinds af aan herken ik het kleine meisje of jongetje in de ander maar ook de schoonheid de een ieder in zich heeft, zoals Plato zei ‘schoonheid is zichtbaar geworden liefde’ en die liefde raak ik graag weer aan in de ander. Waardoor er weer zelfliefde mag ontstaan.

Als therapeut werk ik vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen, liefde en respect. Ik werk psycho-dynamisch en doelgericht en sta samen met jou stil bij de vorm die jouw leven heeft aangenomen. Zodat je weer contact kan maken met jouw essentie, die je werkelijk bent. Wat maakt dat je de regie kan hernemen over jouw eigen leven.

Ik draag met hart en ziel mijn bijdrage bij CCC.

Liefs, Christel
Psychodynamisch therapeut

PS: mogelijkheden tot vergoeding d.m.v. de aanvullende zorgverzekeraar