Van Leed Naar Liefde Retreat

Verlang jij naar meer vreugde en liefde in je leven? Ben jij er klaar voor om destructieve relatiepatronen los te laten? Wil je die verbinding met je zelf, die onvoorwaardelijk zelfliefde waar men het over heeft nu zelf eens ervaren?

Van Leed Naar Liefde Retreat

Verlang jij naar meer vreugde en liefde in je leven? Ben jij iemand die zich graag bezig houdt met bewustwording, innerlijke groei en spiritualiteit? Heb je veel reguliere therapie gehad maar ben je het eindeloze praten zat? Voel je dat je klaar bent om de confrontatie met jezelf op een diepere laag aan te gaan? Wil je die verbinding met je zelf, die onvoorwaardelijk zelfliefde waar men het over heeft nu zelf eens ervaren?

Heb jij behoefte aan?

 • Innerlijke rust en vrede;
 • Vreugde en plezier zodat je kunt genieten van het leven;
 • Vertrouwen en overgave ipv controle en wantrouwen;
 • Diepgaande en blijvende verbinding met jezelf en anderen;
 • Zelfvertrouwen en zelfacceptatie als teken van zelfliefde;
 • Gevoel van onafhankelijkheid en autonomie;
 • Innerlijke kracht, lef, balans en stabiliteit;
 • Optimale gezondheid zowel fysiek, mentaal, emotioneel als emotioneel.

Heb jij behoefte aan?

 • Innerlijke rust en vrede;
 • Vreugde en plezier zodat je kunt genieten van het leven;
 • Vertrouwen en overgave ipv controle en wantrouwen;
 • Diepgaande en blijvende verbinding met jezelf en anderen;
 • Zelfvertrouwen en zelfacceptatie als teken van zelfliefde;
 • Gevoel van onafhankelijkheid en autonomie;
 • Innerlijke kracht, lef, balans en stabiliteit;
 • Optimale gezondheid zowel fysiek, mentaal, emotioneel als emotioneel.

Dat kan! Sterker nog: dat móet!

Ook jij verdient het om gelukkig te zijn. Straks ben je 80 en dan zeg je: had ik maar eerder geweten dat ik door het veranderen van mijn adempatroon mijn leven kon veranderen.

Je voelt mogelijk ook dat als je het nu uitstelt, je zo weer een paar jaar verder bent en het er misschien wel nooit meer van komt. Deze gedachte maakt je angstig, onrustig en ongelukkig.

Klaar voor een nieuwe stap!

Ik wil je graag kennis laten maken met “Van leed naar liefde zelfhelend werk” je laten ervaren wat verbonden ademwerk, innerlijk kindwerk en andere mooie zelhelende gereedschappen voor jou en je leven kunnen betekenen.

Nieuwsgierig? Trek dan nu de stoute schoenen schrijf je in voor deze 6 daagse retreat.

Vind je het te spannend om je nu meteen in te schrijven maar plan je graag eerst een individuele sessie met mij of 1 van mijn collega’s in dan kan dat uiteraard ook. Neem contact op en laat ons weten waar je behoefte ligt.

“Geen partner, suiker, drank of drugs doen wat een beetje zuurstof doet.”

“Je leeft zoals je ademt en je ademt zoals je leeft!”

“Get high on your own supply.”

“1 sessie verbonden ademwerk staat gelijk aan 2 jaar psychotherapie.”

Eerst meer weten? Dat kan. Lees rustig verder…

Mijn naam is Claudia Krumme en ik ben in 2007 in aanraking gekomen met Transformational Breath® verbonden ademwerk. Het was koninginnedag en ik kwam een oude vriend van me tegen met wie ik jaren lang in het nachtleven flink had gefeest. Hij was inmiddels ademcoach geworden en ik verslavings-counselor. Ik zag hem en dacht wat hij heeft wil ik ook… Hij straalde zoveel liefde en zachtheid uit maar tegelijkertijd ook zoveel innerlijke rust. Hij vertelde mij dat dit allemaal kwam door dat verbonden ademen wat hij deed. Ik werd nog nieuwsgieriger en stelde voor dat hij me een sessie zou geven.

Om eerlijk te zijn was ik niet meteen laaiend enthousiast maar kostte het me een aantal sessies om te ervaren dat dit ademwerk echt te gek was. Ik kon namelijk niet meteen vanuit mijn middenrif in mijn buik ademen. Ik had jaren lang mijn buik ingehouden, vanuit de overtuiging dat ik een platte buik moest hebben en slank moest zijn. Naarmate ik meer in mijn buik leerde ademen begon ik daadwerkelijk veranderingen in mezelf en in mijn leven waar te nemen. Ik veranderende van een vrij harde, rationele vrouw naar een zachte, warme, gevoelige vrouw die zichzelf en daardoor ook de mensen in haar leven steeds meer kon accepteren. Ik voelde dat ik van mezelf steeds meer echt mezelf mocht zijn. Ik hoefde niet meer die perfecte counselor, vrouw of moeder te zijn. Ik mocht gewoon mens zijn. Een imperfect, perfect mens.. Wauw wat een verademing!

