Ik voel me een andere vrouw

 In Codependentie, Ervaringen, Relatieverslaving

Dit jaar startte ik met een ongelofelijke dip. Ik had oud en nieuw gevierd bij mijn zus met mijn jongste dochter en dacht weer een jaar alleen. Ik vind er zo niks aan. Tien jaar geleden pleegde de vader van mijn kinderen zelfmoord. In de afgelopen jaren heb ik relaties gehad die mij geen geluk brachten en waarin ik mezelf kwijt raakte. Mijn ex, een echte narcist, was gok verslaafd, ontrouw en bedroog mij keer op keer. Toch liet ik het gebeuren en duurde het heel lang voordat ik achter die relatie een punt kon zetten. Daarna volgde een aan uit relatie met een man met bindingsangst. Ik zocht elke keer ‘de schuld’ bij mezelf en dacht als ik het anders zou doen er dan wel echte liefde op mijn pad zou komen. Toen las ik een post van Claudia op Facebook en herkende me zo in het verhaal van elke keer een ongezonde partner aantrekken.
Ik boekte een kennismakingscall met Claudia en voelde dat haar traject mij echt zou gaan helpen. Eerder dat jaar was ik gestart bij een psychologe, fijne gesprekken maar het pakte niet het echte probleem aan. De individuele en groepscoachingsessies van Claudia hebben mij zoveel gebracht. Het innerlijk kind- en ademwerk versterkten dat nog eens. Ik voel me een andere vrouw; heb pijn uit het verleden geheeld en weet nu wat mijn valkuilen zijn. Het is ongelofelijk hoe groot de verandering is geweest in een jaar tijd. Als jij ook klaar bent met relaties die je meer kosten dan opleveren, als je echt wilt helen en een liefdevolle relatie met je zelf; want daar begint het, wilt ontwikkelen moet je bij Claudia zijn. 

 

Liefs,

Susan

Recent Posts
Comments
 • ina
  Beantwoorden

  Ik heb een relatie gehad met een die aan de antidepressiva zat daar naast in de avond nogal wat bier drinkt.
  Problemen op zijn werk heeft met zijn collega’s maar gaat voor de klanten zich zelf daardoor vergeet .
  Zich richt op een vrouw waar hij 2x een relatie mee heeft gehad (volgens mij gevoel een platonische relatie maar heeft” aanzien” wat belangrijk voor hem is.
  Ik kan hem niet los laten. in de week hebben we watt app kontakt via de video in het weekend is hij er voor haar.
  Ik voel dat hij dichter bij mij staat maar zoals ik al apte doet status veel voor hem en binden is een probleem voor hem hij kent geen moederliefde.
  Ik moet hem los gaan laten zo kan ik niet open staan voor iemand anders.
  Ik vind het moeilijk het is een lieve man en we hebben ook samen veel lol en een spirituele klik. Ik voel dat hij ook meer zich zelk kan zijn bij mij . In het weekend voel ik teleurstelling dit wil ik niet meer..
  Ik ben een krachtige vrouw maar,zie dit niet zitten ik kan mijn gevoelens niet uitschakelen
  Ik heb in mijn leven altijd op de 2e plaats gestaan ook in mijn 44 jarig durende huwelijk ik ben nu ongeveer 3 jaar gescheiden ik wil nu op de eerste plaats komen te staan.
  Groetjes
  Ina Wijnberger

Leave a Comment