Ontwikkel je innerlijke moeder en ervaar meer liefde in het hier en nu

 In Transformational Breath®

 

Zondag is het Moederdag en voor sommigen roept dat wisselende gevoelens op. Natuurlijk wil je je moeder in het zonnetje zetten, zonder haar was je hier niet eens geweest op aarde! Aan de andere kant ben je je ervan bewust dat de relatie met je moeder ook moeilijke kanten in zich draagt.

Misschien was ze er niet altijd voor je, vanwege een ziekte, een verslaving of doordat ze niet goed inzag wat jij als kind nodig had. Misschien loopt jullie relatie in het hier en nu stroef, omdat je haar te bemoeizuchtig vindt, of juist graag had dat ze wat meer naar je omkeek.

In je jeugd heb je geen 100% perfecte moederliefde mogen ervaren. Dat is niet zo vreemd, want je moeder is, net als alle andere mensen, perfect imperfect. Zij kon niet in alle gevallen reageren op jou met volledige acceptatie, warmte en omhulling. Ook zij is ergens in haar leven gedeeltelijk afgesneden geraakt van de liefde in haar en kon deze liefde zodoende niet altijd aan jou overbrengen.

Iedere keer als je in het contact met je moeder woede, pijn of angst ervaart, wordt er een oude kindpijn in je getriggerd. Het is de pijn die je als kind voelde, omdat je moeder er niet volledig voor je kon zijn. Het is de uitdaging om de pijn die in het hier en nu naar bovenkomt met liefde te bezien en je erover te ontfermen. Op die manier draag je zelf zorg voor het gewonde kind in jou en word je je eigen, innerlijke moeder.

Hoe creëer je deze innerlijke eigenschappen van acceptatie, warmte en omhulling, hoe creëer je meer zelfliefde? Een van de beste methoden om zelfliefde te ontwikkelen is Transformational Breath®. Via deze manier van verbonden ademhalen schoon je oude, niet uitgedrukte emoties en negatieve overtuigingen op. Zo pak je de oorzaken van disfuctioneel gedrag aan en kun je helen in de relatie met je moeder. 

Transformational Breath® Seminar

Wil je je helemaal onderdompelen in Transformational Breath®? Geef je dan op voor het seminar dat we deze zomer in twee weekenden houden. Tijdens het seminar duik je diep in jezelf met behulp van je eigen adem, coachingtechnieken en veel persoonlijke begeleiding. Je ontwikkeling neemt een vogelvlucht richting acceptatie en zijn met wat er is in het moment.

Je krijgt:

  • 6 ademsessies per weekend
  • Ademanalyse, wat betekent jouw adempatroon voor jouw leven? Hoe saboteer jij jezelf en hoe kun je dit veranderen
  • Begeleiding door professioneel opgeleide ademcoaches en mentoren en verdiepende coaching sessies
  • Sharing dat je in contact brengt met jouw kwetsbaarheid en die van de ander
  • Overvloedsplan
  • Leren zelfsessies te gaan doen
  • Speciale ademsessies, mond, neus, water
  • De 5 riten
  • Overvloedplan

Data & tijden
Weekend 1: 5 t/m 7 juli
Weekend 2: 12 t/m 14 juli

Locatie
Bijlmerdreef 366C
Amsterdam Zuidoost

Kosten
Tot 5 juni krijg je 150 euro korting en bedraagt de prijs € 1.350 wanneer je kiest voor het hele seminar
(Normaal € 1.500, of € 750 voor 1 weekend)

Geef je op via het formulier onder aan deze pagina

Transformational Breath® workshops

Is het seminar voor nu nog een stapje te ver, maak dan laagdrempelig kennis met Transformational Breath® tijdens een van onderstaande workshops:

Zondag 12 mei – Introductieworkshop Transformational Breath.
Er is nog plek in de middagsessie van 13 tot 15 uur en je kunt meedoen voor slechts € 49,95.
Doe mee

Dinsdag 21 mei – Ademgroepje
Van 10.00 tot 12.00 uur, kosten € 49,95.
Doe mee  

Donderdag 23 mei – Estatic Breath
Deze krachtige combinatie van dans en ademhaling schudt de meest hardnekkig blokkades bij je los!
Van 19.30 tot 21.30 uur, kosten € 60.
Doe mee

 

Recent Posts

Leave a Comment