Van codependentie naar zelfliefde met Lars Faber

 In Codependentie, Relatieverslaving

Een aantal weken geleden ontving ik een uitnodiging van Lars Faber voor het opnemen van een podcast. Ik was meteen enthousiast omdat ik enorm enthousiast ben over zijn werk, we ons beiden al jaren verdiepen in zielswerk, het doorbreken van codependentie en alles wat daar aan verwant is en naar zelfliefde leidt.

Afgelopen donderdag was het zover en heb ik een prachtig gesprek gevoerd met een prachtige man.

Het voeren van dit soort vloeiende, mooie gesprekken is helaas niet met iedereen vanzelfsprekend. Ik heb gemerkt dat gesprekken het meest vloeien wanneer de gesprekspartner iets van kennis heeft van de materie, bewust in het leven staat, afgestemd is en zelf reflectief is..

Nieuwsgierig naar dit gesprek?

kijk, voel en luister..

Als je een vraag of opmerking heb deel deze dan gerust.

Beluister en bekijk hier de podcast

Recent Posts

Leave a Comment