Deze week ga ik in gesprek met Marlies Dekkers?over verslavende relatiepatronen

 In Codependentie, Relatieverslaving

Zometeen mijn eerst BIKRAM yoga les!?‍♀️. Voor wie nog niet bekend is met Bikram yoga. Dit is yoga in 40 graden celsius. Ik ben heel benieuwd hoe dit zal zijn❤️

Voor jou heb ik deze zondag geen podcast maar een video waarin Marlies Dekker internationaal bekende lingerieontwerpster met mij in gesprek gaat tijdens een uitzending van de nieuwe wereld.

De Nieuwe Wereld TV is een platform van maar liefst 78.500 abonnees dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn. Een mooi interview dat volledig aansluit bij mijn missie; zoveel mogelijk mensen de weg wijzen hoe los te komen van verslavende relaties, relatie dynamieken en afhankelijkheidspatronen.

Klik hier om de video te bekijken.

Recent Posts

Leave a Comment