Gratis online training van leed naar liefde

Ontdek hoe je je kunt bevrijden van destructieve relatiepatronen, hoe ook jij gelukkig kunt worden in de eerste plaats met jezelf en van daaruit met een ander.

Tijdens deze gratis online training leg ik je uit wat de onderliggende oorzaken zijn van destructieve relatie dynamieken en patronen. Wat de link is met relatie-liefdesverslavingen en codependentie en hoe je hiervan kunt herstellen en helen. Door deze waardevolle informatie met je te delen hoop ik dat ik je hoop en vertrouwen kan geven dat ook jij gelukkig kunt worden in de liefde.

Relatieverslaafd zijn betekent dat je mannen of vrouwen aantrekt die zich emotioneel niet kunnen verbinden. Zij zijn emotioneel onbeschikbaar vanwege hun emotionele beschadiging. Zij zijn niet in staat om ware intimiteit aan te gaan.

Wat zegt dit over jou? Ik vertel je er graag meer over.

Liefdesverslaafd zijn betekent dat je er alles aan doet om in romantiek verwikkeld te zijn uit angst om alleen te zijn of alleen over te blijven. Je bent als het ware verliefd op de high van de liefde. Maar helaas na ieder high volgt zoals bij iedere verslaving ook weer een low.

Codependentie staat voor over/medeafhankelijkeid. Het is een trauma reactie op een onveilige hechting in de jeugd. Het manifesteert zich door middel van automatisch piloot gedrag waarin je de wensen en behoeften van jezelf belangrijker maakt dan die van jezelf. Pleasen, aanpassen en verantwoordelijkheden overnemen zijn symptomen die hierbij horen.

Deze 3 bovengenoemde overlevingsstrategieën hebben overeenkomsten met elkaar maar staan tevens op zichzelf en  verschillen van elkaar.

Schrijf je in voor deze gratis online trainingen en bekijk het gelijk.

Ervaring van een deelnemer die zich herkende in de thematiek relatieverslaving

“Ik voelde me ongelukkig in mijn relatie maar toch lukte het me niet om de relatie verbreken” Ik ging steeds harder mijn best doen in de hoop dat het dan toch nog goed zou komen maar uiteindelijk werd het steeds erger en bleef ik me aangetrokken voelen tot deze persoon.”

 

Ervaring van een deelnemer die zich herkende in de thematiek liefdesverslaving

“Ik kan me niet heugen dat ik langer dan een maand alleen ben geweest. Altijd was er iemand in mijn leven en zodra deze persoon wegviel ging ik weer op Tinder of een andere datingsite zodat er snel weer vervanging was. Nu weet ik waarom ik dat doe en wil ik het graag anders gaan doen. Dank je wel lieve Claudia voor dit inzicht. Het idee dat er een andere weg is maakt me al rustiger”.

 

Herken jij jezelf in een van onderstaande relatie patronen?

 • Zit je vast in een relatie waarin je diep van binnen voelt dat het ongezond voor je is?
 • Trek je structureel partners aan die je niet geven waar je zo naar verlangt?
 • Is emotionele onbeschikbaarheid in je relaties een terugkerend thema?
 • Voel je je regelmatig afgewezen, onzeker of verlaten?
 • Vind je grenzen stellen of nee zeggen lastig?
 • Ben je iemand die graag controle heeft?

Dan zul je veel nieuwe inzichten op doen tijden deze gratis online-training.

Het kan ook zijn dat je al jaren geen relaties meer hebt omdat je bang bent om opnieuw gekwetst te worden maar in het contact met de mensen om je heen bovenstaande codependentie symptomen in meer of mindere mate herkent. Ook dan wil ik je uitnodigen om te kijken. Ik zou wel eens precies  de informatie kunnen delen die je nodig hebt om te begrijpen wat er aan de hand is in je leven.

Wil jij:

 • Vrij zijn van een relatie die meer pijn dan vreugde brengt
 • Relatiepatronen loslaten die je niet gelukkig maken
 • Vrij zijn van de goedkeuring van je partner of van anderen
 • Grenzen leren stellen
 • Leren loslaten i.p.v. alles willen controleren
 • Vreugdevol en vol energie door het leven gaan
 • Eigen wensen en behoeften vervullen i.p.v. die van een ander
 • Doorbreken van verlatingsangst en/of bindingsangst​
 • Zelfliefde ontwikkelen
 • Gezonde relaties aantrekken en behouden

Wanneer je je inschrijft kun je gelijk het webinar bekijke en deel ik heel veel van mijn kennis en ervaring met je.

