logo-ccc-full-width
logo-ccc

Doorbreek ongezonde relaties/relatiepatronen zomerpakket 2020

Ben je op zoek naar gezonde relaties die vreugde en liefde brengen? Met iedereen in je omgeving, maar in de eerste plaats met jezelf? Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Dan is dit zomerpakket echt iets voor jou!

 

Mijn meest waardevolle lessen, inclusief meditaties van 2019 voor jou in één handig zomerpakket bij elkaar.

 • Meditatie: Doorbreek je verlatingsangst.
 • Meditatie: Doorbreek je bindingsangst.
 • Meditatie: Verbreek de energetische koorden.
 • Meditatie: Ontmantel je overlevingsstrategie.
 • Meditatie: Veiligheid in de tovertuin.
 • Meditatie: Trek een gezonde relatie aan d.d.mv. de wet van aantrekking.
 • Meditatie: Maak contact met je lichaam en voel.
 • Bonus meditatie: Neem je persoonlijke ruimte in en stel grenzen.

Let op: superbonus verloopt op 30 augustus 2020.

Doorbreek ongezonde relaties zomerpakket

Ben je op zoek naar gezonde relaties die vreugde en liefde brengen? Met iedereen in je omgeving, maar óók met jezelf? Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Dan is dit zomerpakket echt iets voor jou!

 

Mijn meest waardevolle lessen van afgelopen jaar voor jou in één handig zomerpakket bij elkaar. ​Let op: superbonus verloopt op 26 augustus 2019.

Zomers

Ik weet het nog zo goed! Juist de zomers waren voor mij altijd periodes dat mijn verlangens naar een fijne relatie extra getriggerd werden. De zon die schijnt, iedereen heerlijk luchtig gekleed, lange zomerse avonden en terrasjes vol met koppels die gelukkig lijken. In ieder geval gelukkiger dan ik was in mijn relaties.

 

Geen must meer

Wat ben ik blij dat ik nu gewoon kan genieten van een leven waar een relatie geen must meer is.  Liever geen relatie dan een relatie vol pijn en verdriet. Wat overigens niet wegneemt dat er iets mis is met een gezond verlangen naar een fijne relatie. Nee daar is natuurlijk niets mis mee. Waar wel wat mis mee is, is een relatie die destructief is maar waar je geen afstand van kunt nemen omdat je dan in contact komt met een leegte of diep gemis.

 

Het is te leren

Gezonde fijne relaties zijn helaas niet vanzelfsprekend voor iedereen. Desalniettemin is het te leren om gelukkig te worden in de liefde. In de eerste plaats met jezelf en van daaruit ook met de ander.

 

Verslavende relaties/relatiepatronen gaan niet op vakantie

Nu ga ik net als de meeste van ons op zomervakantie dus even wat minder artikelen en webinars deze periode. Maar ik wil je graag een boost aan informatie geven die daadwerkelijk het verschil voor je kan maken. Verslavende relaties, destructieve liefde, triggers en oude pijn gaan namelijk niet op vakantie. Zij zijn er altijd ook in de zomer!

Misschien heb je onlangs  vol enthousiasme één van mijn challenges gevolgd maar om financiële redenen nog niet gekozen voor één van de jaartrajecten.

Wil je toch op een laagdrempelige, betaalbare manier gebruik blijven maken van mijn expertise? Dat kan!

 

Zomerpakket

Vandaar dit fantastische zomerpakket waarin je maar liefst 10 Masterclasses d.m.v. video kunt bekijken, meditaties kunt ervaren en alle inzichten kunt opdoen die je nodig hebt om de hardnekkige, verslavende relatie dynamieken voor eens en altijd te doorbreken.

                                                                            9,5 uur aan video en 8 uitgebreide meditaties

Wat zit er in het zomerpakket 2020?

Alle webinars en masterclasses, inclusief meditaties die ik in het jaar 2019 gegeven heb. De meditaties die iedereen die ze beluistert als zo ontzettend waardevol ervaren heeft. In 2021 kun je mogelijk alle lessen uit 2020 aanschaffen

 

Focus op je verlangens, laat oude relatiepatronen los en stoom jezelf deze zomer nog klaar om gezonde relaties in je leven toe te laten. Overal te volgen vanuit je tent, hotelkamer of waar je dan ook verblijft. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Alle inhoud blijft tot jouw beschikking dus je kunt het net zo vaak bekijken en beluisteren als je wilt.

