Bevrijd van een destructieve relatie

 In Ervaringen


Ik ben bij Claudia terecht gekomen door een slechte relatie en daardoor drankmisbruik. Door haar aanpak en later het ademhalen kwam ik tot rust en ben ik uit de relatie gestapt. Het kwartje viel door haar verhaal over de rijdende trein.
Regelmatig doe ik nog ademhalingsessies bij haar en zowel Claudia als haar mede coaches en trainers zijn top en geven je een gevoel van veiligheid waarbij je alles met een gerust hart kan toelaten.
Sta nu ook een tijdje droog en dat voelt goed.
Kortom bij Claudia zit je meer dan goed.
Anonieme blije man

Recent Posts
Comments
  • Marja
    Beantwoorden

    Hi Claudia wat bij mij steeds gebeurd is dat er nu in de afgelopen 20 jaar 3 relatie vreemd gaan na ruim 3 jaar relatie te hebben gehad.. Begrijp daar niets van. Mijn laatste relatie is nu bijna 2 jaar uit.. En ik vind geen partner waar ik tegenaan loop is dat ik niet de juiste tegenkom.. Etc sta nu 3 maanden op dating site en ze tonen wei g interesse weinig moeite doen v date afspraakje noem het maar op.. Ik begrijp dit gewoon niet.. Waarom kom ik niet de juiste man tegen die is monogaam en serieus is… Fijne avond gr marja van der tien

Leave a Comment