Dat gun ik jou ook!

ccc-jaarprogramma-relatieverslaving-blok-1

Mijn naam is Claudia Krumme en ik ben in 2007 in aanraking gekomen met Transformational Breath®. Het was koninginnedag en ik kwam een oude vriend van me tegen met wie ik jaren lang in het nachtleven flink had gefeest. Hij was inmiddels ademcoach geworden en ik verslavings-counselor. Ik zag hem en dacht wat hij heeft wil ik ook… Hij straalde zoveel liefde en zachtheid uit maar tegelijkertijd ook zoveel innerlijke rust. Hij vertelde mij dat dit allemaal kwam door dat ademen wat hij deed. Ik werd nog nieuwsgieriger en stelde voor dat hij me een sessie zou geven.

Om eerlijk te zijn was ik niet meteen laaiend enthousiast maar kostte het me een aantal sessies om te ervaren dat dit ademwerk echt te gek was. Ik kon namelijk niet meteen vanuit mijn middenrif in mijn buik ademen. Ik had jaren lang mijn buik ingehouden, vanuit de overtuiging dat ik een platte buik moest hebben en slank moest zijn. Naarmate ik meer in mijn buik leerde ademen begon ik daadwerkelijk veranderingen in mezelf en in mij leven waar te nemen. Ik veranderende van een vrij harde, rationele vrouw naar een zachte, warme, gevoelige vrouw die zichzelf en daardoor ook de mensen in haar leven steeds meer kon accepteren. Ik voelde dat ik van mezelf steeds meer echt mezelf mocht zijn. Ik hoefde niet meer die perfecte counselor, vrouw of moeder te zijn. Ik mocht gewoon mens zijn. Een imperfect, perfect mens.. Wauw wat een verademing!

Dat gun ik jou ook!

ccc-jaarprogramma-relatieverslaving-blok-1

ZOALS JE ADEMT, LEEF JE.

Wanneer je volledig ademt, leef je volledig. Wanneer je je ademhaling verandert kun je dus je leven veranderen. Deze zachte, liefdevolle maar zeer krachtige ademtechniek leert je effectief en optimaal te ademen en ondersteunt je om onverwerkte zaken te integreren en los te laten zodat je ware zelf, je talenten, je wensen en behoeften helemaal tot bloei kunnen komen en er ruimte komt voor liefde, vreugde en vrede. Top toch!

Hoe doen we dat dan?
Tijdens een sessie bewust verbonden ademwerk begeleiden we je langzaam terug naar je natuurlijke ademstroom, de adem van een baby. Jouw authentieke ademflow levert meer energie, gezondheid, liefde, vreugde, balans en ontspanning op.

Ongeveer 75% van onze energie verkrijgen we door zuurstof. Zuurstof reinigt je lichaam van gifstoffen, bacteriën en virussen en voedt je cellen. Het versterkt je organen en je imuunsysteem. Het reguleert en herstelt vele lichamelijke ongemakken.

Ademen op deze manier lost stress, onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen uit je verleden op. Deze herinneringen liggen opgeslagen in je celgeheugen. Hiervoor in de plaats komt je gewenste positieve intentie die je bij jouw bron van liefde brengt. De bron die we allemaal zijn maar vaak overdekt ligt door allerlei patronen en overlevingsstrategieën die we ergens in ons leven ontwikkeld hebben.

Omdat 1 verbonden ademsessie natuurlijk niet gelijk je hele leven verandert, nodig ik je uit om 4 keer over een jaar verdeeld naar deze 8 daagse retreat te komen. 16 ademsessies in 8 dagen.

Wat kan een van leed naar liefde ademretreat je brengen?

Een nieuw leven, doordat je de belemmeringen en klachten geaccepteerd, geïntegreerd en losgelaten hebt. Het brengt je naar de verbinding met je hart, je essentie, je bron, je kern geef het maar een naam. Het brengt je in contact met wie jij werkelijk bent. Innerlijke rust, kracht, harmonie, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het geeft inzicht en bewustwording en leidt dus tot vervulling, onvoorwaardelijke zelfliefde en vreugde.

8 daagse therapeutische van leed naar liefde retreat in Den Ilp of Bussum.

Tijdens deze 8 dagen (4 keer 2) duik je diep in jezelf met behulp van je eigen adem, innerlijk kindwerk, delenwerk coachingstechnieken en veel persoonlijke begeleiding. Je hele ontwikkeling neemt als het ware een vogelvlucht richting acceptatie en volledig zijn met wat er op dit moment is.

ccc-retreats-opsomming

6 daagse therapeutische adem innerlijk kind/delenwerk retreat in Den Ilp.

Tijdens deze 6 dagen (2 weekeinden) duik je diep in jezelf met behulp van je eigen adem, innerlijk kindwerk, coachingstechnieken en veel persoonlijke begeleiding. Je hele ontwikkeling neemt als het ware een vogelvlucht richting acceptatie en volledig zijn met wat er op dit moment is.

ccc-retreats-opsomming

Wat zit er in de planning?