“Ik wil graag iets heftigs, maar ook iets heel moois met jullie delen. Vanavond, na de kinderen na bed te hebben gedaan, begonnen met de meditatie energetische koorden verbreken. Ik moet hierbij wel vermelden dat ik altijd een beetje sceptisch tegenover spiritualiteit heb gestaan.

 

Na het ontspannen van mijn lichaam heb ik mijn ex-partner, die onze relatie heeft verbroken, voor mij gevisualiseerd. Aan het einde van de sessie bij het doorsnijden van de koorden kwam er een emotie los die ik nog nooit had gevoeld. Wat een heftige reactie vanuit het diepste van mijn binnen. Wat een heftige ervaring maar toch met een heel bijzonder einde. Vanaf nu sta ik dus niet meer sceptisch tegenover spiritualiteit, het bestaat echt! Dankjewel!”

Masterclasses

Masterclass 1: Wat is relatieverslaving en codependentie? 

 

Ik leg je uit wat relatieverslaving en codependentie precies inhouden. Er heerst namelijk veel onduidelijkheid over de definities. Je leert de symptomen herkennen en hiernaast ontdek je wat het verschil is tussen de twee. Ter afsluiting doen we een meditatie rond het liefdevol loslaten van de ongezonde banden die jij nog onderhoudt in je leven. Meditatie Verbreek de energetische verbindingen, de innerlijke koorden.

 

 

Masterclass 2: welke 9 typen relatie-liefdesverslaafden zijn er?

Wat zijn de 9 typen relatie-liefdesverslaafden? Onderzoek welk type jij bent en welke gedragspatronen hierbij horen. We sluiten het webinar af met een meditatie om te aarden en te verbinden met je lichaam

Masterclass 3: overlevingsstrategieën en hun functies

We gaan het hebben over gedrag en gevoelens die vaak voorkomen in relaties die meer pijn dan vreugde brengen.

Je kunt hierbij denken aan:

 • Boosheid
 • Verdriet
 • Eenzaamheid
 • Leegte
 • Angst
 • Machteloosheid
 • Hulpeloosheid
 • Pleasen
 • Controle
 • Verantwoordelijkheden overnemen
 • Jaloezie
 • Bindingsangst
 • Verlatingsangst

Ik ga je vertellen wat overlevingsstrategieën zijn en hoe je ze onbewust inzet om de pijn onder je verslavende relaties af te weren. Ook maak je kennis met het innerlijke kind, de innerlijke criticus en de innerlijke volwassene. Inzicht in deze deelpersoonlijkheden is de basis als je patronen wilt doorbreken. We sluiten het webinar af met een oefening delen werk zodat je inzicht krijgt in jouw persoonlijke strategieën. We sluiten het webinar af met een meditatie rond het ontmantelen van jouw overlevingsstrategie die gerelateerd is aan je relaties.

 

Masterclass 4: de 3 stappen naar herstel van relatieverslaving en codependentie. 

 1. Onthouding
 2. Voelen
 3. Oude wonden helen

De 3 verschillende vormen van onthouding stappen:

 1. Fysiek
 2. Mentaal/emotioneel
 3. Spiritueel

 

Masterclass 5: de 5 stappen methode van leed naar liefde 

We gaan de 5 stappen methode uit het boek van leed naar liefde uitgebreid behandelen en bespreken. Samen met mij kun je het gedrag, de overlevingsstrategie waar jij de meeste last van hebt  ontmantelen.  Op deze manier krijgt dit gedrag of deze overtuiging  minder macht en creëer je keuzevrijheid. De volwassene in jou heeft de regie inplaats van het gekwetste of aangepaste kind.

Tijdens dit webinar zijn er meerdere meditatie momenten om bij de kern van je probleem maar ook van de oplossing te komen.

Masterclass 6: wat is controlegedrag, wat is de functie, de oorzaak en hoe doorbreek je dit patroon

We onderzoeken het fenomeen negatieve controle. Hoe oefen je negatieve controle op anderen uit? Op welke manieren laat je toe dat anderen dat doen bij jou. Controle is een veelvoorkomende strategie die zowel mannen als vrouwen in kunnen zetten om zichzelf te beschermen. Tipje van de sluier: vaak gaat dat heel subtiel…Hierover later meer. We sluiten het webinar af met een innerlijk kind meditatie, meditatie in de tovertuin.

Masterclass 7: hoe neem je nu echt afscheid van verslavende relaties en hoe trek je gezonde relaties aan?

