Ben jij er klaar voor jezelf te bevrijden van jouw verslaving en/of eetstoornis?

 In Verslaving

Verslaafd aan een middel of aan gedrag?

Hoe fijn is het om te stoppen met je verslaving of bevrijd te zijn van je eetstoornis? Als geen ander weet ik hoe het is om in deze wanhoop te verkeren. Gelukkig is deze ellende  vandaag de dag voor mij geen issue meer.

Het is heerlijk om op weg te zijn naar de beste versie van mezelf. De meest stabiele,  vreugdevolste en gezondste versie van mezelf.

Dat wil jij toch ook?

Het is mijn missie om jou en vele anderen hierbij te ondersteunen, zodat je succesvol aan dat nieuwe leven kan gaan beginnen.

Voor mij werd het inmiddels hoog tijd om nog beter vindbaar te worden voor mensen die worstelen met verslavingsproblematiek. Daarom heb ik vandaag mijn vernieuwde WordPress website gelanceerd. Met dank aan Carl Weenink.

Kijk naar hoe het is geworden! Klik dan hier.

Graag hoor ik van je of het me inderdaad gelukt is om nog duidelijk te verwoorden hoe ik kan bijdragen om jou te ondersteunen bij het transformeren van je oude manier van leven naar de nieuwe jij.

Transformational breath® zal een grote rol blijven spelen in mijn aanbod omdat ik je een tool wil bieden wat je onafhankelijk maakt van je therapeut en je de rest van je leven kunt inzetten wanneer je tegen een pijnlijke emotie aanloopt.

Struggel je op dit moment met een verslaving/eetstoornis of met die van een ander dan kun je je aanmelden voor de geheime Facebook groep waar ik je  samen met andere leden gratis ondersteuning aanbied. Je kunt je alleen via mij  aanmelden zodat je ervan verzekerd bent dat de groep veilig, geheim en echt besloten is.

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en tips omtrent verslavingen/eetstoornissen, meld je hiervoor dan aan: tips/nieuwtjes

Iedereen kan gedragsveranderingen aanbrengen in zijn leven. Jij ook! Heb je een vraag of een thema waar je meer van wilt weten, laat me dit dan gerust weten. contact

Lieve groetjes,
Claudia Krumme

 

Recent Posts

Leave a Comment