Gratis online workshop relatieverslaving-codependentie

 In Relatieverslaving

Als je ons al wat langer volgt dan weet je dat Counselling Center Changes gespecialiseerd is in het begeleiden van het krijgen en blijven behouden van gezonde relaties, met de ander, maar bovenal met jezelf. Want daar begint het mee. Wanneer je jezelf waardevol vindt, gun je jezelf ook gezonde relaties.

Maar soms is dat niet zo makkelijk.

Soms blijf je maar tegen de zogenaamd ‘foute mannen’ (of vrouwen) aanlopen, kun je maar moeilijk afstand nemen van je partner omdat je niet alleen wilt zijn of omdat je bang bent dat je nooit meer een ander krijgt. Je vrienden en familie vragen zich af waarom je nou nog steeds bij hem (of haar) bent, volgens hun ben je namelijk beter af zonder hem (of haar). Of, misschien is dit meer herkenbaar voor jou, ze denken juist dat je super gelukkig bent en alles hebt wat je hartje begeert, maar ondertussen voel je je diep ongelukkig en durf je geen punt achter je relatie te zetten. Of wel maar kom je binnen de kortste keren weer terug omdat je toch niet zonder hem of haar kunt. En doe je vervolgens alles zolang hij maar bij je blijft en jou goed genoeg vindt, terwijl je hierbij ver over je eigen grenzen gaat.

Relatieverslaving kenmerkt zich op diverse manieren en soms heb je niet eens door dat je in een destructieve relatie zit of dat je te maken hebt met een emotioneel onbeschikbaar persoon.

Claudia Krumme, oprichtster en counselor CCC, is expert op dit gebied en heeft jaren geleden zelf haar relatieverslaving en codependentie doorbroken. Door haar eigen ervaring en persoonlijke ontwikkeling kan zij jou nu ook optimaal begeleiden naar het hebben en verkrijgen van gezonde relaties. Met jezelf, met een liefdevolle partner. Maar ook andere relaties zullen verbeteren en veranderen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar met alles om je heen heb je een relatie. Zelfs met je kleding, je huis, je werk en met je voeding!

CCC is volop in ontwikkeling en beweging en als onderneming worden er ook nieuwe en gezonde relaties aangegaan. Want als je groeit, dan wordt het tijd om dingen uit te besteden, zodat een ieder zich kan bezig houden met dat waar zij goed in is en waar de echte passie ligt. Zo komt Marjolein Fletterman ons team versterken en zal zij blogs en artikelen in co-creatie met Claudia schrijven. Claudia kan er op deze manier volledig voor jou zijn! En hoe!

In de eerste week van oktober (volgende week al!) geeft ze een GRATIS online workshop.

Wil jij eindelijk gelukkig zijn in de liefde? Verlang jij al langer naar een gezonde relatie waarin wederzijds respect, vertrouwen en waardering de basis zijn, maar lukt het je steeds niet? Wil jij je vrij voelen en volledig jezelf zijn binnen je relatie? Of zou je juist graag willen dat je huidige relatie zich verbetert en verdiept? Geen ruzies meer, onbegrip en verdriet?

Dan is deze unieke, online workshop voor jou bedoeld!

Als jij wilt dat er iets verandert in je relatie-situatie vergt dit soms moed, ook om toe te geven dat je het niet alleen kan (of wil) doen. De online workshop is een eerste stap en je kunt in je eigen veilige omgeving deelnemen. Je krijgt handvatten die je direct kunt toepassen om meer geluk, liefde en vrijheid te ervaren.

Ook als je op dit moment geen relatie hebt maar wel vaker destructieve relaties aan hebt getrokken is deze gratis workshop voor jou! Hou je inbox in de gaten, want over een paar dagen krijg je een mailtje met de dagen en tijdstippen waarop Claudia voor jou klaar zit.

Ken jij iemand in je omgeving die ook graag aan deze gratis online workshop deel zou willen nemen? Stuur deze mail gerust, graag in z’n geheel, door! Of deel het via social media.

Liefs,
Claudia en team CCC

PS. Heb je deze mail doorgestuurd gekregen en wil je voortaan ook op de hoogte worden gehouden over ons aanbod en tevens geïnspireerd raken door tips, artikelen en blogs? Meld je dan hier aan >>

Recent Posts
Comments
  • Maya
    Beantwoorden

    Ik wil graag deelnemen!

Leave a Comment