 • 16 ademsessies: 4 ademsessies per weekend;
 • Ontmantelingen van jouw overlevingsstrategieen d.m.v. de 5 stappen methode;
 • Feedback op je adempatroon en hoe jij jezelf saboteert en hoe je dit kunt veranderen;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke proces;
 • Begeleiding door professioneel opgeleide ademcoaches en trainers;
 • Verdieping door innerlijk kind en delenwerk
 • Educatie over onderwerpen gerelateerd aan relatieverslaving en codependentie;
 • Sharing dat je in contact bent met jouw kwetsbaarheid en die van de ander;
 • Veel plezier en ontspanning.

Overzicht 6 dagen

Dag 1: overlevingsstrategiëen ontmantelen door middel van het 5 stappenmodel innerlijk kind/delenwerk en verbonden ademwerk.

Dag 2: rouw, wat is rouw en hoe verwerk je rouw, meditatie en integratie met ademwerk.

Dag 3: parentificatie, schaamte en schuldgevoelens, integratie met ademwerk

Dag 4: grenzen en hechting, integratie met ademwerk.

Dag 5: vergeving naar jezelf en naar anderen, wat is vergeving en wat is het niet, integratie met ademwerk.

Dag 6: 7 stappen van manifestatie naar een gezonde relatie,  wet van aantrekking. Remember your future, integratie met ademwerk.

Mocht het heen en weer pendelen je net te ver worden zij er genoeg leuke B&B´s in Den Ilp te vinden. Wij hebben alvast een leuke selectie voor je gemaakt met een paar B&B’s die goed bereikbaar zijn vanuit de praktijk en andersom.

 • Droomhuisje, een bed and breakfast gelegen naast onze praktijk
 • Het zwanennest, deze bed and breakfast ligt op 4 minuten loopafstand van de praktijk
 • Villa waterland, deze bed and breakfast ligt op 15 minuten loopafstand en is ook bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer
 • Flora’s Bed&breakfast, deze bed and breakfast ligt op 28 minuten loopafstand, is met 4 minuten in de auto te bereiken of 10 minuten in het openbaar vervoer

Let op, deze selectie aan B&B’s is niet bij de opleiding inbegrepen en zal zelf geboekt moeten worden.

WANNEER

Van leed naar liefde winter retreat in 2 weekenden van 3 dagen.

Eerste 3 dagen weekend: 1,2,3 december
Tweede 3 dagen weekend: 8,9,10 december

WAAR?

Counselling Center Changes

Den Ilp 99
1127 PJ Den Ilp
Noord Holland

KOSTEN?

6-daagse retreat: € 2000,-

Tot 2 weken voor aanvang van het eerste weekend kun je gebruik maken van 250 euro vroegboekkorting en betaal je geen 2000- maar 1750-

Inclusief heerlijke, vegetarische lunches, exclusief verblijf

ERVARINGEN DEELNEMERS

 • Heb via de Bewustzijnschool een heel bijzonder ademsessie mogen meemaken. Goede begeleiding, mooie opzet, prachtige muziek, mooie lokatie en oh zo'n diep werk! Hartelijk dank Claudia voor deze bijzondere ademsessie!

  Suvana Amsterdam
 • De tranformational breath workshop was een verademing! Lichamelijk kreeg ik er meer energie van, voel ik mij lichter en gezonder. Daarnaast heeft het mij geholpen om emoties die vastzaten in mijn lichaam los te laten. Goed ademen is een belangrijke en gezonde leidraad wat mij vertrouwen in mijn lijf en kunnen geeft.

  Wendy Gorinchem
 • Since the 'Reclaim your breath' seminar in October a lot of things changes in my life positively. Many thanks for introducing the transformational breath to me in a very comfortable and professional seminar.

  Seda
 • Wat was je grootste pijn/probleem toen je bij me kwam? Overlevingsstrategieën die mijn liefdespad bemoeilijken.

  Wat is je belangrijkste inzicht/proces dat je hebt doorgemaakt? Meerdere maar zeker mezelf herontdekken en vanuit zelfliefde in verbinding staan met mijzelf en anderen.

  Wat was het meest waardevol en zie je echt als resultaat van het traject dat ik je aangeboden heb? De gehele opbouw van de 6 dagen geven zoveel inzichten en die kan ik niet los zien van elkaar. Alle thema's die we hebben aangeraakt dragen bij aan een diepere verbinding met mijzelf.

  Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken? Lieve Claudia, ik wil je nogmaals enorm danken voor de mooie life changing ademsessies, de vele inzichten, de veilige plek die je biedt en al jouw voelbare liefde. Ook de begeleiding van jouw team was zo fijn en professioneel en "echt" dankjewel. Liefs Remco

  Remco
 • Lieve Claudia, Ik wil je laten weten dat ik zooooo ontzettend blij ben dat ik met de retreat mee heb gedaan. Wat heeft die mij veel inzichten gegeven en wat heb ik daar mooie dingen mogen meemaken. Ik denk er nog met regelmaat aan terug en het is inderdaad een cadeautje aan jezelf. Ik geloof ook niet dat ik al "klaar" ben met het ademen en zeker nog eens ga deelnemen.

  Mirjam V

DOE JE MEE?

Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Acceptatie op basis van volgorde inschrijving.