Nieuw jaar! Nieuwe rondes, nieuwe kansen ook voor jou!

 In Relatieverslaving
Gelukkig nieuwjaar!Ik wens je heel veel mooie ervaringen toe dit nieuwe jaar! Gezonde relaties! Vreugde, liefde, overvloed, alles waar je hart naar verlangt.

Ik heb zelf wat gemengde gevoelens over goede voornemens, omdat ik vind dat je elke dag jezelf zou mogen voornemen om na te jagen wat je écht wilt en belangrijk vindt in je leven. En toch is een nieuw jaar ook voor mij toch altijd weer  een moment om mijn verlangens, wensen, behoeften, intenties en  missie helder te krijgen.

Mijn missie voor 2019 is dezelfde als in 2018:
Dat ik ook dit jaar weer zo veel mogelijk mensen mag ondersteunen bij het loslaten van ongezonde, relaties zodat je een leven mag creëren waar je echt blij van wordt. Zowel met jezelf als met alle mensen om je heen. Partners, kinderen werkgevers, collega’s vrienden, vriendinnen noem maar op.

2019 roep ik uit tot het jaar van gezonde relaties!

Een jaar om jezelf echt op nummer 1 te zetten en helemaal te gaan voor het leven wat je daadwerkelijk wenst en wie je daadwerkelijk bent. Een bron van liefde en vreugde die gemaakt is om te stralen en te genieten van het leven

Helaas is dit voor velen van ons niet vanzelfsprekend. Onbewust  zetten we overlevingsstrategieën uit onze jeugd in die een blokkade vormen tussen ons en de bron van liefde en vreugde die we zijn. Deze overlevingssstrategieën waren toen we klein waren ooit belangrijk om te kunnen overleven maar als volwassen geven ze vaak pijn en verdriet. Ik help je graag om je bewust te worden van deze strategieën zodat je ze los kunt laten en ruimte kunt maken voor geluk.

Onvoorwaardelijk van jezelf houden betekent niet dat je alle keuzes die je in het leven maakt goedkeurt. Het betekent ook niet dat je het kunt ervaren met iets van buitenaf. Niets of niemand kan de behoeften en wensen van je ware zelf vervullen!

            The only way out is the way in!

Onvoorwaardelijk van jezelf houden betekent dat je keuzes maakt die afgestemd zijn op de verlangens van jouw hart. Behoeften en wensen waar je diep van binnen echt blij van wordt!

Het betekent dat:

  • je congruent bent. Je hart, je hoofd en de keuzes die je maakt liggen op één lijn. Oftewel de volwassene in jou heeft de regie over je leven
  • je maakt keuzes op basis van de langere termijn inplaats van keuzes die een quick fix geven.(korte termijn bevrediging)
  • je jouw leven leeft en niet dat van je partner, je baas, vader, moeder of je kinderen
  • je selectief bent in de mensen die je toelaat in je leven
  • Je spreekt je gedachten en gevoelens uit

En ja, het is nog zoveel meer……

Ook dit jaar, meer dan ooit, voel ik dat we uitgenodigd worden om een stapje verder te gaan in het doen van het werk dat nodig is om die meest liefdevolle versie van onszelf te zijn.

Gewoon, stap voor stap, de ene voet voor de andere. 1 dag tegelijk in vertrouwen.

En ook dit jaar zal ik weer waar ik kan mijn kennis en ervaring met je delen in gratis webinars, workshopsretraites,  en combinatie trajecten.

Dit staat er al op de planning voor 2019! 
Pak je agenda erbij en zet de data vast in je agenda!

Live workshop 10 fasen van herstel van relatieverslaving en codependentie.

18  januari van 13:00 tot 16:00 op de Bijlmerdreef 366 c te Amsterdam Zuidoost.

In deze live training deel ik door welke 10 fasen je heengaat wanneer je op het pad van herstel en heling van relatieverslaving en codependentie zit. Ook help ik je om te bepalen in welke fase jij zit en waar jij je in 2019 op zou moeten richten om vrij en blij je leven te kunnen leven. Tevens is deze workshop een introductie naar het combinatietraject.

Kosten slecht: 45 euro

Meld je nu meteen aan zodat ook jij erbij bent!

Transformational breath introductie workshop

The only way out is the way in!

3 januari van 19:30 tot 21:30 bij Mariët
8 januari van 10:00 tot 12:00 bij Claudia

Adem je intentie voor 2019 in en ga ervoor!

