Fijn dat je jezelf hebt aangemeld voor de 5 daagse van leed naar liefde Basis coach/counselor opleiding. Je bent van harte welkom!

Fijn dat je jezelf hebt aangemeld voor de 5 daagse van leed naar liefde Basis coach/counselor opleiding. Je bent van harte welkom!

 

De training bestaat uit een gezonde dosis theorie en vooral veel oefenen, zelf doen, de vertaalslag maken van de theorie naar de praktijk. Dat is de belangrijkste pijler van de opleiding. Een belangrijke vooronderstelling hierbij is, dat je als mens zelf het belangrijkste instrument in het coach/counselling proces bent.

Als ervaringsdeskundige en alles wat je persoonlijk al rondom dit thema hebt ontwikkeld en doorbroken, zal je veel praktische handvatten aangereikt krijgen om vooral een goede, veilige en professionele verbinding te maken met je klant voor jezelf èn voor de klant. Immers, een welslagen van het therapeutisch proces is in wisselwerking tussen coach/counselor en klant. Als coach/counselor bewaak je het proces, de rode draad, je behoudt het overzicht. Je bouwt aan een veilige werkomgeving, zodat je klant zich open durft te stellen en dappere stappen kan maken onder jouw begeleiding.

Wij kijken uit naar een mooi gezamenlijk inspirerend leer- en ontwikkelproces.

Klik op de knop. Daar vind je een overzicht van de dagen van de training.

Klik op de knop voor de literatuurlijst met (verplichte) boeken om te lezen. Voel je vrij om daar al vast mee te beginnen mocht je dat willen.

 

Heb je vragen, stel ze gerust

 

Locatie training: De Ilp 99 te Den Ilp

Aanvang: 9:45

Start: 10:00

Einde: 17:00

Parkeren voor het groene bruggetje in de straat of in 1 van de zijstraatjes. Niet voor de deur van het Counselling Center. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

 

Claudia Krumme en Marian Verschuren