Van controle naar overgave

 In Codependentie, Relatieverslaving

Vandaag deel ik mijn ervaring met het spirituele principe OVERGAVE. OVERGAVE is een heel belangrijk spiritueel principe voor iedereen die wil helen en herstellen van afhankelijkheidspatronen maar ook voor iedereen die meer rust en tevredenheid in het leven wil ervaren.

Omdat jij je ooit aangemeld hebt voor dit blog of ooit iets van mij hebt bekeken denk ik dat dit onderwerp enorm waardevol voor je kan zijn.

Vanaf 1999 ben ik bezig met herstel en heling van allerlei dwangmatigheden en obsessies. Ik heb onder andere jarenlang actief 12 stappen groepen bezocht en de bijbehorende programma’s gewerkt. Ik heb daar enorm veel geleerd over mezelf maar ook een begin gemaakt in mijn spirituele ontwikkeling. Dit was niet heel eenvoudig want ik had ooit een enorme weerstand op spiritualiteit en zweverigheid.

Ik deel vandaag uitgebreid mijn ervaring met het principe OVERGAVE maar ook hoe machteloosheid en onhanteerbaarheid de voedingsbodem in mijn leven zijn geweest voor vreugde en liefde.

Dit gun ik jou ook dus luister goed naar deze podcast en deel deze gerust met anderen als je denkt dat het waardevol kan zijn voor iemand in je omgeving.

 

Beluister hier de podcast.

Recent Posts

Leave a Comment