logo-ccc-full-width

Gratis Challenge

‘Van leed naar liefde’

De challenge waarin je leert verslavende relaties en relatie patronen los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

 

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

logo-ccc-full-width

Gratis Challenge

‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’

De challenge waarin je leert verslavende relaties en relatiepatronen los te laten en gezonde relaties aan te trekken.

Is dit wat jij wilt? Meld je meteen hier aan.

4 dagen, 4 opdrachten, 4 meditaties en 4 webinars

19, 20, 21 EN 22 DECEMBER

  Vanwege veiligheid kan het zo zijn dat er nadat je op inschrijven hebt geklikt gevraagd wordt om aan te geven dat je geen robot bent. Klik hierop en daarna op Subscribe en dan komt het helemaal goed!

  Nadat je je hebt aangemeld kom je op de pagina om je in te schrijven voor de webinars.
  Wordt ook lid van de besloten Facebook groep van deze challenge.

  Trek je steeds maar weer een partner aan die jou ongelukkig maakt?
  Ik leer je graag wat de reden is dat je dit doet en hoe dit anders kan.

  Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt. Is dit wat jij wilt?
  Meld je meteen hier aan.

  Doe gratis mee!

  Doe mee aan de challenge ‘Van leed naar liefde ‘ van 19 tot en met 22 december.

  Waar? Vanaf je eigen pc laptop of tablet vanaf iedere plek op de wereld.

  Wat gaan we doen?

  Dag 1: Wat is relatie-liefdesverslaving, wat is codependentie, co-verslaving en, mishandeling als narcistisch misbruik?

  We starten deze challenge met een uitleg van de verschillende onderwerpen die tijdens deze 4 daagse langs zullen komen. Er heerst namelijk veel onduidelijkheid over de definities. Er zijn veel overeenkomsten maar ook zeker heel veel verschillen. Het is belangrijk om te weten welke patronen in jouw leven aanwezig zijn om ze te kunnen doorbreken.

   

  Gevoelens als machteloosheid en onhanteerbaarheid zijn typerend voor destructieve relatiepatronen. Tevens kunnen zij de voedingsbodem zijn van je herstel. Ben je benieuwd hoe? Zorg dan dat je erbij bent.

   

  Heb je deze training al eens eerder gevolgd? Denk dan niet “dat weet ik allemaal al”, want ik deel veel nieuwe content. Daarnaast zul je merken dat herhaling je altijd weer nieuwe inzichten brengt.

  “Repetition is the mother of skills”

   

  We sluiten het webinar af met een bijzondere meditatie.

  Dag 2: 5 redenen waarom je partners aantrekt die je ongelukkig maken

  Omdat het geen toeval is dat je relaties aantrekt die je meer leed dan liefde brengen wil ik je vandaag meenemen naar de 5 meest voorkomende oorzaken. Wanneer je weet wat het probleem is kun je het namelijk ook oplossen.

  • Herhalingsdwang (oude wonden, onveilige hechting))
  • Traumabinding
  • Stockholm syndroom
  • Cognitieve dissonantie
  • Biochemie in de hersenen

  “Kennis is macht”

   

  We sluiten het webinar af met een bijzondere meditatie.

  Dag 3: Van leed naar liefde.Van probleem naar oplossing

  De eerste 2 dagen zijn we vooral bezig geweest met het herkennen van het probleem en de verschillende vormen hierin. Vandaag en morgen gaan we ons met name bezig houden met de oplossing. Ik ga het hebben over de verschillende vormen van liefde:

  • ZELFLIEFDE
  • Wederkerige liefde
  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Afhankelijke liefde
  • Agape en eros

  Daarnaast neem ik je mee naar het 5 stappen model. Het van leed naar liefde model dat je voor eens en altijd ondersteunt bij het doorbreken van al je destructieve (relatie) patronen.

  We sluiten het webinar af met een bijzondere meditatie.

  Dag 4 : Hoe nu verder?

  De ervaring heeft mij geleerd dat er na het geven van een challenge enorm veel vragen zijn. Zowel inhoudelijke vragen als vragen over de verschillende van leed naar liefde jaartrajecten en de van leed naar liefde GGZ trajecten. Ik wil deze graag beantwoorden maar liever niet even snel tussendoor. Daarom is het fijn om op de laatste dag van de challenge een vraag en antwoord webinar in te plannen.

   

  De kennis die je hebt opgedaan in de voorgaande dagen krijgt dan meer diepgang, en de antwoorden op de verdiepende vragen zorgen voor daadwerkelijke verankering in je bewustzijn.

   

  Je hebt een hoop geleerd de afgelopen dagen maar ook gevoeld hoe de kracht van meditatie en innerlijk werk van waarde is. Mogelijk ben je ook bewust geworden dat het niet heel eenvoudig is om zelfstandig zicht te krijgen op je verstrikkingen en je blinde vlekken. Herstel en heling van deze thematiek is namelijk geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is.

