Narcisme, narcistisch misbruik, psychopathie en meer…

 In Relatieverslaving

Vandaag deel ik een podcast van bijna een uur met je over de thema’s narcisme, narcistisch misbruik, psychopathie en meer. Ik deel mijn kennis en stukjes ervaring uit mijn eigen leven en hoop je daarbij te inspireren op jouw pad van heling, herstel en zelfliefde.

Melle en Stella, 2 studenten van de opleiding toegepaste psychologie lopen dit jaar stage bij Claudiascarecenter. Zij hebben mij gevraagd om voor hun schoolopdracht een interview te doen over het onderwerp narcisme en de relatie tot relatieverslaving en codependentie. Het leek mij een leuke kans om hun te helpen bij hun studie en tegelijkertijd deze podcast met jullie te delen tijdens de zondagse podcast.

Heb je naar aanleiding van deze podcast vragen stel ze dan gerust. Doe dit onder de podcast in Soundcloud of stuur een mail naar info@counsellingcenterchanges.nl. Mogelijk beantwoord ik jouw vraag dan in een volgende podcast.


Podcast

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. ?

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Recent Posts

Leave a Comment