Een super mooi gesprek bij radio gletsjer

 In Codependentie, Relatieverslaving

De laatste tijd ontvang ik steeds vaker uitnodigingen voor radio, tv en you tube gesprekken. Super interessant en bijzonder om op deze manier de boodschap van herstel uit te dragen en mijn missie te leven.

Zo ook ontving ik onlangs deze email;


Graag zouden we je willen uitnodigen om te gast te zijn in ons live-programma Lunsing + Van Dobben op Radio Gletsjer, om in gesprek te gaan over je werk, boek, relaties, de energie van verslaving, en het spirituele perspectief op al deze zaken. Wat is er op het gebied van relaties bijvoorbeeld cultureel bepaald en wat komt voort uit authenticiteit en (zelf)bewustzijn? Waarom hebben we überhaupt relaties (in deze hedendaagse vorm) en welke rol speelt trauma?

Wij (Merlyn en Niels) hebben vorig jaar Radio Gletsjer opgericht om spiritualiteit uit het verdomhoekje te halen en het bewustzijn te verhogen.

Een mooi gesprek met diepgaande vragen. Wat mij betreft een aanrader om lekker te luisteren tijdens het sporten, tijdens het koken, tijdens het autorijden, wanneer je met de hond wandelt of gewoon op een luie zondag.?

Bekijk en beluister hieronder het interview

Recent Posts

Leave a Comment