Meld je hier aan voor donderdagavond 3 januari (let op bij betaling staat middagworkshop maar is avond)
Meld je hier aan voor dinsdagochtend 8 januari

Je relatieverslaving en codependentie rigoureus aanpakken in 2019?

Wil je graag samen met mij werken aan die beste versie van jezelf in de vorm van een traject waar je zowel individuele therapie krijgt, groepstherapie, online training, innerlijk kind werk en gebruik maakt van een geheime community?

Meld je dan aan voor het combinatietraject wat start op vrijdag 11 januari of maandag 14 januari. Er is bij beide groepen nog 1 plek beschikbaar! Dit is de laatste plek die voor het tarief van 2018 mee kan doen.

De meerwaarde van een combinatietraject is dat je overlevings strategieën die ten grondslag liggen aan relatieverslaving en codependentie het meest zichtbaar worden in een groep. Dit zijn dezelfde strategieën die je in de buitenwereld inzet. Wanneer zo een overlevingssstrategie zich aandient in het contact met de ander kunnen we elkaar op een liefdevolle manier bewust maken van het patroon. We onderzoeken samen de functie en helpen je contact te maken met je verdrongen gevoelens en helpen je te kiezen voor een constructievere strategie met minder negatieve consequenties.

Meld je hier aan voor het combinatietraject doorbreek je relatieverslaving en codependentie
Wil je liever zelfstandig aan de slag of heb je al een therapeut waar je heel tevreden over bent kies dan voor de basis online training en laat je in 24 weken meenemen door alle fasen van herstel heen. Ook bij het basis traject maak je gebruik van de geheime community, Masterclasses o.a. Narcistisch misbruik, codependentie op de werkvloer en de vraag en antwoord webinars die speciaal voor de leden van de training zijn en je alle vragen kunt stellen die je tegenkomt tijdens je proces.
Meld je hier aan voor de basis online training doorbreek je relatieverslaving en codependentie
Eerst nog even sparren met mij om te onderzoeken of dit traject echt iets is voor jou? Meld je dan aan voor de gratis sparring sessie. Dan heb je volgende week en gesprek met mij of met mijn collega Fiona van Rees.
Meld je hier aan voor de gratis sparringsessie
Liever met jezelf aan de slag in de zon? Ga dan mee naar Tenerife? Omdat iedereen druk is geweest met de feestdagen verleng ik de vroegboekkorting tot 7 januari 2019
Voorjaarsvakantie 2018 van 17 februari tot 23 februari

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een hemelse omgeving met palmbomen om je heen, het zwembad aan je voeten, de zeelucht in je longen kom je helemaal in verbinding met je zelf en je (innerlijke) kind.

Een retraite waar je zowel en “hard” kunt werken aan jezelf als de tijd mag nemen om alles los te laten en helemaal in de overgave kan gaan van onbezorgd genieten van al deze luxe en heerlijkheid van dit paradijs op aarde!

Elke dag yoga, meditatie, filosofie van de yoga, familie opstellingen, innerlijk kind werk, ademsessies ontspannen, spelen, genieten en heerlijk eten.

Kies je er voor om samen met je kind te komen dan is er een prachtig kinderprogramma met zingen, dansen, kinder-yoga, spel en knutselen en nog vele andere verassings activiteiten waarbij plezier maken natuurlijk voorop staat.

Kosten volwassene 1095 euro tot 7 januari daarna 1245
Kosten kinderen 549 tot 7 januari daarna 599

Schrijf je hier in
Als counselor worden mijn diensten (deels) vergoed uit de aanvullende zorgverzekeraar. Tot 20 januari kun je een zorgverzekeraar kiezen die aansluit bij je behoeften. Check hier de lijst die je kan helpen een goede keuze te maken. Indien er in jouw leven sprake is van een diagnose kun je mogelijk begeleiding bij mij inkopen vanuit het PGB. Neem contact op indien je meer informatie wenst.
Over Claudia

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 46 jaar, geboren en opgegroeid  in Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens.

Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar voor het ervaringsleren…. lees meer >>
PS. Volg je me al op Facebook? Leuk als je me daar een like geeft!
Share
Liefs,
claudia Krumme
verslavingscounselor en adem coach/trainer
relatieverslaving en codependentie expert
Counselling Center Changes
Recent Posts

Leave a Comment