CCC in Grazia – Addicted to love

 In CCC in de pers

Grazia pakte onlangs groot uit met een 3-pagina-artikel over relatieverslaving. Tot vreugde van haar lezers stuurde het magazine verslaggeefster Malu Kirschbaum naar Claudia Krumme. Na afloop van het gesprek schreef Malu een glashelder artikel dat meteen luid en duidelijk opende:

“Val je altijd op foute mannen en kun je niet loskomen uit een relatie die je ongelukkig maakt? Of ga je steeds weer terug naar je ex? Dan ben je waarschijnlijk relatieverslaafd. Gelukkig ligt de oplossing daarvoor dichterbij dan je denkt”

In een ruim bemeten artikel gaan de verslggaafster en de ervaringsdeskundige steeds dieper in op de materie. U kunt het volledige artikel lezen door HIER te klikken (opent pdf in aparte browser)

Recent Posts

Leave a Comment