Je komt te weten welke drie stappen je moet zetten om voor een en voor altijd af te rekenen met relatieverslaving en co-dependentie patronen. Ik leg ook uit wat de drie vormen van onthouding zijn die je doorloopt: gedragsmatig, emotioneel en spiritueel.

 

 

Masterclass 8: gezonde relaties en de wet van aantrekking

Deze ochtend onderzoeken we de kracht van de wet van aantrekking oftewel de wet van resonantie. Wanneer je weet hoe je deze wet voor je kunt laten werken kan dit je ondersteunen bij het vinden van een gezonde relatie.

 1. Onderzoek wat voor relatie je precies wilt.
 2. Visualiseer de manifestatie van jouw perfecte relatie
 3. Geloof in de relatie die je gemanifesteerd heb
 4. Gedraag je of de relatie er al is
 5. Zet proactief stappen
 6. Voel dankbaarheid
 7. Wees positief

We sluiten het webinar af met een meditatie waarin je bovenstaande stappen doorloopt. Hiermee kun je het aantrekken van een relatie waar jij naar verlangt naar je toe laten komen.

De opdracht voor deze derde dag van de challenge is:
Onderzoek jouw verlangen naar een relatie maar ook welke blokkaden er mogelijk nog tussen staan.

Masterclass 8: grenzen

Grenzen, wat zijn grenzen, hoe stel je ze, interne en externe grenzen, de verschillende grenzen sytemen, wat staat gezonde grenzen in de weg. Meditatie: aarding, veiligheid bij jezelf, verbinding maken met jezelf en de daarbij behorende gevoelens.

Masterclass 9: innerlijk kind werk

Innerlijk kind werk is een prachtig tool bij het ontmantelen van je overlevingsstrategieën. In deze video deel ik het schrijven met je innerlijk kind met je. Dit is naast het Transformational Breath ademwerk één van van de meest krachtige zelfhelende technieken van dit moment Een schrijftechniek waarbij je leert om vanuit je volwassen deel voor je innerlijk kind te zorgen.

 

Masterclass 9: wat maakt het zo moeilijk om verslavende relaties te doorbreken

 1. Verstrikking ouder kind patronen
 2. Cognitieve dissonantie
 3. Traumabinding en de 10 tekenen
 4. Stockholmsyndroom
 5. Intermittent reinforcement

Bonus Masterclass 10: 15 fasen van herstel en heling van relatieverslaving en codependentie

Op dit moment ben ik een boek aan het schrijven waardoor ik de fasen en stappen van herstel een update heb gegeven. De weg naar afscheid van verslavende relaties en omarmen van gezonde relaties wordt hier volledig in beschreven.

Weet jij dat je ongelukkig bent met de liefdesrelaties in je leven maar weet je niet waar je moet beginnen om dit hardnekkige patroon te doorbreken? In deze masterclass neem ik je volledig bij de hand door alle fasen en stappen van herstel heen zodat je echt meteen aan de slag kunt en precies weet wat je te doen staat.

Jouw investering voor dit gave zomerpakket

Vroegboekkorting
Ik ga vandaag 25 juli écht op vakantie eerst lekker in Nederland en dan in Augustus samen met mijn dochter 9 dagen naar Curacao. Tot de school bij ons weer begint kun je dit pakket aanschaffen voor € 97  euro i.p.v. 399 euro.

En ik hou van bonussen en leuke acties en speciale aanbiedingen enzo. Dus.. Als jij het Zomerpakket 2020 besteld vóór zondag 1 augustus krijg je als bonus de Masterclass 15  fasen van herstel van relatieverslaving en co-dependentie erbij kado! Normaal 24,95. Dit pakket is écht een éénmalige aanbieding en te bestellen tot 25 augustus 2019.

Dus:
De superbonus loopt tot zondag 30 augustus

En het Zomerpakket 2020 is een éénmalige aanbieding

Ik wens je een heerlijke zomer toe waarin je mag genieten van de liefde. De informatie uit de Masterclasses kun je meteen toepassen. Je kunt oefenen met het ontmantelen van je overlevings strategieën, contact maken met je onderliggende gevoelens deze helen en loslaten waardoor er ruimte wordt gemaakt voor nieuw gezond, liefdevol gedrag.

 

Vergeet nooit dat ook jij kunt genieten van liefde. In de eerste plaats omdat je kunt leren hoe je een liefdevolle relatie met jezelf aangaat maar van daaruit uiteraard ook met anderen.

 

Liefs, Claudia

 

Ben je meer van het live contact? Kom dan op 28 augustus naar de live workshop 15 fasen van herstel