   

  Ik vertel je in dit laatste webinar wat wij aanbieden aan jaarprogramma’s zodat jij dit jaar oude wonden kunt helen, zelfliefde kunt ontwikkelen en van daaruit fijne relaties zal aantrekken

   

  Hoe kom je tot transformatie die verankerd is in je systeem waardoor je echt anders in relaties zult gaan staan en kunt gaan genieten van liefde.  Kortom hoe kom je van leed naar liefde!?

   

  We beginnen vandaag het webinar met een bijzondere meditatie.

  • Ik was aan het kijken naar webinar 2 van de challenge. Je had een wit/roze trui aan en je boog je steeds wat naar de camera toe en je sprak met een lieve stem.

    

   Ik lag op de bank te luisteren en keek zo naar dat beeld. Op een gegeven moment kreeg ik de associatie dat ik in een wieg lag en jij een lieve moeder was die over de wieg boog en lief tegen mij sprak. Daar werd ik heel rustig van en was erg fijn.

    

   Natuurlijk moet ik een moeder worden voor mijn eigen innerlijk kind maar dit was ook wel even prettig! ?

    

   Bedankt voor de mooie webinars!

  • Dank je Claudia. Ik ben 53 en heb vele destructieve relaties gehad met vrouwen met een stoornis, de laatste vernietigend met een verborgen narciste. Ik heb nu zoveel geleerd van jou in een hele korte tijd. Levens veranderend... dat merk ik nu al. Voor het eerst voel ik liefde opkomen voor mezelf.

    

   Liefs, Nancy

  • Beste Claudia, Heb net het derde webinar van de challenge gezien. Ik wil je complimenteren. In het oerwoud van coaches steek je er mijns inziens bovenuit. Mooi hoe je zoveel verschillende mensen weet aan te spreken die allemaal op een ander punt in hun ontwikkeling / reis zijn.

    

   Groetjes, Annette

  • Dank je wel Claudia, heerlijke meditatie, zo'n aangename stem. Voor het eerst weer echte visualisatie gehad.Het sterkt me, vertrouwen in eigen kunnen en warme gloed in mijn hart en middenrif.

   Peggy
  • Je bent geweldig Claudia!

   Katleen
  • Dank je wel voor je uitleg ?? Ik vond het weer een hele mooie meditatie. Ik heb hele mooie dingen gezien.

   Klaartje
  • Ik ben heel veel bewust geworden. Dank voor deze mooie dagen.

   Dounja
  • Claudia, Dank je wel! Ik heb heel erg veel aan je challenge gehad! Ik weet wat ik moet doen en durf open en met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

   Jenny
  • Ik moest zo huilen tijdens de meditatie. Je bent een inspirator Claudia.

   Jolanda
  • Het was mooi om het jaar 2020 mee te beginnen hartelijk dank.

   Monique
  • Ik kan uren naar je luisteren! Dank je wel.

   Marit
  • Wederom fantastische webinars! Enorm bedankt!!!

   Debby
  • Ik heb vlak voordat ik bij jou startte Emotieve therapie gehad, een vorm van therapie die met angst, boosheid, etc werkte ( het was geen RET), ik heb regressie gedaan, TA, familieopstellingen meerdere malen, workshop bij Hannah Cuppen, maar niets werkte zo diep als de combi van jou. Begonnen met lichaamswerk, omdat ik al 22 jaar voelde dat ik lichaamswerk moest gaan doen en met vorig jaar met ademwerk bij jou gestart. Ik kwam er van de week achter dat ik al sinds 2019 podcasts en challenges en webinars van jou volgde voordat ik kon besluiten een traject bij je te doen.

   Marianne

  Praktische details

  Elke dag van deze challenge houd ik van 10.00 tot 11.00 uur een live webinar. Via de chat kun je me al je vragen stellen over het onderwerp van die dag. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail van me met de inschrijflink voor de vier webinars.

  Kun je er een keer niet bij zijn? Dat is natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem: ik stuur de video van het webinar plus de opdracht, meditatie, of visualisatie per e-mail naar je toe. Zo kun je toch nog meedoen!

  Elke dag krijg je een opdracht die je kunt delen in de besloten Facebookgroep. Dat is natuurlijk niet verplicht, maar het is wel een mooie kans om elkaars spiegel te zijn en van elkaar te leren!

  Over Claudia

  Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 49 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

   

  Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

   

  Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervaringsleren….

  Voel je dat dit echt iets voor jou is? Meld je dan aan voor deze challenge!

  Doe mee aan de challenge ‘Van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt’ en ontvang voortaan ook mijn mails en zondsagse Podcast over verslavende relaties, afhankelijkheidspatronen, verlatingsangst bindingsangst en nog veel meer.

   

  De challenge waarin je leert om echt van jezelf te houden, zodat je de behoeften en wensen van anderen niet meer belangrijker maakt dan die van jezelf.

  Nadat je je hebt aangemeld, kom je op de pagina om je in te schijven voor de webinars.