Zomernieuws van counselling center changes

 In Transformational Breath®

Zomernieuws

Eergisteren ben ik terug gekomen van het Open Up festival in Limburg. Wat een belevenis was het weer. Wat heerlijk om werk, vakantie en het moederschap zo te kunnen combineren. Ik heb het festival ervaren als een benzinepomp waar ik liefde en vreugde kan tanken. Genoten!

Ik heb samen met een fantastisch team twee prachtige Transformational Breath adem workshops mogen geven wat helaas bij lange na niet voldoende was. Er waren zoveel geïnteresseerde deelnemers die we de deur moesten wijzen omdat we met een team van zes coaches niet meer dan vijfentwintig deelnemers tegelijk konden begeleiden.

Bij Transformational Breath® is het namelijk zo dat er gebruik wordt gemaakt van optimale begeleiding. We coachen per coach maximaal drie deelnemers tegelijk tijdens workshops en ademdagen. Één coach op twee deelnemers  tijdens seminars en één coach op vijf deelnemers tijdens festivals. De reden hiervan is dat we de kwaliteit, de veiligheid en diepgang van de sessies willen waarborgen.

Iedereen die graag had willen ademen maar de kans niet heeft gekregen, niet getreurd. Op de site van Transformational Breath Nederland vind je gecertificeerde ademcoaches uit het hele land die je op een professionele manier kunnen begeleiden bij dit levensveranderende, zelfhelende proces.

De aankomende periode ga ik wat meer tijd en ruimte geven aan het verbonden ademwerk omdat dit de afgelopen periode een beetje naar de achtergond is verschoven i.v.m. de drukte aangaande het online programma “Doorbreek je relatieverslaving en codependentie“. Dit programma staat inmiddels en er wordt door velen enthousiast gebruik van gemaakt. Hierdoor heb ik weer wat meer tijd heb om de adem onder de aandacht te brengen.

De adem is voor mij nog steeds DE toegangspoort naar meer vreugde, plezier en verbinding in mijn leven. Maar het verbonden ademen verhoogt ook mijn frequentie waardoor ik andere gebeurtenissen en mensen op mijn pad aantrek die veel meer aansluiten bij mijn ware zelf.  Nooit gedacht dat een beetje ademen dat allemaal zou kunnen verwezenlijken.

Nieuwsgierig?

Kijk dan even met me mee naar de verschillende ademmogelijkheden die er  de aankomende tijd zullen zijn.

Ademdag 10 September van 10:00 tot 17:00 op de Bewustzijnschool van Amsterdam

Twee ademsessies, verdiepende oefeningen en een heerlijke lunch voor 155-euro. Voor CCC leden 10 % korting. Meld je nu aan zodat je verzekerd bent van een plek.

Of wil je meer…. Voel je diep van binnen dat het ademwerk jou kan brengen wat je nodig hebt?

Meld je dan aan voor ons winter seminar level 1, 2, 3

Maak die stap, je zult er echt geen spijt van krijgen!

Wetenschappelijk onderzoek Transformational Breath®

Wil je eerst meer wetenschappelijke achtergrond info over deze prachtige zelfhelende techniek lees dan dit onderzoek.

Strippenkaart 5 keer ademen voor de prijs van 4 in een klein groepje in Diemen of Amsterdam 280- euro

Transformational breath® in Diemen iedere dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00

Transformational breath® in Amsterdam iedere vrijdag van 15:00 tot 17:00

The only way out is the way in!

Transformational Breath®
Zoals we ademen zo leven we! Als je je ademhaling verandert, kun je je leven veranderen. Dat is de essentie van Transformational Breath®, één van de effectiefste zelfhelingsmethoden op aarde!
Lees er hier meer over >>
En als laatste toch nog een klein beetje aandacht voor het online programma. Heb je het kosteloze webinar “Doorbreek je relatieverslaving en codependentie” gemist of wil je er graag nog eens bij zijn dan is dit je kans. Volgende week geef ik er weer twee. Dinsdag 8 augustus om 21:00 en zondag 13 augustus om 11:00. Meld je hier aan zodat je erbij bent, ook als je lekker op vakantie bent en een internetverbinding hebt:)
Lees hier meer over het 6 maanden traject “Doorbreek je relatieverslaving en codependentie”
Over Claudia

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 44 jaar, geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens.

Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervaringsleren…. lees meer >>

Heel veel liefs en geniet van je zomer!

Over Claudia
PS. Volg je me al op Facebook? Leuk als je me daar een like geeft!
Share
Claudia Krumme

Counselling Center changes

Wil je meer weten over hoe om te gaan met iemand met een verslaving? Ontvang dan de tien tips door middel van een videoserie.

Hier kun je een video bekijken over verslavende relaties en de bijbehorende dynamiek.

Meld je hier aan voor het webinar over relatieverslaving en codependentie.

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Counsellingcenterchanges.nl, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven hier interesse in te hebben door je in te schrijven via onze website of via social media.Voeg ons toe aan je adresboekOns adres is:
Kleefkruid 13, 112 PH Amsterdame-mailadres wijzigen of afmelden
Recommended Posts

Leave a Comment