Verlang jij naar een relatie vanuit angst of vanuit liefde?

 In Codependentie, Relatieverslaving

2 weken geleden deelde ik een podcast met je over de kracht van intentie en gebed, in relatie tot een gezonde relatie met jezelf en anderen. Ik kreeg daar enorm veel reacties op. Een daarvan was van Els die niet helder kreeg wat de meest passende intentie voor haar zou zijn. In de podcast van vandaag ga ik daar dieper op in…

Ik deel ook wat over de volgende onderwerpen:

  • Verlangen naar een relatie vanuit angst
  • Verlangen naar een relatie vanuit liefde
  • Zelfwil en je hogere wil
  • Waarom het zetten van intenties soms niet lijkt te werken

Klik hier om de podcast te beluisteren. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt dus geef gerust een reactie of stel je vraag.


Podcast

Recent Posts

Leave a Comment