Bevrijd van mijn trauma in 30 minuten

 In Ervaringen

Het is voor mij heel moeilijk en confronterend over mezelf te schrijven en elke keer stel ik het weer uit. De ervaring een EMDR bij Claudia te doen was echter zo bijzonder, dat ik dit graag met jullie wil delen. In mijn vroege jeugd heb ik een erg nare ervaring met mannen gehad, welke ik jaren heb weggestopt en zelfs niet over kon praten. Na 2 scheidingen en diverse therapieën was ik eindelijk zover, dat ik met mijzelf aan de slag kon. Steeds mezelf vergeten en er alleen voor een ander zijn wilde ik niet meer. Ik ben er ook en mag gezien worden.
Ik had mij goed voorbereid wat ik wilde verwerken en vooraf besproken. Het was zo bijzonder en met een 1/2 uur voelde ik mij zo bevrijd van alle ellende. De schuldgevoelens en misschien toch haat die ik verstopt had in mijzelf hebben geen vat meer op mij.
Ik kan er nu aan denken zonder tranen in mijn ogen en mijn hart en weet het is nu goed.
Bedankt Claudia !

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Lucienne Kwakernaat
  Beantwoorden

  Zou graag een afspraak maken voor zo’n sessie al ben ik op de goede weg ik word toch geblokkeerd
  Woon niet op ibiza hahaha maar in Liguria
  In okt 2020 ben ik zeker maand in Nederland

  • Claudia Krumme
   Beantwoorden

   Hoi Lucienne, neem zo rond augustus september weer even contact op dan plannen we een sessie in. groetjes, Claudia

Leave a Comment