Alsjeblieft: de eerste stap op weg naar een open, gezonde ademhaling

 In Transformational Breath®

Wat goed dat je deze audio wilt beluisteren!

Je ademt al je hele leven. Het is iets dat je kunt vanaf het moment dat je wordt geboren. Zonder ademhaling geen zuurstof. Zonder zuurstof geen leven.

Wat niet veel mensen weten (of wíllen weten!) is dat de manier waariop je ademhaalt bepalend kan zijn voor hoe je je voelt, hoeveel energie je hebt en hoe je in het leven staat.

De eerste stap op weg naar zo’n gezonde, open ademhaling, leer je zetten via de audio hieronder. Maak het jezelf even makkelijk, zet 10 minuten je telefoon uit en negeer de deurbel. Veel plezier!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Franceline Schukkink Nahar
  Beantwoorden

  Heel interessant. Ging snel.Had mijn aandacht er niet bij.
  Wil nog een keer nr 1 doen

  • Claudia
   Beantwoorden

   Hai Franceline,

   Je kunt de oefening zo vaak doen als je wilt. Aankomende donderdag geef ik van 15:00 tot 17:00 een extra introductie workshop Transformational Breath in Diemen. Als je het interessant vind is een volgende stap een volledige ademsessie. De kosten voor deze workshop zijn 45 euro. Ik heb nog 1 plek vrij. Groetjes, Claudia

 • Romy
  Beantwoorden

  hallo allen,
  In eerste instantie ging ik mee met het tempo van Maria maar dat was toch wat te snel voor mij. Het was een gekke gewaarwording maar nu ik het iets trager heb gedaan was het heerlijk en voelde ik tintelingen en rust. Mijn bloeddruk daalt er meteen van. Vandaag 2 keer gedaan, vlij met de oefening, dank je wel!???❤️ Grote groet, Romy

Leave a Comment