Gratis online training relatieverslaving en codependentie

Ontdek hoe je je kunt bevrijden van destructieve relatiepatronen, hoe deze te voorkomen en hoe ook jij fijne relaties kunt aantrekken.

Tijdens deze gratis online training leg ik je uit wat de redenen zijn van destructieve relatie dynamieken en hoe je kunt herstellen van relatieverslaving en codependentie. Door deze waardevolle informatie met je te delen hoop ik dat ik je hoop en vertrouwen kan geven dat ook jij gelukkig kunt worden in de liefde.

 

Doe dan mee op woensdag 26 mei om 10.00 uur of op zondag 30 mei om 11.00 uur.

In dit webinar deel ik net weer even wat andere inhoud dan tijdens de afgelopen challenge van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt.

Ik bespreek bijvoorbeeld:

De primaire codependentie symptomen die de relatie met jezelf aantasten

 • Moeite met een gezond gevoel van eigenwaarde
 • Moeite met een gezond gevoel van grenzen
 • Moeite met emotioneel bewustzijn
 • Moeite met het uiten van je gedachten en gevoelens op een constructieve manier
 • Moeite met het vervullen van je eigen wensen en behoeften

 

Maar ook de secundaire codependentie symptomen die voorkomen uit de primaire symptomen en de relatie tussen jou en de ander verstoren.

 • Je oefent controle gedrag uit op anderen en
 • Je staat toe dat anderen controle uitoefenen op jou
 • Gevoelens van wrok zijn je niet onbekend
 • Je stelt hoge eisen aan jezelf en aan een ander
 • Je hebt geen vertrouwen in jezelf, de ander of het leven
 • Andere verslavingen (middelen, eten of gedrag) zijn je niet onbekend
 • Je hebt psychische en lichamelijke klachten maar weet niet waar deze klachten vandaan komen
 • Het geven en ontvangen in relaties is uit balans

Ervaring van een deelnemer die zich herkende in de thematiek relatieverslaving

“Ik voelde me ongelukkig in mijn relatie maar toch lukte het me niet om de relatie verbreken” Ik ging steeds harder mijn best doen in de hoop dat het dan toch nog goed zou komen maar uiteindelijk werd het steeds erger en bleef ik me aangetrokken voelen tot deze persoon.”

 

Ervaring van een deelnemer die zich herkende in de thematiek codependentie

“Ik leefde het leven van anderen behalve mijn eigen leven. Wanneer ik een kamer binnenloop voel ik meteen wat de behoeften en wensen zijn van de ander probeer hier aan tegemoet te komen. Mijn persoonlijke wensen en verlangens komen niet of nauwelijks aan bod waardoor ik dan boos word omdat ik niet krijg wat ik nodig heb.”

Herkenbaar?

Misschien zit je vast in een relatie waarin je jezelf steeds meer verliest of misschien trek je structureel partners aan die je ongelukkig maken dan is deze online training echt iets voor jou.

Het kan ook zijn dat je al jaren geen relatie hebt maar in het contact met de mensen om je heen bovenstaande codependentie symptomen in meer of mindere mate herkent. Ook dan wil ik je uitnodigen om te kijken. Ik zou wel eens precies  de informatie kunnen delen die je nodig hebt om te begrijpen wat er aan de hand is in je leven.

Wil jij:

 • Vrij zijn van een relatie die meer pijn dan vreugde brengtG
 • Gezonde relatie aantrekken en behouden
 • Vrij zijn van de goedkeuring van je partner of van anderen
 • Grenzen leren stellen
 • Leren loslaten i.p.v. alles willen controleren
 • Vreugdevol vol energie door het leven gaan
 • Eigen wensen en behoeften vervullen i.p.v. die van een ander
 • Doorbreken van verlatingsangst en/of bindingsangst​

Doe dan mee op woensdag 26 mei om 10.00 uur of op zondag 30 mei om 11.00 uur.

ERVARINGEN DEELNEMERS

 • Hoe mooi hoe je dit beschrijft; het valt allemaal samen. Vandaag heb ik nav de afgelopen dagen webinar mijn werkgever aangegeven wat zijn (demotiverende) feedback bij mij doet en hoe het ook anders zou kunnen. Na een open gesprek (ook over mijn oude wond/patronen en hoe ik mij hier nu over bewust ben) kwamen we voelbaar nader tot elkaar en bleek dat hij zich door mij ook afgewezen voelt. Een goede bewustwording voor ons beiden om samen onze oude patronen te gaan doorbreken. Dank je wel! Miranda

 • Dank je zeer inspirerend webinar, heb je challenge al eerder gevolgd en je boek besteld....heel veel dank mooi mens ben je! Liefs, Tine

 • Ik wil je bedanken voor het afgelopen webinar. Heeft veel bijgedragen aan het proces waar ik inzit! Ik ben onder de indruk van hoe jij je presenteert en je kennis en ervaring integreert. Dank! - Meta

 • Uit nieuwsgierigheid aangemeld en dit slaat in als een bom.. Voor het eerst voel ik dat ik iets kan met al deze confronterende informatie. Groetjes, Karin