WINTER OP IBIZA

TRANSFORMATIEWEEK OP IBIZA

Werk in alle rust en verbondenheid aan je herstel tijdens onze retraite op Ibiza.
We leggen deze week de focus op het ontwikkelen van een gezonde relatie met jezelf en daarmee ook met anderen.

transformatieweek Ibiza

Tijdens deze week mag je alles helemaal loslaten en van daaruit diepgaand met jezelf aan de slag. Juist in de overgave ontstaat er vaak de mogelijkheid tot transformatie! Hiernaast kun je natuurlijk onbezorgd genieten van alle luxe en heerlijkheid in dit paradijsje op aarde.

De villa waar we deze week verblijven ligt in de beboste heuvels op slechts 25 autominuten van het vliegveld. Met uitzicht op het westen is het bij het zwembad heerlijk genieten van de zonsondergang. Onze sessies houden we in de sfeervolle binnenruimte en in de overdekte buitenruimte met prachtig uitzicht over de omgeving, al naar gelang de behoeften.

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een paradijselijke omgeving, met beboste heuvels om je heen, een infinity pool aan je voeten en de zeelucht in je longen kom je helemaal in verbinding met jezelf en je innerlijk kind.

MEDITATIE EN VISUALISATIE

We hebben allemaal diep ingesleten gewoontes en denkpatronen en sommige daarvan staan onze gezondheid en geluk in de weg. Meditatie leert je om bewust stil te staan bij je ervaringen en je bewust te worden van de keuzes die je elk moment hebt. Dit kun je inzetten op je pad van herstel, met name in risico-situaties en tijdens verlangen naar een middel, gedrag of overlevingsstrategie.

Je krijgt zicht op ‘automatische’ denkpatronen en reacties. En je leert op een andere manier om te gaan met de triggers en automatische reacties die je leven nog beheersen en daarmee blijvend herstel in de weg staan.

Met Meditatie kun je jezelf  bevrijden van oude, diep ingesleten patronen en destructieve gewoontes. Je herwint de vrijheid om te reageren op een manier die bijdraagt aan jouw transformatie, gezondheid en geluk.

Visualisatie ondersteunt je om in contact te komen met onderdrukte gevoelens maar ook bij het manifesteren van je verlangens.

ccc-transformatieweek-ibiza

INNERLIJK KINDWERK

Iedereen leeft zijn leven vanuit verschillende persoonlijkheidsdelen. We hebben allemaal een innerlijk kind, overlevingsstrategieën, een innerlijke criticus en een volwassen deel. Ik ga je kennis laten maken met de verschillende delen in jezelf, je leren hoe je zelf je strategieën kunt ontmantelen zodat je toegang krijgt tot je gekwetste kindsdelen en vanuit de volwassene in jou het kind kunt geven wat het echt nodig heeft.

Thema’s die aan de orde zullen komen zijn:

 • Verlatingsangst en bindingsangst
 • Pleasegedrag
 • Ontmantelen van overlevingsstrategieën
 • Afwijzing
 • Vergeving
 • Zelfliefde en zelfzorg
 • Communicatie

TRANSFORMATIONAL BREATH®

Zoals we ademen zo leven we! En dat betekent dat je je leven kunt veranderen door je ademhaling te veranderen. Transformational Breath® is een effectieve tool om dit te doen. Tijdens de Retreat heb je elke dag een ademsessie. Zes dagen achter elkaar werk je door middel van je eigen adem aan het opschonen van zowel je fysieke, als mentaal-emotionele als spirituele systeem.

NAAR EEN VOLLEDIGE ADEMHALING
De Transformational Breath® methode gaat ervan uit dat de manier waarop je ademhaalt het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen. Maar liefst negentig procent van de mensen gebruikt maar een klein gedeelte van hun ademcapaciteit: dertig procent. Dit kan vermoeidheid, ziekte en stress veroorzaken.

Met Transformational Breath® vervang je het beperkte ademhalingspatroon bewust door een volledige ademhaling. Zo’n ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering. Uiteindelijke leiden deze tot een hoger niveau van bewustzijn. Je opent je ademhaling, je bevrijdt jezelf van belemmeringen en maakt contact met je ware zelf.

BEVRIJDING OP FYSIEK, MENTAAL-EMOTIONEEL EN SPIRITUEEL NIVEAU
De methode werkt op drie niveaus: lichamelijk, mentaal-emotioneel en spiritueel. Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen. Je krijgt daardoor meer energie en je versterkt het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Op het tweede niveau schoon je je onderbewuste op voor zover het de vrije ademhaling in de weg zit. Het gaat daarbij om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en oude herinneringen. Door het opschonen van het onderbewuste heel je de oorzaken van disfunctioneren.

Op het derde niveau kom je in aanraking met je ware kern. Sommige mensen hebben mystieke ervaringen of visioenen. Zij worden zich bewust van andere dimensies en werkelijkheden en ontvangen begeleiding en inzichten voor hun verdere leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER

31 maart t/m 6 april 2024

28 september t/m 5 oktober 2024

TRAINERS
Claudia Krumme en collega’s.

PRIJZEN
€ vanaf 1999- tot 2399-, afhankelijk van de luxe van de slaaplekken inclusief accommodatie en 2 maaltijden per dag exclusief vlucht.

INFORMATIE
info@counsellingcenterchanges.nl

KOM OOK MET ONS MEE!

ccc-transformatieweek-ibiza-groepsfoto
Winterretreat 2021

The only way out is the way in.

ERVARINGEN DEELNEMERS RETRAITE 2019, 2020, 2021

Ervaring Lya

Ervaring Gert Peter

Ervaring Soemintra

Ervaring Ylona

Ervaring Natascha

Ervaring Enrico

Ervaring Fiona

Ervaring Marieke

Ervaring Denise

Ervaring Susan

 • De week op Ibiza was voor mij het begin van mijn herstel. Boven op de berg in de villa, voelde ik voor het eerst weer. Sindsdien heb ik grote stappen kunnen zetten. Maar die beslissing om samen met een vriendin op retraite te gaan, daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Het was echt het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven.

  Simone
 • De week op Ibiza , was voor mij erg helpend om het materiaal van de online cursus, beter te begrijpen.

  Direct ondergedompeld worden in de ervaring, het delen met mensen , die met dezelfde thematiek worstelen in hun leven. Het gevoel, dat je dus niet de enige bent .

  De steun en liefde ervaren van zowel de professionele begeleiders, als van de medecursisten.

  De rust van de mooie natuur om je heen.

  De variëteit van de cursus, telkens komt er weer een andere manier om aan jezelf te werken, aangereikt.

  Alles in een veilige omkadering.

  Super waardevolle ervaring.

  Dank je Claudia.

  Liefs Mulders Rita