Is het mijn oude pijn die aangeraakt wordt, is het mishandeling of is het beide?

 In Codependentie

Vanochtend werd ik wakker vanuit mijn vakantie bungalow en opende mijn telefoon. Ik zag een bericht voorbij komen op het geheime forum van iemand die net begonnen is met het jaarprogramma. Zij beschreef haar situatie met haar partner waarvan ze na een ruzie een stilte behandeling krijgt. Ik schrok enorm van de reacties uit de groep die grotendeels geschreven waren vanuit hun eigen codependentie patronen. Meestal geven de deelnemers elkaar prachtige, voedende, gezonde feedback maar dit keer moest ik voor mijn gevoel echt even ingrijpen. Is het mijn oude pijn die aangeraakt wordt? Is het mishandeling of beide?

In deze podcast bespreek ik de bovengenoemde situatie.

Podcast
 

Heb je mijn podcast ‘Is het mijn oude pijn die aangeraakt wordt? Is het mishandeling of beide?’ geluisterd en wil je verder? Dan zijn dit de eerste stappen die je kunt zetten:

Lees het boek van leed naar liefde

Gratis webinar relatieverslaving codependentie 

Ga je liever fysiek aan de slag d.m.v. bewust verbonden ademwerk?  Schrijf je dan in voor de wekelijkse ademsessie. Iedere donderdagavond van 19:30 tot 21:30 en iedere vrijdag van 10:00 tot 11:30.  Kosten online verbonden ademsessie via Zoom, 34,95 euro.

Recommended Posts

Leave a Comment