ERVARINGEN DEELNEMERS

 • Hoe mooi hoe je dit beschrijft; het valt allemaal samen. Vandaag heb ik nav de afgelopen dagen webinar mijn werkgever aangegeven wat zijn (demotiverende) feedback bij mij doet en hoe het ook anders zou kunnen. Na een open gesprek (ook over mijn oude wond/patronen en hoe ik mij hier nu over bewust ben) kwamen we voelbaar nader tot elkaar en bleek dat hij zich door mij ook afgewezen voelt. Een goede bewustwording voor ons beiden om samen onze oude patronen te gaan doorbreken. Dank je wel!

  Miranda

 • Dank je zeer inspirerend webinar, heb je challenge al eerder gevolgd en je boek besteld....heel veel dank mooi mens ben je!

  Liefs, Tine

 • Ik wil je bedanken voor het afgelopen webinar. Heeft veel bijgedragen aan het proces waar ik inzit! Ik ben onder de indruk van hoe jij je presenteert en je kennis en ervaring integreert. Dank!

  - Meta

 • Uit nieuwsgierigheid aangemeld en dit slaat in als een bom.. Voor het eerst voel ik dat ik iets kan met al deze confronterende informatie.

  Groetjes, Karin

 • Heel fijn en helder. goede kijk op de toekomst. Fijn ook dat ik nu eindelijk weet waar het vandaan komt.

  Femke

 • Dank je wel Ik vind je super tof, menselijk , kundig en professioneel

  Anja

 • Dit is het beste dat ik ooit geleerd heb hierover, heb al zoveel gelezen en geleerd over dit onderwerp. Op dit moment ben ik aan het proberen weg te gaan van een toxische relatie, een geschenk uit de hemel deze mini cursus, dank dank. Fijne ervaring biedt perspectief!

  Ilse

 • Positieve ervaring. Fijn om bepaalde gedachten te herkennen en ermee aan de slag te gaan

  Caroline

 • Het pad van loslaten

  Na de ontmoeting met mijn tweelingziel werd ik enorm getriggerd in mijn verlatingsangst . Voor mij was het een twee jaar durende zoektocht vooraleer ik de juiste hulp aangeboden kreeg op mijn weg naar zelfliefde of wat ik ook vaak mijn pad van loslaten van oude patronen en mezelf heropvoeden noem. De inzichten en bewustwordingen volgden tijdens de coaching elkaar pijn snel op waardoor ik in een razendsnel tempo in een transformatie terecht kwam waar ik vooral leerde loslaten van de persoon waar ik mij angstvallig aan vast klampte in de hoop dat hij het gat in mijn hart kon opvullen : de leegte, de eenzaamheid en het gebrek aan liefde door mijn emotioneel onbeschikbare ouders. Ik leerde terug voelen wat gezonde grenzen zijn en deze dan ook aan te geven. Mijn oude kindpijnen werden geheald zodat ik opnieuw een emotioneel beschikbaar persoon werd. Ik kwam in een staat van algemene tevredenheid terecht waarin ik mijn geluk niet langer liet afhangen van de buitenwereld, maar vooral het geluk vanuit mezelf opnieuw kon ervaren. Een gezond evenwicht herstelde zich in mezelf waardoor ik niet langer moest wegvluchten in één of andere verslaving zoals mijn werk. Mijn zelfliefde werd geactiveerd en ik maakte daar ook tijd en ruimte voor vrij. Een her-opvoedingsplan waarin ik in 6 maanden tijd slaagde, gelukkig was er Corona en kon ik ook de tijd en de ruimte nemen om een gezonde balans in mijzelf te herstellen. Van alle therapieën en healings die de afgelopen jaren op mijn pad kwamen, was de coaching bij Claudia toch wel de meest krachtige en succesvolle therapie met blijvende resultaten! Hartelijk dank aan Claudia en haar team. Ook de Ibiza-reis is een sterke aanrader, innerlijk kind werk blijft voor mij de meest belangrijke en helende therapie samen met het ademwerk!

  Liefs, Luce

  Luce
 • Ondertussen aardig wat webinars gevolgd, veel opgeschreven en ermee aan de slag gegaan. Zo stel ik betere grenzen naar de mensen om me heen en heb ik de codependency aangepakt. Nu kan ik stukken beter alleen zijn en vier mijn leven. In plaats van gaan zitten wachten totdat degene waar mijn hart ligt zal gaan veranderen, die zelf in angst zit. Iedereen heeft een vrije wil en als iemand achter een muur wil blijven, prima. Ik wilde uit de angst hem te verliezen en zeg regelmatig nee als hij me wil zien. Dicht bij mezelf blijven is de boodschap. Ook belde ik vaak mediums wat ik nu ook niet meer doe. Ik vertrouw op het universum en laat uitkomst los. Maar ik sta nu op nummer 1. Dat geeft rust. Ik heb het naar mijn zin en ben inmiddels op 54 kg van 48 gekomen, na een operatie. Ik zorg dus goed voor mezelf.
  Dank je voor je bijdrage hierin.
  Warme groet,
  Yvonne Kalkhoven
  Yvonne Kalkhoven